valis1 Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Zajímalo by mě kdo z vás tady je největší frajer na lovení trofejí, kdo jich má nejvíc a kdo má nejvíc platinovejch trofejí:psp::bash: Tak co frajeři? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phoenix933 Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 frajer na trofeje urcite nejsem:D... ale kdyz me hra bavi, tak se snazim udelat platinu.... zatim jich mam 8... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Květen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 No tak kdo je lepsi nez ja? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 robinrameno1987 Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 lovení trofejí je pro ty, co mají malý péra a potřebujou si léčit mindráky, dřív jsem to sbíral, ale už na to kašlu s odstupem času, jet něco na xkrát kvůli trofeji mi příjde fakt dětinský... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 Skôr to je o tom, že to môže navíšiť hernú dobu o nejakú to hodinku. Teda ja to oceňujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dopitapetr Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Já když hraju nějakou hru,tak trofeje jsou v ní pro mě velkou motivací.Vždy se snažím v dané hře jich získat co nejvíce.Platiny mám zatím 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
valis1
Zajímalo by mě kdo z vás tady je největší frajer na lovení trofejí, kdo jich má nejvíc a kdo má nejvíc platinovejch trofejí:psp::bash:
Tak co frajeři?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.