DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Me nanestesti doslo, ze sem jsi to mohlo nainstalovat z disku...kazdopadne mi to stejne nechce najit servery, s kamosem jsme to resili tri hodiny a nakonec se na to vyprdli, coz me docela mrzi, chtel jsem si pripomenout stary dobry casy, kdy jsme nad tim travili hodiny hodiny do noci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Já ten TF2 teď stahuju, tak bych kdyžtak potom dal :) Jo a pls, už žádný hádky a vzájemný urážení jo? Od toho je PM :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Ja bych dal na steamu je muj nick Krul7CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Můj nick na steamu je: RockHawkFighter Servery mi taky nejdou refreshovat, ale stačí si to najít přes google a pak se připojit přes favorites nebo přes consoly. Btw: TF2 na PC jsem naposledy hrál tak v 2007-2008 a to tam ještě žádný itemy a podobné věci nebyli, takže se s toho ještě vzpamatovávám, škoda že ty itemy nejsou na konzolích, to už by bylo propařenejch hodin na xku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 To ja uz zazil nejaky itemy, povetsinou prvni davky zbrani k tridam (class updaty), ale tak rok jsem to nehral a koukam jak divej....a to jsem byl jen v menu :D Kdyby to takhle bylo i na xku tak to hraju porad, pro me je TF2 spolu s Halam nejlepsi multak vubec, Halo vladne konzolim, a TF2 PC.....skoda jen ze je to s microsoftem nemozny updatovat..... jaka je vase nejoblibenejsi trida? Za me jednoznacne Pyro, s tim jsem si vzdycky uzil hromadu srandy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 No sice Halo je skvělá střílečka, ale konzolím rozhodně nevládne, více lidí si radši vybere CoD :lol:. A kvůli tomu že Halo v Customech už moc lidí nehraje, tak já bych si asi a bohůžel vybral CoD nebo BFko radši ;) (samozřejmě si nové Halo koupim) Jinak v TF2 je moje best classa Scout a Spy, ted si budu pro ně něco kupovat ze shopu. A pak taky smíchanina Heavyho a Doktora :lol: A přímo nenávidim Pyra, je sice silnej a dobrej ale mě to štve když si tam dávám masivní killy ze scoutíkem a najednou mě zapáli Pyro a mam po srandě. - Jinak pro ty co to nevědí, dostávání itemů je omezené a to tak, že po 11 hodinách nahraných v jednom týdnu ti už nic nepadá (jen bedny). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 No sice Halo je skvělá střílečka, ale konzolím rozhodně nevládne, více lidí si radši vybere CoD :lol:. A kvůli tomu že Halo v Customech už moc lidí nehraje, tak já bych si asi a bohůžel vybral CoD nebo BFko radši ;) (samozřejmě si nové Halo koupim)Jinak v TF2 je moje best classa Scout a Spy, ted si budu pro ně něco kupovat ze shopu. A pak taky smíchanina Heavyho a Doktora :lol: A přímo nenávidim Pyra, je sice silnej a dobrej ale mě to štve když si tam dávám masivní killy ze scoutíkem a najednou mě zapáli Pyro a mam po srandě. - Jinak pro ty co to nevědí, dostávání itemů je omezené a to tak, že po 11 hodinách nahraných v jednom týdnu ti už nic nepadá (jen bedny). Ja nemluvil o nejhranejsim MP, ale o nejlepsim ;) Ja zas nemam rad Scouty, jak tam potouchle skacou a behaj :D Pyro je proste bozi, co jsem se napalil lidi s Backburnerem :) To byli casy kdy jsem to hral dene a obsazoval temer porad nejvysi pricky...ale to uz je davno....jinak Heavy s Medicem to je jasna zabojarna, to jsme vzdycky davali s kamosem, kdyz jsme meli chut na zmenu....ale kazda trida ma neco do sebe, ale zrovny Spye a Scouta moc nemusim, ikdyz jsem za ne taky nahral dost....jo a taky miluju Soldiera, to byla prvni trida kterou jsem zacinal nejak vic hrat...a nemam rad demomana, vubec s nim neumim hrat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Jojo demomana taky nemusim, za spye se (pokud se to podáří) často infiltruju do jejich teamu a par si je dávám nožem do zad a to je hned hrozně moc killů... Ehm, co kdyby jsme radši udělali topic o TF2? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Nekde tu uz je. Hledej, sam jsem do nej dnes psal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Ja jsem si tedka koupil WoWko a hrozne me to chytlo....budu to hrat asi cely prazdniny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Ja jsem si tedka koupil WoWko a hrozne me to chytlo....budu to hrat asi cely prazdniny :) Jojo ty urcite :D ty budes cely prazdniny akorat chlastat . Btw:sry za dalsi spam =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 To se da i pri wowku, ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 To se da i pri wowku, ne? :D da se pri vsem(ale vim ze pri FIFE se to potom uz moc neda-hrat :D ) Jojo ty urcite :D ty budes cely prazdniny akorat chlastat .Btw:sry za dalsi spam =) Nee číčo :D No musim si vymazat ten skolni rok z hlavy....nejak :D hlavne co jsem zjistil je tolik druhu piva co jeste neznam :D no budou to hezke prazdniny....*proparene* :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Kapr: taky jsem hral zhuleno-vozralej dotu kdyz mi bylo tak 14 a smal sem se tomu jakou sem pickl postavu asi hodku v kuse.... takze u her se moc neda, teda pokud si das vino nebo par piv u pc tak to nevadi ale kdyz si nasrot tak je to blbe. Bw:nemel bys tolik pit, dopadnes spatne :D Btw2:jooo letni hry tak treba Summer games to je opravdu letni hra abych nebyl uplne OT :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 aka je vase nejoblibenejsi trida? soldier jsem snad za nektere classy vubec nehral, proste soldier ftw :d Ja jsem si tedka koupil WoWko a hrozne me to chytlo....budu to hrat asi cely prazdniny na to bacha, me uz drzi pres pet let :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 soldierjsem snad za nektere classy vubec nehral, proste soldier ftw :d na to bacha, me uz drzi pres pet let :)) ja si delal srandu....:D me to nebavilo vubec :D Kapr: taky jsem hral zhuleno-vozralej dotu kdyz mi bylo tak 14 a smal sem se tomu jakou sem pickl postavu asi hodku v kuse.... takze u her se moc neda, teda pokud si das vino nebo par piv u pc tak to nevadi ale kdyz si nasrot tak je to blbe.Bw:nemel bys tolik pit, dopadnes spatne :D Btw2:jooo letni hry tak treba Summer games to je opravdu letni hra abych nebyl uplne OT :D ja vubec nepiju....O:-) to ze si dam obcas 2-3 petipiva .....to nevadi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 L.A.Noire je v pohodě, právě to mám rozjetý a je to něco jinýho a je to fajn. Jestli umíš dobře anglicky, rozhodně do toho jdi. To je jako Mafia? Nebo jsi tamza nejakyho detektiva? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 To je jako Mafia? Nebo jsi tamza nejakyho detektiva? :) jsi tam za detektiva..no neco jako GTA/Mafia....proste ten styl hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Nedavno sem si koupil xko a live gold, zatim mam na online bfbc2, red dead redemption fakt super.. taky guitar hero a halo 3. a premejslim ze si koupim deadrising nebo l4d na takovyto odreagovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Nedavno sem si koupil xko a live gold, zatim mam na online bfbc2, red dead redemption fakt super.. taky guitar hero a halo 3. a premejslim ze si koupim deadrising nebo l4d na takovyto odreagovani. Na odreágování určitě tyhle ty dvě hry kup..., na doporučení lidí taky Bordelands (na doporučení lidí) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Červen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 JJ Borderlands si kup, ale vem rovnou tu Game of the Year edition, máš tam i všechny DLC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slouly Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Hodně dobrý je shadows of the damned nebo hunted the demon's forge :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Já na domácí "chlastačky" grilovačky atd. doporučuju Fifu ;) dělá se to takhle už aspoň třetím rokem a větší zábava snad není :cheesygrin: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokos28 Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Crysis 2 ta hra má hodně dlouhej singleplayer.Ale je to sranda sřilet,skákat z mrakodrapu,atd.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 kdyz se tady tak bavite o TF2 =D da se to nekde stahnout nonsteam nebo musim jen koupit Orange Box ? =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.