Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kinect-Star-Wars

Eledar

Recommended Posts

Me to ani neprijde moc jak hra pro deti, ktere male dite dnes bavi SW :) Uz i ja jsem generace, kde se to tak moc nenosi, pro deti je ten kinetacky disneyland.....tohle mi prijde jak zdimarna penez, protoze uz vidim ty stada geeku jak si porizujou kinect i s xboxem, jen aby si tohle zahrali :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslel jsem si, že to bude super..., pak jsem viděl jak to hrajou...a vypadá to špatně...

A to jsem fanoušek Star Wars!!! (spíše filmy, ale i ty staré hry).

Kinect rozhodně má na lepší hry a doufám, že se vzpamatují a udělaj na to něco pořádnýho...

Pokud ne kinect - konkurence rozhodně ano.

Odkaz ke komentáři

no ja porad na ty lepsi hry na kinect cekam :)

myslim ze cas mi da zapravdu (za par let) ze kinect je jen vyhypovana picovina, dobra jen pokud 1) mate deti 4-10 let 2) delate doma kalbu a skacete pred tim s partou nalitych kamosu

ty trapne pokusy z letosni E3 (tenhle star wars, ME3, forza atd.) proste ukazuji ze normalnim hram je kinect na ♥♥♥♥♥ jenze microsoft holt nuti vyvojare aby podporu pro nej nacpali do vsech AAA titulu at uz je to jakkoliv nesmyslny (krasny priklad je mass effect 3)

Odkaz ke komentáři

• 9 months later...

Jo, já už to včera chvíli hrál, nemám na to teď moc čas, takže nemůžu moc hodnotit, ale určitě to není tak hrozný jak se někteří obávali. Rancorn je super, kluzáky taky, tancování jsem nezkoušel, duelům jsem nepřišel na chuť. Samotná kampaň není špatná, je to takový trošku jednodušší, jen skáčete, chodíte dopředu a sekáte mečem, občas něco posouváte/odrážíte sílou, ale je to celkem svižný a hrálo se mi to dobře. Zkoušel jsem to i s bráchou, rozdělí se vám obrazovka a normálně hrajete ve dvou. Kinect snímá docela pěkně, žádný větší lagy jsem nezaznamenal.

Odkaz ke komentáři

ahoj taky by mě to zajímalo jestli ta hra fakt nejde na LT 2.0 a k tomu mám DB 13599.0 ,ale už jsem si nachystala DB 13604.0 jen nevím jestli to má cenu tam strkat když mi to stejně nepůjde!! To je lepší to nechat flashnout ,ale při mé smůle hned zase vyjde 4.0 :-D.Můžete sem někdo hodit rychlou odpověď,já vím Tonny už něco napsala,ale přece jen kdyby se třeba mýlil!

Odkaz ke komentáři

Zkoušel to už někdo? Mě to nejde spustit, zapnu hru, dostanu se do menu, ale když už si vyberu nějákej herní mod a chci konečně hrát, kliknu na start game nebo jak to tam je, tak se mi vždycky sekne celej xbox :/

zkus hru smazat z HDD, a melo by to jit, ja kdyz ji dal na hdd tak instalace 100% ale vyhlasi me to a restart boxu, kdyz ne ,tak to jede, zkusit znova burnit nebo uninstal z hdd no ...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu