Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hry na léto

Sibrand

Recommended Posts

Me nanestesti doslo, ze sem jsi to mohlo nainstalovat z disku...kazdopadne mi to stejne nechce najit servery, s kamosem jsme to resili tri hodiny a nakonec se na to vyprdli, coz me docela mrzi, chtel jsem si pripomenout stary dobry casy, kdy jsme nad tim travili hodiny hodiny do noci :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 104
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Můj nick na steamu je: RockHawkFighter

Servery mi taky nejdou refreshovat, ale stačí si to najít přes google a pak se připojit přes favorites nebo přes consoly.

Btw: TF2 na PC jsem naposledy hrál tak v 2007-2008 a to tam ještě žádný itemy a podobné věci nebyli, takže se s toho ještě vzpamatovávám, škoda že ty itemy nejsou na konzolích, to už by bylo propařenejch hodin na xku :lol:

Odkaz ke komentáři

To ja uz zazil nejaky itemy, povetsinou prvni davky zbrani k tridam (class updaty), ale tak rok jsem to nehral a koukam jak divej....a to jsem byl jen v menu :D Kdyby to takhle bylo i na xku tak to hraju porad, pro me je TF2 spolu s Halam nejlepsi multak vubec, Halo vladne konzolim, a TF2 PC.....skoda jen ze je to s microsoftem nemozny updatovat..... jaka je vase nejoblibenejsi trida? Za me jednoznacne Pyro, s tim jsem si vzdycky uzil hromadu srandy :)

Odkaz ke komentáři

No sice Halo je skvělá střílečka, ale konzolím rozhodně nevládne, více lidí si radši vybere CoD :lol:. A kvůli tomu že Halo v Customech už moc lidí nehraje, tak já bych si asi a bohůžel vybral CoD nebo BFko radši ;) (samozřejmě si nové Halo koupim)

Jinak v TF2 je moje best classa Scout a Spy, ted si budu pro ně něco kupovat ze shopu. A pak taky smíchanina Heavyho a Doktora :lol:

A přímo nenávidim Pyra, je sice silnej a dobrej ale mě to štve když si tam dávám masivní killy ze scoutíkem a najednou mě zapáli Pyro a mam po srandě.

- Jinak pro ty co to nevědí, dostávání itemů je omezené a to tak, že po 11 hodinách nahraných v jednom týdnu ti už nic nepadá (jen bedny).

Odkaz ke komentáři

No sice Halo je skvělá střílečka, ale konzolím rozhodně nevládne, více lidí si radši vybere CoD :lol:. A kvůli tomu že Halo v Customech už moc lidí nehraje, tak já bych si asi a bohůžel vybral CoD nebo BFko radši ;) (samozřejmě si nové Halo koupim)

Jinak v TF2 je moje best classa Scout a Spy, ted si budu pro ně něco kupovat ze shopu. A pak taky smíchanina Heavyho a Doktora :lol:

A přímo nenávidim Pyra, je sice silnej a dobrej ale mě to štve když si tam dávám masivní killy ze scoutíkem a najednou mě zapáli Pyro a mam po srandě.

- Jinak pro ty co to nevědí, dostávání itemů je omezené a to tak, že po 11 hodinách nahraných v jednom týdnu ti už nic nepadá (jen bedny).

Ja nemluvil o nejhranejsim MP, ale o nejlepsim ;)

Ja zas nemam rad Scouty, jak tam potouchle skacou a behaj :D Pyro je proste bozi, co jsem se napalil lidi s Backburnerem :) To byli casy kdy jsem to hral dene a obsazoval temer porad nejvysi pricky...ale to uz je davno....jinak Heavy s Medicem to je jasna zabojarna, to jsme vzdycky davali s kamosem, kdyz jsme meli chut na zmenu....ale kazda trida ma neco do sebe, ale zrovny Spye a Scouta moc nemusim, ikdyz jsem za ne taky nahral dost....jo a taky miluju Soldiera, to byla prvni trida kterou jsem zacinal nejak vic hrat...a nemam rad demomana, vubec s nim neumim hrat.....

Odkaz ke komentáři

To se da i pri wowku, ne? :D

da se pri vsem(ale vim ze pri FIFE se to potom uz moc neda-hrat :D )

Jojo ty urcite :D ty budes cely prazdniny akorat chlastat .

Btw:sry za dalsi spam =)

Nee číčo :D No musim si vymazat ten skolni rok z hlavy....nejak :D hlavne co jsem zjistil je tolik druhu piva co jeste neznam :D no budou to hezke prazdniny....*proparene* :D

Odkaz ke komentáři

Kapr: taky jsem hral zhuleno-vozralej dotu kdyz mi bylo tak 14 a smal sem se tomu jakou sem pickl postavu asi hodku v kuse.... takze u her se moc neda, teda pokud si das vino nebo par piv u pc tak to nevadi ale kdyz si nasrot tak je to blbe.

Bw:nemel bys tolik pit, dopadnes spatne :D

Btw2:jooo letni hry tak treba Summer games to je opravdu letni hra abych nebyl uplne OT :D

Odkaz ke komentáři

soldier

jsem snad za nektere classy vubec nehral, proste soldier ftw :d

na to bacha, me uz drzi pres pet let :))

ja si delal srandu....:D me to nebavilo vubec :D

Kapr: taky jsem hral zhuleno-vozralej dotu kdyz mi bylo tak 14 a smal sem se tomu jakou sem pickl postavu asi hodku v kuse.... takze u her se moc neda, teda pokud si das vino nebo par piv u pc tak to nevadi ale kdyz si nasrot tak je to blbe.

Bw:nemel bys tolik pit, dopadnes spatne :D

Btw2:jooo letni hry tak treba Summer games to je opravdu letni hra abych nebyl uplne OT :D

ja vubec nepiju....O:-) to ze si dam obcas 2-3 petipiva .....to nevadi :D

Odkaz ke komentáři

Nedavno sem si koupil xko a live gold, zatim mam na online bfbc2, red dead redemption fakt super.. taky guitar hero a halo 3. a premejslim ze si koupim deadrising nebo l4d na takovyto odreagovani.

Na odreágování určitě tyhle ty dvě hry kup..., na doporučení lidí taky Bordelands (na doporučení lidí) :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu