Peter_King Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Fyzický kontakt na hřišti FIFA 12 Co by to byl za podzim, kdyby nevyšla nová FIFA? Nový díl s číslovkou 12, poháněný novým enginem, slibuje dynamičtější a věrnější zážitek na trávniku. „Změny vo FIFA 12 nemají evoluční, ale revoluční charakter,“ řekl Kaz Makita, výkonný producent série FIFA. „Aby sme vytvožili nejautentičtější hru zo série FIFA všech dob, potřebovali jsme novou technologii, která by nám pomohla realizovat naši vizi. Fanoušci okamžitě uvidí, ale predevším přímo pocítí, jaký význam má nový Player Impact Engine.“ Player Impact Engine spracovává a vyhodnocuje v reálném čase fyzický kontakt, je schopný vyprodukovat nekonečné množství přirozených a autenticky působících výsledků každé kolize. Jak to vypadá v reálu, zachytávají obrázky a krátké komentované video. Další novinkou ve FIFA 12 bude Precision Dribbling, precíznější vedení míče a lepší kontrola i na menším prostoru, protipólom je Tactical Defending, systém zaměřený zase na defenzivní část. O výkony počítačem ovládaných fotbalistů sa zase postará Pro Player Intelligence, který vyhodnocuje slabiny i silné stránky spoluhráčů a podle toho přizpůsobuje rozběhnuté akce. Změny sa dočká i kariéra, tentokrát vyšperkovaná hratelnými epizodami inspirovanými událostmi fotbalových dějin. Football Club Půjde hlavně o sbírku statistik, na jejichž základě se mohou hráči na celém světě navzájem poměřovat, sledovat navzájem svoje statusy, postupy ve hře a podobně. Všechny tyto statistiky a změny u přátel budete moci sledovat prostřednictvím internetového portálu easportsfootball.com. Chybět samozřejmě nemůže propojení s Facebookem a jinými sociálními sítěmi kvůli nezbytnému „vystavování“ svých herních úspěchů. Nová úroveň AI hráčů FIFA 12představuje novou inteligenci hráčů, která analyzuje situaci a odhaduje možnosti podle atributů hráče. Na poměrně zajímavém videu sledujeme jednu situaci ve dvou případech. V obou krajní záložník běží po lajně a může centrovat do vápna. V prvním případě je na hrotu Peter Crouch, který dle svého naturelu nabíhá, aby pak mohl míč zatlouci hlavou do země. V druhém je ale na hrotu David Villa, který si neděla naděje, že by náhodou proskočil, a tak se drží víc uvnitř pole za obránci a čeká na přihrávku po zemi. http://www.youtube.com/watch?v=xlFe6IKFHKI&feature=player_embedded Dále je potvrzeno že FIFA 12 PC verze bude totožná s konzolovou. A bude obsahovat všechny teamy z MLS Ligy ( http://www.news10.net/entertainment/gameguys/article/143751/241/EA-Rutter-incorrect-FIFA-12-to-have-all-MLS-teams ) A jak se na FIFA 12 těšíte vy ? Máte něco nového k informacím o novinkách ? Komentátor Dnes vyšla i najevo zpráva o výměně anglického komentátora. Dříve to byl dlouholetý komentátor Fify Andy Gray, který byl kvůli sexistickým narážkám vyhozen ze stanice Sky Sports. Nahrazuje ho tedy anglický reprezentant Alan Smith, který s druhým tradičním komentátorem hry Martinem Tylerem pracoval už třeba při letošním finále Ligy mistrů. David Rutter z EA konstatuje: „Alan přinese čerstvou, novou perspektivu do FIFA12 zvláště, když bude pracovat po boku tak zkušeného komentátora, jakým je Martin Tyler.“ Takže pokud jste milovníci anglického dabingu při hře věřte že bude změna a stačí nám jen doufat že to bude krok k lepšímu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetee1468626549 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 NA fifu 12 se strašně moc moc moc těším! :bash: ale nějak nechápu tuhle větu: Změny sa dočká i kariéra, tentokrát vyšperkovaná hratelnými epizodami inspirovanými událostmi fotbalových dějin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 NA fifu 12 se strašně moc moc moc těším! :bash: ale nějak nechápu tuhle větu: Změny sa dočká i kariéra, tentokrát vyšperkovaná hratelnými epizodami inspirovanými událostmi fotbalových dějin. to víš, někdo si dal brko a tohle je výsledek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Docela mě bude nová FIFA zajímat a jsem zvědav čím odpoví PES :) . Jinak tu větu jsem taky nepochopil, snad nám to ještě někdo časem objasní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Asi si budeme mít možnost si zahrát nějaké pamětní zápasi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Zde si můžete poslechnout ukázku nového komentátora: http://easf.www.easports.com/uk/football/news/fifa-12-announcers-02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Jestli to bude stejne zkur**ny jako Fifa 11, tak jsem s Fifou nadobro skoncil. Ve fife je potreba zmenit vse, prihravky, strely, prepinani, ale hlavne brankare. A hlavne nepouzivat nic z Fify 11. Tam nefunguje nic, tak jak ma. Menu jsou uplne mimo, pripojeni a online taky uplne mimo, ale hlavne prosim dejte pryc moznost ukoncit zapas na onlinu. Navic jsem zvedavy na ten Football Club, protoze Pro Club v 11 je plny bugu. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetee1468626549 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Jestli to bude stejne zkur**ny jako Fifa 11, tak jsem s Fifou nadobro skoncil. Ve fife je potreba zmenit vse, prihravky, strely, prepinani, ale hlavne brankare. A hlavne nepouzivat nic z Fify 11. Tam nefunguje nic, tak jak ma. Menu jsou uplne mimo, pripojeni a online taky uplne mimo, ale hlavne prosim dejte pryc moznost ukoncit zapas na onlinu. Navic jsem zvedavy na ten Football Club, protoze Pro Club v 11 je plny bugu. :( Nemluvil jsi nahodou o PES?? Fifa 11 byla rozhodně povedená! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Nemluvil jsi nahodou o PES?? Fifa 11 byla rozhodně povedená! Mluvil jsem bohuzel o Fife, PES je podle me povedeny, ale ma zhruba tak stejne problemy (vypadaji trochu jinak) jako Fifa. Fifa je totiz delana pro "male deti", je to strasne moc automaticke. Jinak je to sranda, ale vzdy ve Fife 11 chytnu nerva asi tak po pul hodine hrani :D Hlavne me ta Fifa sere kvuli prihravkam. Byl bych velmi rad, kdyby Fifa 12 nahravala tam kam mirim a dala takovou ranu, jakou namacknu. Ve Fife 11 je to totalne na nic. Namacknu plnou prihravku a on dokopne sotva metr, jindy namacknu milimetr a on to narve pres pul hriste. A to mam prihravky na manual. :( Navic hra nahrava vsude jen ne tam kam mirim. BTW. zpozdene ovladani o pet sekund nebo nezapocitani vysledku zapasu. Nebo hrajete 2v2 a hra se rozpuli, pak zasekne a je konec. Navic hra strasne moc zamrzava. Ale jak rikam Fifa me chvilema opravdu bavi, ale vetsinou jsem nervni :D. Dukazem, ze to jde hrat je mych 1000G. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Celou dobu preferuji PES ale posledni fify jdou k lepsimu. To bohuzel nemluvim o PsP :(. Snad ta fifa 12 poprve prekona psa a bude lepsi. I kdyz pochybuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Hezky sepsáno zde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Mluvil jsem bohuzel o Fife, PES je podle me povedeny, ale ma zhruba tak stejne problemy (vypadaji trochu jinak) jako Fifa. Fifa je totiz delana pro "male deti", je to strasne moc automaticke. Jinak je to sranda, ale vzdy ve Fife 11 chytnu nerva asi tak po pul hodine hrani :D Hlavne me ta Fifa sere kvuli prihravkam. Byl bych velmi rad, kdyby Fifa 12 nahravala tam kam mirim a dala takovou ranu, jakou namacknu. Ve Fife 11 je to totalne na nic. Namacknu plnou prihravku a on dokopne sotva metr, jindy namacknu milimetr a on to narve pres pul hriste. A to mam prihravky na manual. :( Navic hra nahrava vsude jen ne tam kam mirim. Jak hraji sam karieru tak takove problemy nemam, jak hraji s nekym tak mi to taky nedela ale ten co hraje proti me tak mu dela to same co tobe a to me v 10 jim to slo presne na nohu (vse v manualu)... A stalo se vam nekdy ze jste udelaly skluz ze zadu v 16tce a faul byl posouzen proti vam??? mi se to stane minimalne jednou za den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 já hraju spíš PES ale přál bych si aby si obě hry vzali to lepší z té druhé a udělali už jednou ,,pořádnej" fotbal a ne něco, přičemž nahážou 22 robotů na hřiště...už zmíněný přihrávky ve fifě bych nahradil těma z pro eva...stejně tak střely...je sice super že de dělat milion kliček ale stejně ve hře nejdou tak rychle udělat nebo hráč udělá jinou...v pro evu je jich sice méně ale fungovali líp si myslim...ale zase na pro evu mi vadí pohyb hráčů, souboje tělem a rozhodčí...a v neposlední řadě pro evo je o třídu výše v grafice...hráči ve fifě vypadaj děsně...snad se jednou dočkám(e) kvalitní simulace kopané...přeci jen je to nejoblíbenější sport světa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 ja nevim ja zadne problemy nemam to ti co hrajou proti me xD bud jsem lucker nebo je to fifou (problemy jen s prihravkama) a preve strely se mi zdaji povedene a zvlaste na manual a s trikama jsem taky spokojenej jen malokrat se mi tam neco nepovede a to protoze to udelam spatne a neni to fifou... Edit: a v PES se mi libi zpracovani divaku a pohledy do hlediste a nastupy tymu (proste atmosfera fotbalu) vic nemuzu hodnotit protoze ho nemam xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 PES je minimálne o 2 tridy vys v realizaci. Bohuzel z meho pohledu Fifa strasne trpi neuveritelnym mnozstvim bugu. Ja offline nehraju vubec, ted uz hraju pouze Pro Club, ale to je proste demence, kdyz hrac z rohu vapna za zapas trefi 5x stejnou strelou placirkou prostredek branky a pokazdy je to gol. Z toho jsem uplne na nervy. Jinak PES se mi libil hodne, akorat ty prvni dotyky s micem, to je peklo. Ale dle meho je PES lepsi, ale nema tolik online hernich modu a hlavne nema Pro Club. :( Ktery je ve Fife dobry, ale opet, nasel bych minimalne 10 brutalnich chyb v tomto modu. Navic hra pokud je spatna prihravka a hra nechce nahrat vasemu a umyslne kazi prihravku, coz je docela i dobre, jako v realu. Ale co nechapu, proc ta prihravka jde uplne presne na nohu souperi. Navic hra neumi resit souboje o mic a tak proste zaridi, abyste mic nestihli/nedobehli nebo jinak abyste se k nemu nedostali. V tomto je PES lepsi. Kazdopadne vsechno, co jsem vyjmenoval, EA slibili, ze bude nove. Takze se necham prekvapit a uvidim, ale nejak si tak myslim ze to bude zase paskvil. Hlavne prosim odstrante ty bugy. A HLAVNE KDYZ SI VYPNU PREPINACI HRACU, TAK KURV* NECHCI ABY SE PREPINALI!!! Jinak zastanci Fify, kolikrat jste obehli golmana z prvniho dotyku s micem, ze jste u nej byly o zlomek sekundy drive? Kolikrat jste prehlavickovali golmana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 PES je minimálne o 2 tridy vys v realizaci. Bohuzel z meho pohledu Fifa strasne trpi neuveritelnym mnozstvim bugu. Ja offline nehraju vubec, ted uz hraju pouze Pro Club, ale to je proste demence, kdyz hrac z rohu vapna za zapas trefi 5x stejnou strelou placirkou prostredek branky a pokazdy je to gol. Z toho jsem uplne na nervy.Jinak PES se mi libil hodne, akorat ty prvni dotyky s micem, to je peklo. Ale dle meho je PES lepsi, ale nema tolik online hernich modu a hlavne nema Pro Club. :( Ktery je ve Fife dobry, ale opet, nasel bych minimalne 10 brutalnich chyb v tomto modu.Navic hra pokud je spatna prihravka a hra nechce nahrat vasemu a umyslne kazi prihravku, coz je docela i dobre, jako v realu. Ale co nechapu, proc ta prihravka jde uplne presne na nohu souperi. Navic hra neumi resit souboje o mic a tak proste zaridi, abyste mic nestihli/nedobehli nebo jinak abyste se k nemu nedostali. V tomto je PES lepsi.Kazdopadne vsechno, co jsem vyjmenoval, EA slibili, ze bude nove. Takze se necham prekvapit a uvidim, ale nejak si tak myslim ze to bude zase paskvil. Hlavne prosim odstrante ty bugy. A HLAVNE KDYZ SI VYPNU PREPINACI HRACU, TAK KURV* NECHCI ABY SE PREPINALI!!!Jinak zastanci Fify, kolikrat jste obehli golmana z prvniho dotyku s micem, ze jste u nej byly o zlomek sekundy drive? Kolikrat jste prehlavickovali golmana?Zas tak černé bych to neviděl, ano FIFA má chyby a nejsou zanedbatelné ale proi Pro evu je to lepší hra, v něm se mi taky více líbí atmosféra a treba oslavování gólu ve FIFE se mi vůbec nelíbí. Pak určitě zlepšit kameru a přímé kopy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Červenec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Ultimate Edice ... ... obsáhne 24 balíčků do modu Ultimate Team. Každý měsíc EA vydají čtyři, a to po dobu celého prvního půlroku. V každém balíčku pak najdete dvanáct různých předmětů, od jednotlivých hráčů či kontraktů až po stadiony, manažery, zaměstnance, fitka, ale třeba i míče nebo odznaky. Ve zlatém balíčku budou přítomni jen hráči s ratingem větším než 75 a v každém balení také naleznete jeden cenný předmět. Mezi ty se počítají například nezvykle dlouhé kontrakty nebo posílení jednotlivých atributů fotbalistů. Konzolové verze Ultimate Edition pro Xbox 360 nebo PlayStation 3, které vyjdou stejně jako klasická verze hry 30. září, stojí v anglických předprodejích v přepočtu mezi 1200-1500 Kč. (games.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saifo Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 me mrzi ze treba pri modu kariery za jednoho hrace nemuzete se dostat do vyberu reprezentace a zahrat si zapasy za reprezentaci jako je to v PES, to je velka velka skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Jo to je pekne trapne protoze v 10 to slo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 me mrzi ze treba pri modu kariery za jednoho hrace nemuzete se dostat do vyberu reprezentace a zahrat si zapasy za reprezentaci jako je to v PES, to je velka velka skoda Bohuzel, klasika Pro Evo ma ty mody dotazene, zatimco EA jen na pul. Ale EA ma zase hernich modu vic. Ja osobne chci hlavne zlepseni pohybu hracu ovladanych AI, protoze ten je ve Fife 11 strasny. Treba priklad souper jde 2 na 2, ja branim s jednim hracem a couvam pred nim, aby nemohl nic udelat, AI s mym druhym hracem vybehne nekam dopredu a toho druheho hrace necha neobsazeneho. Hlavne doufam, ze to bude fotbal a ne hra na styl fotbalu jako je Fifa 11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Video s rozdílama mezi FIFA 11 a FIFA 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetee1468626549 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 PES je minimálne o 2 tridy vys v realizaci. Bohuzel z meho pohledu Fifa strasne trpi neuveritelnym mnozstvim bugu. Ja offline nehraju vubec, ted uz hraju pouze Pro Club, ale to je proste demence, kdyz hrac z rohu vapna za zapas trefi 5x stejnou strelou placirkou prostredek branky a pokazdy je to gol. Z toho jsem uplne na nervy.Jinak PES se mi libil hodne, akorat ty prvni dotyky s micem, to je peklo. Ale dle meho je PES lepsi, ale nema tolik online hernich modu a hlavne nema Pro Club. :( Ktery je ve Fife dobry, ale opet, nasel bych minimalne 10 brutalnich chyb v tomto modu. Navic hra pokud je spatna prihravka a hra nechce nahrat vasemu a umyslne kazi prihravku, coz je docela i dobre, jako v realu. Ale co nechapu, proc ta prihravka jde uplne presne na nohu souperi. Navic hra neumi resit souboje o mic a tak proste zaridi, abyste mic nestihli/nedobehli nebo jinak abyste se k nemu nedostali. V tomto je PES lepsi. Kazdopadne vsechno, co jsem vyjmenoval, EA slibili, ze bude nove. Takze se necham prekvapit a uvidim, ale nejak si tak myslim ze to bude zase paskvil. Hlavne prosim odstrante ty bugy. A HLAVNE KDYZ SI VYPNU PREPINACI HRACU, TAK KURV* NECHCI ABY SE PREPINALI!!! Jinak zastanci Fify, kolikrat jste obehli golmana z prvniho dotyku s micem, ze jste u nej byly o zlomek sekundy drive? Kolikrat jste prehlavickovali golmana? a kolikrát jsi ty řídil oslavu golu při hraní? :P Mohl bych tady jmenovat dýl, ale když se ti to nelíbí tak tady nepiš nic! Fifa se s Pes nedá ani srovnávat! Pes je prostě hrůza! :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 myslím si že fifa 11 je už tak propracovaná že ve 12ce moc změn nebude nebo změny který normální hráč ani nepozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 a kolikrát jsi ty řídil oslavu golu při hraní? :P Mohl bych tady jmenovat dýl, ale když se ti to nelíbí tak tady nepiš nic! Fifa se s Pes nedá ani srovnávat! Pes je prostě hrůza! :blejt: Pokud jedine, co jsi vymyslel je oslava golu, tak potom ano. Promin, jestli takovouhle kravinu potrebujes, tak pak se nedivim. Ale mas pravdu, Fifa se s PES neda srovnavat. Oba se vydali jinou cestou, KONAMI chce realny fotbal, zatimco EA fotbalovou HRU. Ale jak rikam, obe hry maji chyby, ale Fifu hraju vic a navic hraju Pro Club, a tam vsechny chyby vylezou a protoze nehraju sam, tak te to hodne stve. Kdyz si zahraju 1 na 1, tak vse v pohode, ale v Pro Clubu jsem neuveritelne nervni. Ale jak rikam Fifa je dobra, ale nedotazena, prijde mi to jako dodelane napul. OK, namackavani prihravek, ale kdyz to namackavani nefunguje, k cemu tam je? Nebo včera jsem chtel hrat profesionalni hodnocenou hru, 20 krat po sobe mi napsalo, ze spojeni se souperem bylo ztraceno. :( Me se hlavne nelibi pristup EA, proc davaji do hry oslavy golu nebo system zranovani, kdyz ostatni, mnohem dulezitejsi veci, nefunguji. A hlavne by to chtelo konecne neco udelat s rozhodcimi, ale nejenom EA, ale i KONAMI. Je to opravdu trapne. BTW. až se dostanu na XBOX dam sem paradni video, jak se zraneny obrance teleportuje ze zeme do stoje a zblokuje strelu do prazdne brany. :D myslím si že fifa 11 je už tak propracovaná že ve 12ce moc změn nebude nebo změny který normální hráč ani nepozná Propracovana? Ta hra je potreba cela predelat, chtelo by to uplne novy engine. Vse, prihravky, prepinani, strely, braneni, rozhodci, vse je potreba udelat nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Cituji Bejvětšíborec: " Nebo včera jsem chtel hrat profesionalni hodnocenou hru, 20 krat po sobe mi napsalo, ze spojeni se souperem bylo ztraceno. " Přesně tohle mě na FIFA štve nejvíc ... než se jde do hry strávím někdy i dvacet minut tím že vyhledávám Profi hru která mě tam konečně pustí .. a to nemluvím o silným výpadkům na serverech pro Ultimate Team .. tohle by mělo EA dost vyladit, protože Online dělá tuhle hru hrou a jestli že nebude fungovat spojení je to dost mizerná hra a kvalita jde hodně dolu. ... a to nás má v novém ročníku čekat propojení se sociálníma sítěma jako třeba FB atd. tudíš další náročnost na jejich servery ... je to smutný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.