Eledar Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Ahojte tak jak se tesite na Star Wars s Kinectem???? Zde je odkaz:http://www.xbox.com/cs-CZ/Marketplace/SplashPages/Kinect-Star-Wars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Vubec, vypada to strasne....a to rikam jako fanousek SW....jestli to bude tak funkcni jak na E3 tak to bude pekny fiasko..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Presne vypada to uplne strasne, hur to asi ani dopadnout nemohlo.Treba to jeste dopiluji ale moc tomu neverim a to jsem si kvuli tomu chtel koupit kinect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Presne tohle dela ostudu jak SW, tak i kinectu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Presne tohle dela ostudu jak SW, tak i kinectu :D lip bych to nenapsal ale jestli mate hlad po star wars doporucuju stare Jedi Knighty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Ty miluju, tedy konkretne Jedi Academy....po KOTORU nejlepsi SW hry.....tohle aspiruje na nejhorsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 jako hru por deti to beru, ale urcite to neni delane pro starsi hrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Me to ani neprijde moc jak hra pro deti, ktere male dite dnes bavi SW :) Uz i ja jsem generace, kde se to tak moc nenosi, pro deti je ten kinetacky disneyland.....tohle mi prijde jak zdimarna penez, protoze uz vidim ty stada geeku jak si porizujou kinect i s xboxem, jen aby si tohle zahrali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Lool, asi vhodné pro ty, kteří si chtějí rozproudit krev v rukách :D Graficky hnusný a hratelně ještě horší :D Pokud to bude hrát někdo opilý, tak se určo dobře pobaví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Jak už sem říkal při oznámení týhle hry, tato hra ukáže jaký je Kinect vlastně fail :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Mě se to docela líbí. Ale dle toho, co ukazovali, tak bych to nechtěl hrát víc jak hodinu v kuse. Spíš se těším na nějakou SW hru s Move. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Kotor 4ever co se stalo se Star Wars??? kde je Bioware když ho potřebujem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Myslel jsem si, že to bude super..., pak jsem viděl jak to hrajou...a vypadá to špatně... A to jsem fanoušek Star Wars!!! (spíše filmy, ale i ty staré hry). Kinect rozhodně má na lepší hry a doufám, že se vzpamatují a udělaj na to něco pořádnýho... Pokud ne kinect - konkurence rozhodně ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 no ja porad na ty lepsi hry na kinect cekam :) myslim ze cas mi da zapravdu (za par let) ze kinect je jen vyhypovana picovina, dobra jen pokud 1) mate deti 4-10 let 2) delate doma kalbu a skacete pred tim s partou nalitych kamosu ty trapne pokusy z letosni E3 (tenhle star wars, ME3, forza atd.) proste ukazuji ze normalnim hram je kinect na ♥♥♥♥♥ jenze microsoft holt nuti vyvojare aby podporu pro nej nacpali do vsech AAA titulu at uz je to jakkoliv nesmyslny (krasny priklad je mass effect 3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 No já myslím, že je skoro vždycky blbost kupovat něco co je nové a jakoby prototyp. Určitě se bude vylepšovat a bude lepší si ho pořídit až za nějaké 2-3 roky. Teď je to vážne spíš pro ty skákájící děcka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 a mame tu full verzi jde se mastit snad nebude zklamani ocekavani jsou velky Kinect.Star.Wars.PAL.XBOX360-COMPLEX tak zatim slibna gameska zpocenej jsem jak vrata od chliva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Zkoušel to už někdo? Mě to nejde spustit, zapnu hru, dostanu se do menu, ale když už si vyberu nějákej herní mod a chci konečně hrát, kliknu na start game nebo jak to tam je, tak se mi vždycky sekne celej xbox :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Jo, já už to včera chvíli hrál, nemám na to teď moc čas, takže nemůžu moc hodnotit, ale určitě to není tak hrozný jak se někteří obávali. Rancorn je super, kluzáky taky, tancování jsem nezkoušel, duelům jsem nepřišel na chuť. Samotná kampaň není špatná, je to takový trošku jednodušší, jen skáčete, chodíte dopředu a sekáte mečem, občas něco posouváte/odrážíte sílou, ale je to celkem svižný a hrálo se mi to dobře. Zkoušel jsem to i s bráchou, rozdělí se vám obrazovka a normálně hrajete ve dvou. Kinect snímá docela pěkně, žádný větší lagy jsem nezaznamenal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxxim22 Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Nevíte někdo, dle informací stačí LT+ 2.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 ne, potřebuješ LT+ 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devil5 Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Zdravim,potrebuju poradit kdyz tu hru spustim tak chce updat nevim jestli ho mam udelat mam L.T 2.0 a ta hra je upravena aby mi tam sla i kdyz mam L.t 2.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMČA Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 ahoj taky by mě to zajímalo jestli ta hra fakt nejde na LT 2.0 a k tomu mám DB 13599.0 ,ale už jsem si nachystala DB 13604.0 jen nevím jestli to má cenu tam strkat když mi to stejně nepůjde!! To je lepší to nechat flashnout ,ale při mé smůle hned zase vyjde 4.0 :-D.Můžete sem někdo hodit rychlou odpověď,já vím Tonny už něco napsala,ale přece jen kdyby se třeba mýlil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Duben 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Uz je i JTAG verze,vice na xbox360iso.com .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3mon3k-CZ Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Zkoušel to už někdo? Mě to nejde spustit, zapnu hru, dostanu se do menu, ale když už si vyberu nějákej herní mod a chci konečně hrát, kliknu na start game nebo jak to tam je, tak se mi vždycky sekne celej xbox :/ zkus hru smazat z HDD, a melo by to jit, ja kdyz ji dal na hdd tak instalace 100% ale vyhlasi me to a restart boxu, kdyz ne ,tak to jede, zkusit znova burnit nebo uninstal z hdd no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.