Dunky Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Nejvíc je ten BUG v té misi Hidden, jak si tam můžete chodit přes celou tu mapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Jo tak to jsem hral.....bal jsem se ze by to bylo v SP kampani a ja si to nepamatoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Uděláme diskuzi jestli Kiu nebo BMW,, Kia je lepší, už jenom to že auto se stejnym výkonem jako nejslabší BMW stojí desetinu " ,, Kia se ti rozpadne je to jako když to dělal číňan potmě a eště nohama " kritik : Kluci vítě že z toho budete mít flamewar ? zakladatel : Nene, jsou i jiný témata který moderátoři nesledujou, proto budu za trolla a udělám naivně další Nebud tak namyšlenej, sám si můžeš přečíst proč jsem tenhle topic udělal, a nevím proč by jsi mě za to měl vůbec kritizovat! Správně, mise z Chernobylu je v MW2 pouze v SpecOps, pojmenovaná Hidden... http://www.youtube.com/watch?v=EPEq-cGoB9k tak rok zpátky jsme zkoušeli s kámošem natočit jak rychle to zaběhnem ... Mě se celkem líbil Estate takedown, respektive ta single playerová verze týhle mise, netušim jak se jmenuje, loose ends ? asi... Jojo, jmenuje se Loose Ends, na konci tam zabijou (střelej a zapálej) Roache a Ghosta. Mě moc nebavila, ale ve Spec Ops - úžasný, vždy jsme si tam z kámošem kempily na hoře, on kryl schody a já snipoval. Ach, to bych si rád z někym zopakoval :D Dostávám na to chut.. Ale radši si počkám do MW3... Tím rovnou docházím k dotazu, jaký si myslíte že bude Spec Ops v MW3? Budou to jen ty vlny nepřítel? Nebo tam budou i takový spec ops mise jako v MW2? Nebo dokonce nějakej příběh? To by bylo super, neeee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 No já ještě když jsem hrál cod 4 tak jsem používal: AK47 - perky: Bandolier, Stopping power, Deep impact AK74u - perky: totéž jako velký AKčko M40A3 - perky: Bandolier, Stopping power, Iron lungs M40A3 s ACOGem - perky: Bandolier, Stopping power, Steady aim občas taky broksnu nebo G36C, MP44... prostě ten pátej slot jsem tak nějak střídal :lol: Singl: nuda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 CoD4 a někdy i CoD2 jsem hrál převážně na promodu, sice jsem nebyl dobrej ale furt lepší jak nějaký lamky na gameparku :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Jde v COD 5 hrát nazi zombies ve třech ? split screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Bohůžel ve třech, čtyřech jde hrát u CoD jen splitscreen v multiplayeru, CoD5 zombíci a kampan jde na splitscreenu jen ve dvou, taky mě to dost mrzí a zahrál bych si rád z kámošema ve čtyřech, ale bylo by to hrozně náročný pro konzolu a neunesla by to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 A v multaku to zvladne? Zvlastni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Ne neni, v multáku hraješ např. v Halu, když hraješ 4 player splitscreen a hraješ online tak tam máš asi 8 dalších lidí co hraje. Ale když hraješ single, tak tam jich je desítky, né li někdy i stovky. Například se koukni na glitch Halo 3 ve 4 hráčích splitscreen (officiálně jdou jen 2 hráči) a když hraješ v těch 4 lidech splitscreen v kampani, tak se to začne sekat, bugovat a může se to i seknout úplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Na druhou stranu to streamovani taky nebude prdel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 A když už jsem psal o tich zombíkách,tak bych se chtěl zeptat proč když mám originálku Cod5 Tak v Nazi Zombies mám dostupnou jen jednu mapu Nacht der Untoten nebo tak nějak a ostatní tři jako třeba Der Riese NE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Ty tři další zombie mapy, tedy Verruckt, Shi No Numa a Der Riese, jsou součástmi jednotlivých DLC, nebo spíše map packů, které si za určité peníze můžeš koupit na store nebo na marketplace. Na PC jsou zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Tak vytvořil jsem tenhle topic aby jsme se tu bavily celkově o všem co má co s battlefieldem a call of duty společného, at už psát novinky, domluvovat se kdy nebo co zahrajem a tak podobně. A pokud se ptáte proč jsem tenhle topic vytvořil, tak je to s toho důvodu že se v topicu o BC2 nebo BF3 vždy nějak začneme dohadovat o BF2, jiných dílech než by jsme měli a tak podobně. Ty se doma asi hodne nudis co? staci ze uz je tema BC2 a BF3 zaneseny kecama co tam vy a ta vase parta mele porad dokola....jestli se chcete povidat tak bezte ven nebo na icq/skype..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 rockyzz - Děkuji. A uvažuju nad koupí Call of Duty Black Ops,jaký máte na tuto hru názor (Na PC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 MW2 je daleko lepší, Black Ops už je přeplácanej a pokud nehraješ z kámošem tak je to hrozná nuda, alespon pro mě. Jinak kapr, pokud ti to vadí tak si toho nevšimej a nedělej tu chytrýho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 MW2 je daleko lepší, Black Ops už je přeplácanej a pokud nehraješ z kámošem tak je to hrozná nuda, alespon pro mě. Jinak kapr, pokud ti to vadí tak si toho nevšimej a nedělej tu chytrýho! Já už Modern Warfare 2 mam,mám si teda počkat na COD Modern Warfare 3 nebo koupit Black Ops co by bylo lepší ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 koupit Battlefield 3 =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Já už Modern Warfare 2 mam,mám si teda počkat na COD Modern Warfare 3 nebo koupit Black Ops co by bylo lepší ? Black OPS? Ses v poradku? nejhorsi hra co kdy byla kup si MW3 pri nejhorsim a jestli chces bejt fakt "borec" tak je jasna volba BF3! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Jj ja si uz taky predobednal battlefield na xzone a uz se na to tesim prijde pekne v kovovem boxu coz je uplne super:) Uz se tak tesim az to strcim do mechaniky:D( myslim disk) xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 ja nechci si to predobjednavat protoze nevim jak na tom budu s penezma nicmene o prazkach snad budu makat a sezenu si je na to :) (taky chci mit Steelbook) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 stealbook dostane kazdy kdo si to ted predobedna:) A ja si to obednal a nemel sem ani floka:D Ted na to setrima uz mam skoro litr a cena je 1490 coz je pohoda:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 No pokud jsi fanda CoD, tak si rozhodně Black Ops i kup, zombie mod je docela sranda (sice je lepší v WaW, ale co?).. A když hraješ z kámošem po netu tak je to i sranda, jeden dá např. k plantu C4, druhej kameru a kempíš na druhé straně mapě a čekáš, takhle to děláme často - fakt sranda :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 rockyzz fakt nevim kolik ti je když se tak vztekáš, ale uvědom si, že cokoliv dáš na internet tak musíš počítat s tim, že kdokoliv má právo to kritizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 rockyzz : díky,budu kupovat Black Ops a pak si budu šetřit na MW3 nebo Battlefield 3 :D všem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Být tebou šetřil bych si na oboje, MW3 jako parádní single-playerovou pařbu a i jako parádní "arkádovou" a rychlou multiplayerovku. A na BF3 kvůli velkému bojišti, různým vozidlům a vše tak podobně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.