Jiraiya Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Zdravim. Sehnal jsem si postarsi psp, a rad bych si ho nechal nekde flashnout. Pokud mozno na co nejaktualnejsi cfw, pozdejsi aktualizace snad budu zvladat, jiz jsem jednou psp mel ale je to davno. Nevim co to je konkretne zac predkladam tyto informace: System software: 3.80 Je to ten hubenejsi typ pod baterkou napsano PSP-2004 Date code: 8A Pokud mozno okoli Lovosic, Litomeric, Loun, Roudnice n.L.... Dojedu si a na nejakych penezich se jiste tez dohodnem. Budu se tesit na spolupraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Ahoj flashnout PSP si klidně dokážeš sám, stačí updatovat na firmware 6.20 (update si vyhledej na googlu) a pak si tam dát 6.20 PRO B7 Permanent (asi to nejlepší, pokud si nechceš patchovat nové hry) podle tady toho návodu http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-pro-b7-permanent-patch-29-5-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Bydlim kousek od Lovosic.....když budeš mit zajem tak dej vědet...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiraiya Odesláno Červen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Ahoj flashnout PSP si klidně dokážeš sám, stačí updatovat na firmware 6.20 (update si vyhledej na googlu) a pak si tam dát 6.20 PRO B7 Permanent (asi to nejlepší, pokud si nechceš patchovat nové hry) podle tady toho návodu http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-pro-b7-permanent-patch-29-5-update Diky za radu ale ja se v tom tak moc neorientuju, zas bych musel studovat odborne vyrazy atd atd :D, Jsem prosty komercni clovek :D ale diky :) Psychos: skusim se ti ozvat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Diky za radu ale ja se v tom tak moc neorientuju, zas bych musel studovat odborne vyrazy atd atd :D,Jsem prosty komercni clovek :D ale diky :) Psychos: skusim se ti ozvat :) Hele radím ti dobře, ušetříš si peníze, já ti do PM pošlu můj už pověstný "blbuvzdorný návod pro lidoopy" kde je to napsaný přesně krok po kroku, podle něj to zvládli i některý zoufalci, který se v tom neorientovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Nahodit CFW je problém, ale Update už bys možná zvládl? Těžký není ani jedno, jen tu vede lenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 to zvládneš 6.20 pro B6 pernament mám aji já .. zvládl sem to bezproblému hodně mi pomohl tutorial - návod , myslím že na 99% to zvládneš i ty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.