Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xecuter Blaster CK3

MKUBRT

Otázka

Zdravím všechny

Mám menší dotaz ohledně doplňku "Xecuter Blaster CK3".Jde mi o to že to dobře vypadá a hlavně nemusím při každé změně firmwaru pořád dokola otevírat Case abych si ho mohl flashnout.Nikde jsem se ale nedočetl jestli funguje s mojí mechanikou Liteon-93450C. Klíč už mám,takže jde pouze o updatování firmwaru.Pokud toto zařízení někdo má ,tak vás prosím o nějakou odbornou radu a zkušenosti :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Na 93450 bys na vyčtení klíče potřeboval ještě LT Switch (či MRA), pokud ale už klíč máš,tak ti samozřejmě 93450c flashnout přes JungleFlasher na Blastru CK3 půjde kolikrát budeš chtít. Blaster se chová v podstatě stejně,jako když bys připojil mechaniku přímo k PC, jen ti to ulehčí tím, že je SATA konektor vyveden do tý svítivý kastle a napájení to má taky vyřešený.

Odkaz ke komentáři

• 0

Díky to jsem přesně potřeboval vědět.

Jen ještě jedna otázka.Uvažuji o koupi z http://www.dealextreme.com/p/blaster-ck3-kit-for-xbox-360-33918 .

Myslíte že je to jen nekvalitní kopie nebo je to original od "TEAM XECUTER".Na fotkách se tváří jako originál ,ale ...

Popř. má už někdo zkušenosti s nakupováním z tohoto webu?

Díky

Odkaz ke komentáři

• 0

Dej bacha nevim jestli dělaj nový verze,ale myslim že jdou jenom na 7 řadu liteon 8a9 si dej majzla myslim žo to na ní nefunguje akorát to spálíš (myslim vyčtení klíče)pokud klíč máš na reflash to je jedno funguje na všechny fat mam to doma je to super věcička pichneš to na kompa a krasně udělá update flash a zadarmo :lol:.Koupil jsem to u Zkopčáku kousek za hranicema bacha nedávaj k tomu návod.Návod http://team-xecuter.com/install-blasterck3/

Shop nebyl problem: http://www.gamefreax.com/de/Xbox-360/Tuning/Blaster-CK3-Team-Xecuter.html

Odkaz ke komentáři

• 0

Nákup z DX je naprosto ok - u těch Xecuter věcí no podle obrázků to vypadá origoš, ale těžko říct - mají tam i X360USBPro a ten taky vypadá jako origoš a cena je skoro stejná. Problém je samozřejmě česká celnice, věc za 50 dolarů jim může uvíznout mezi prsty a doplatíš DPH, mě tam nedavno tahali kvůli 35 dolarům z DX a musel jsem podstoupit strašné administrativní kolečko, doplatit DPH,úložné za zásilku - hrůza.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu