Wolf.cz Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 Vše na 3.60m33 není odskoušeno jelikož mám staré psp:) za nic neručim...!!! :arrow:DOWN: carbon3.60.zip :arrow:DOWN: silver.rar :arrow:DOWN: Hell.rar :arrow:DOWN: Sin City 3.60 M33.rar :arrow:DOWN: Mini Line.rar :arrow:DOWN: clearXMBSimply Black.rar :arrow:DOWN: Lemmings.rar :arrow:DOWN: pf5.rar :arrow:DOWN: wop.rar :arrow:DOWN: Cookies.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 můžete se těšit na další xmb na 3.60m33 doufám že se vám budou líbyt neni to přepich ale začátky jsou vždycky krušné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 A bude tam i jiny pohyb ikon jako je na 3.52 m33 napr. applecor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 probíraly to ale momentálně ještě moc nevědi to určitě vidíte z těch meníček že měněj základy... ale věřim že časem se to rozjede jak na momentální 3.52-m33-4 a ty menu budou úplně stejné chce to čas... a psp u sebe:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 jasne tak to bude mazec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 nejak se mi to nezda :blink: TV v 3.60 :?: ale diki wofle dam je do psp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 jo tak to netušim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 Hele hode sem najaký tutorial mám v tom strašný guláš EDIT: Tak už nic stáhl jsem si ten hell a trošku mě tam zmátla ta složka "circa dome" až pak mi došlo že tam jsou uložene ty druhé ikony tak sem si je tam dal a je to suprový tady je screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 k comu tutorial? staci to len nakopirovat ... >_> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 pridam do seznamu nevadi wolfe.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 na neco sem prisel 7. ikona se tam da pridat :D v recovery prehodte fake region na japan a mate sedmou ikonu, ktere slouzi ktomu TV tuneru asi, protoze to tam neco pise USB :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 hezký bulku tak to je fajn já taky konečně objevil rco editor na 352 m33 a mohu si předělávat ikony naprosto ted chápu jak ty menu dělaj.. to: WokOnaToR jasně že můžeš je to jen pro vás aby jste to přidaly jsem rád že se o to staráš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 ty "carbon"y se mi zatim libi nejvic:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 přidány 2 nové menu a už se lepší:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 sorry za OT ale pls. nemate niekto ten wall v pozadi? a neviete ci je toto clear XMB s ciernymi ikonami aj na 3.52 M33? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 muze mi nekdo rict jak dostat to menu do PSP :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 http://console-forum.cz/showthread.php?t=8654 ...snad je to stejny jak u FAT PSP jestli ne tak sry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 není protože PSP Slim nemá ve flash0 top_menu.... (možná to ale de)já zkoušel přes CXMb a v poho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 takze je to pravda ze to funguje?....popr napiste jestli se to dava do f0 jinym zpusobem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2007 no ve slimu se vubec nehrabejte v 0flash,vsechno delejte(myslim XMB)jen pres seplugins jinak uz se s PSPckem nedomluvite....mluvim z vlastni zkusenosti,pokud neco prepisete v 0flash na slim napr.topmenu....a jine a i kdyz si udelate zalohu tak je to nevratne a psp uz nebude fungovat,pomohlo jen update na 3.71 ofiko a to pres recovery,pac se se zmenama v 0flash se slimko proste pri zapnuti sekne a vypne.ja mel stesti ze sem jeste nemel potvrzeny zarucak a vymenili mi ho v obchode(vymyslel sem si zavadu,spatne tlacitka:) )a dostal sem jine PSP ze 3.60 no uf,takze ve flash se u slim vubec nehrabte!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 přidány další 4 nové themy peace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 nepojde aj na 3.50m33-4?????:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 ee nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 musmi si dat 3.60? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 to sou temata pro slim s fw 3.60m33 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.