jakubgaluszka Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Pokud jedine, co jsi vymyslel je oslava golu, tak potom ano. Promin, jestli takovouhle kravinu potrebujes, tak pak se nedivim. Ale mas pravdu, Fifa se s PES neda srovnavat. Oba se vydali jinou cestou, KONAMI chce realny fotbal, zatimco EA fotbalovou HRU. Ale jak rikam, obe hry maji chyby, ale Fifu hraju vic a navic hraju Pro Club, a tam vsechny chyby vylezou a protoze nehraju sam, tak te to hodne stve. Kdyz si zahraju 1 na 1, tak vse v pohode, ale v Pro Clubu jsem neuveritelne nervni. Ale jak rikam Fifa je dobra, ale nedotazena, prijde mi to jako dodelane napul. OK, namackavani prihravek, ale kdyz to namackavani nefunguje, k cemu tam je? Nebo včera jsem chtel hrat profesionalni hodnocenou hru, 20 krat po sobe mi napsalo, ze spojeni se souperem bylo ztraceno. :( Me se hlavne nelibi pristup EA, proc davaji do hry oslavy golu nebo system zranovani, kdyz ostatni, mnohem dulezitejsi veci, nefunguji. A hlavne by to chtelo konecne neco udelat s rozhodcimi, ale nejenom EA, ale i KONAMI. Je to opravdu trapne. BTW. až se dostanu na XBOX dam sem paradni video, jak se zraneny obrance teleportuje ze zeme do stoje a zblokuje strelu do prazdne brany. :D Propracovana? Ta hra je potreba cela predelat, chtelo by to uplne novy engine. Vse, prihravky, prepinani, strely, braneni, rozhodci, vse je potreba udelat nove. TVL co tu děláš tohle je diskuze o fifě a né o fotbalových hrách...o psovi si běž jinam...píšeš tu sra*ky o fifě který ani nejsou pravda/jsou zapříčiněný tím že to nezvládáš a naopak o pes tu píšeš jakej je ''boží'' jestli fifa potřebuje nový engine ''na vše'' tak pes potřebuje zrušit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 http://console-forum.net/tema/126187-fifa-12-obecna-diskuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 http://console-forum.net/tema/126187-fifa-12-obecna-diskuse tohle je rozjetější .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 TVL co tu děláš tohle je diskuze o fifě a né o fotbalových hrách...o psovi si běž jinam...píšeš tu sra*ky o fifě který ani nejsou pravda/jsou zapříčiněný tím že to nezvládáš a naopak o pes tu píšeš jakej je ''boží'' jestli fifa potřebuje nový engine ''na vše'' tak pes potřebuje zrušit Aha, oni nejsou pravda, napis mi, co pravda z mych prikladu neni. Ze je spatny online? Ano je. Spatne prihravky? Ano jsou. Stejne tak jako vsechno ostatni, i EA chysta uplne novy engine, skoro na vse. Jinak nikde jsem nenapsal, ze je PES bozi. Jen ze je lepe vyladeny, ale ze ma take dost chyb. Fifa ma zbytecne moc zbytecnosti, kvuli kterym trpi ostatni veci ve hre. :( Ale vzhledem k tvym reakcim v ostatnich topicich tvuj nazor a prispevek budu respektovat. Navic ja si s tim PES nezacal, ale to nekdo, kdo si neprecte cely topic nikdy nepochopi. Tvuj prispevek je naprosto o nicem. BTW. ten ban si mel dostat na dyl. A kdyz to podle tebe nezvladam, tak si pojd zahrat proti sobe a ukaz se ty frajere. A kdyz uz jsme u toho, ty jsi nejpis PES ani nehral, protoze ho v profilu rozehrany nemas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Aha, oni nejsou pravda, napis mi, co pravda z mych prikladu neni. Ze je spatny online? Ano je. Spatne prihravky? Ano jsou. Stejne tak jako vsechno ostatni, i EA chysta uplne novy engine, skoro na vse. Jinak nikde jsem nenapsal, ze je PES bozi. Jen ze je lepe vyladeny, ale ze ma take dost chyb. Fifa ma zbytecne moc zbytecnosti, kvuli kterym trpi ostatni veci ve hre. :(Ale vzhledem k tvym reakcim v ostatnich topicich tvuj nazor a prispevek budu respektovat. Navic ja si s tim PES nezacal, ale to nekdo, kdo si neprecte cely topic nikdy nepochopi. Tvuj prispevek je naprosto o nicem. BTW. ten ban si mel dostat na dyl. A kdyz to podle tebe nezvladam, tak si pojd zahrat proti sobe a ukaz se ty frajere. A kdyz uz jsme u toho, ty jsi nejpis PES ani nehral, protoze ho v profilu rozehrany nemas. uz me ty tvoje zas_any nazory sero_ , uz sem radsi nepis:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 uz me ty tvoje zas_any nazory sero_ , uz sem radsi nepis:blejt: Tak si je necti a ignoruj me. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Tak si je necti a ignoruj me. :D Jak když každý druhý příspěvek je tvůj... PES sem hrál na PC do 09 a pak jen cca 20-50 zápasů v novějších na zkoušku... je to, to samý jako na konzolích ne jako u fify... člověk co řekne že je pes lepší simulace než fifa má něco špatně v hlavě...ale chápu si fanoušek série tak na ni nedáš dopustit....) Tvý ''pláče'' směřované na fifu maji opodstatnění jen v tvé hlavě...proč je všude hodnocená fifa líp než PES a v přímích soubojích vyhrývá?proč odcházejí lidi z PSA na fifU?i ti nejlepší...jasný protože je fifa horší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 kubo porad te ta fifa tak bavi ? Mne uz to celkem omrzelo, ted si nechavam flashnout slimaka a zacnu hrat skate, forzu a nhl 11 ...:) A su nadrzenej na FIFU 12 !! :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 kubo porad te ta fifa tak bavi ? Mne uz to celkem omrzelo, ted si nechavam flashnout slimaka a zacnu hrat skate, forzu a nhl 11 ...:) A su nadrzenej na FIFU 12 !! :party: No nehraju jí ,né proto že by mě nebavila ale proto že mám starý flash a nemůžu teď na live čili UT nehraji a Manager je letos opravdu špatný(ty bugy okolo růstu...) takže momentálně hraju forzu :D:) na fifu 12 se těším až až,a ačkoliv mám flash tak ji kupuju (hlavně kvůli online pass-u :D) pak koupim gold a konečně si zahraju UT na plno :D...pak už konečně snad dáme :D :) a můžem pak dát i forzu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Ty vole, ses frajer, ja bych se bez goldu ani nevysral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Ty vole, ses frajer, ja bych se bez goldu ani nevysral :) :D tak já jo já hrávám hry s bratrem jinak SP hry forzu apod ale letos si koupím roční a roztočim to v UT :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Tak trochu zpet k topicu, jeden ze starších, ale zajímavých rozhovorů: V rozhovoru s OXM (Official XBOX Magazine), Aaron McHardy řekl, že nový engine vyřeší mnoho problémů pro tým vývojářů. "Je to největší změna, kterou jsme kdy udělali od předělání hry pro next-gen konzole," řekl pro magazín. "Myslím tím, že jsme přestavili starý engine úplně od základů, a myslím, že to bude opravdu velké, odstranili a předělali jsme velkou část hry a bude to obrovská změna". "Řeší to pro nás hodně problémů, dává nám to větší přesnost, větší spád a více realistický výsledek. Navíc řeší mnoho situací, do kterých jsme se dříve snažili nedostat." "Rozšiřujeme hru a děláme ji více otevřenější, takže se budete moci do těchto situací dostat a zažít nové a zajímavé věci, ale také nám to dává základ pro budoucí vylepšování." Takže by to opravdu měla být viditelná a veliká změna a snad vyřeší všechny problémy, které měla Fifa 11. Jen si přeju, aby to EA opravdu doladili a dotáhli do detailů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Ať dají dohromady simulaci a skvělé ovládání a není co řešit. To nové vedení míče se mi na videích moc líbí, ale jak to bude vypadat až budu mít v ruce Joypad zatím není šance vyzkoušet. Ale už se to blíží, párkrát se vyspíme a je to tu :) Teď tak trochu Off-Topic o SWOS ( Pro pamětníky Sensible World of Soccer ještě z Amigy ) Viděl jsem tento remake staré klasiky v nabídce Indie Her a dlouho jsem na něj měl zálusk. Nakonec jsem ho tedy koupil (tři kila není moc) .. Ale po spuštění velké zklamání. Tento fotbal se dříve chlubil všemi zoupiskami celého světa které byly i s pravými jmény hráčů a teamů, a dokonce i z druhých a třetích lig. Ano byla sranda v modu kariéry koupit například do Slavie golmana z Vietnamské ligy a pečovat o něj aby jeho cena rostla. Bohužel remake na Xboxu těch klubů nemá ani polovinu a navíc jména hráčů jsou silně zkomolená. Říkám si zachrání to tedy Multiplayer, hmm za hodinu a půl to nenašlo nikoho tak jsem na zkoušku založil server svůj, za hodku nikdo, takže taky na prd. Jediné co se mi líbilo byla vyhlazenější grafika, zoom trávníku při hře, že je na vběr mezi starým klasickým menu se skvělou hudbou nebo si nahodit nové. Nádherné mody, tvorba šampionátů a Teamů atd. Ale jinak u mě 45% To jen takové info kdyby nad Sensible přemýšlel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Přidány oficiální covery ! http://console-forum.net/tema/126187-fifa-12-obecna-diskuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 EA Sports nabízí placený přístup k hrám ještě před vydáním EA roztahuje svá chapadla v digitálním prostoru a snaží se do nich lapit další oběti, tentokrát skrze službu EA Sports Season Ticket, kterou sice v Americe mohou využívat majitelé PS3 i X360, ale v Evropě je k dispozici pouze majitelům konzole od Microsoftu. Za ročník poplatek 2000 MS bodů získají uživatelé slevu 20% na všechen stažitelný (DLC) obsah pro EA Sports hry, členský průkaz jako ikonu ve hře i na webu, přístup k dodatečnému webovému obsahu a docela užitečný/kuriózní přístup ke všem EA Sports hrám tři dny před jejich vydáním (i když si je nekoupíte!). Omezení pouze na platformu X360 je zejména v ČR, kde má PlayStation dlouholetou tradici a převahu na trhu, sice dosti zásadní limitující faktor, ale pro fanoušky sportovních her na X360, kteří za dodatečný obsah utrácí ročně trošku více peněz, je to rozhodně zajímavá alternativa. S 20% slevou na všechna DLC a jiný stažitelný obsah (třeba Ultimate Team pro FIFU) už se dá leccos ušetřit a možnost stáhnout si a hrát jakoukoli EA Sports hru tři dny před vydáním je vyloženě zajímavá. Po třech dnech bude digitální kopie hry deaktivována a vy budete mít možnost si v obchodě koupit klasickou krabicovku a převést si do ní všechny nahrané statistiky a získat tak nárok před ostatními hráči. De facto tato služba funguje jako velké demo, což je pěkné. Ale zmínka o náskoku před ostatními hráči je na druhou stranu zneklidňující, protože poskytuje jistou výhodu ve hře za peníze. Je to nepříjemné v onlineovkách, které to často využívají a stejně tak i ve sportovních hrách, kde se hráči vzájemně šermují svými statistikami. Co se týče webového obsahu, tisková zpráva zmiňuje jako příklad Creation center pro FIFA 12, což je webový editor, ve kterém můžete budovat vlastní týmy, turnaje a další fotbalové propriety. Další informace o sezónní vstupence do EA Sports her naleznete na http://www.easports.com/seasonticket. Službu samotnou pak můžete začít využívat hned po registraci skrze Xbox Live Marketplace. Zdroj Games.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Za minimálne 500,- mi to moc dobre neprijde, to si radsi ty 3 dny pockam, nehlede na to, minuly rok jsem mel Fifu o 2 dny drive z obchodu, coz by znamenalo pouze den vyhody. Jeste dodam podporovane hry: Fifa Madden NHL NCAA Football Tiger Woods Jinak jedine, co mi z toho plyne je, ze bude nejspis UT zase za penize. Nenapada me totiz, zadne jine DLC pro EA Sports hry. A take mi z toho plyne, ze asi opet nebude NBA od EA. Ale po uspechu 2K11 se nedivim. Pokud nepocitam, ze budete mit ty hry predem tri dny, coz snad kazdy vydrzet dokaze, tak mi vychazi tohle: Aby se vám tohle vyplatilo musite utratit neskutecnych 8000 MSP za DLC pro tyhle hry, aby se vám ty 2000 MSP vratily. A Creation Centre, kdo to pouziva, ja tedy ne a nejaky specialni odznak nepotrebuju. Proste se EA snazi vytahnout dalsi penize, sorry ode me se vam to nepovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 né UT snad za MSP znovu nebude...srali by na sebe... ''jo za věrnost bude UT zdarma'' a když fifa 11 má ještě větší prodeje než 10 tak ho zase dají za prachy?...navíc UT má být letos už hratelný v den vydání...čili žádný listopad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 To jo, ale co si jineho predstavit pod placenymi DLC? Ted jsem si vzpomnel na Live Season, ale to mi prislo jako docela blbost. Jinak jedine balicky v UT. Ja bych ocenil, kdyby byl FUT uz v zakladni hre, coz by nasvedcovalo tomu, co rikas. Jinak me slibene video s teleportaci obrance z Fify 11 :D http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/85854544 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 To jo, ale co si jineho predstavit pod placenymi DLC? Ted jsem si vzpomnel na Live Season, ale to mi prislo jako docela blbost. Jinak jedine balicky v UT. Ja bych ocenil, kdyby byl FUT uz v zakladni hre, coz by nasvedcovalo tomu, co rikas.Jinak me slibene video s teleportaci obrance z Fify 11 :D spíš se mi zdá že se ti tam zasekla konzole, podobné věci se mi stávali na ps3 zasekla se konzole a hráč s míčem byl úplně jinde nebo střílel jinam když se to zase naskočilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Jinak me slibene video s teleportaci obrance z Fify 11 :D Jak to odčutnul a zase si lehnul jako že simuluje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 To jo, ale co si jineho predstavit pod placenymi DLC? Ted jsem si vzpomnel na Live Season, ale to mi prislo jako docela blbost. Jinak jedine balicky v UT. Ja bych ocenil, kdyby byl FUT uz v zakladni hre, coz by nasvedcovalo tomu, co rikas.Jinak me slibene video s teleportaci obrance z Fify 11 :D Jasný no a nebo minulý rok byla možnost stáhnout jiný jazyk komentáře...každopádně i dkyby byl UT za MSP tak kupuji...je to hlavní tahoun zábavy pro mě ve fifě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Nee, nezasekla, hrali jsme urcite ve ctyrech Pro Club, takze to bylo na onlinu a videli to vsichni :D Ale my jsme ten zapas trefili asi 4 tycky a nedali asi dalsi 5 jasnych golu, proste neskutecna smula. :D Mimochodem, jak jsem toho hrace podkopl, tak jsem ho tim i zranil. btw. Už jsem pochopil proč nikdo nechape me nadavani. Zahral jsem si klasiku 1 na 1 a to je uplne jina hra. Vsechno reaguje a plynule bezi. Ale problem hry je tedy engine, ktery nezvlada vice nez 2 hrace. Cela hra je v Pro Clubu takova vlacna, naprosto necitlive ovladani a z toho plyne vse na co nadavam. :( Takze sorry, dlouho jsem 1 na 1 nehral a ten Pro Club to je opravdu hrozne, ale pro me je to zase tahoun zabavy. Doufam, ze to EA ve Fife 12 opravi. A hlavne doufam, ze nebudou moct lidi si hackovat hrace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Nee, nezasekla, hrali jsme urcite ve ctyrech Pro Club, takze to bylo na onlinu a videli to vsichni :D Ale my jsme ten zapas trefili asi 4 tycky a nedali asi dalsi 5 jasnych golu, proste neskutecna smula. :D Mimochodem, jak jsem toho hrace podkopl, tak jsem ho tim i zranil.jo tákhle...tak to promiň když sem se s tebou hádal apod...souhlasím s tebou...ale mě pro club nebaví protože nemám s kým hrát :/ samý trotlové co si dávají vlastňáky apod... btw. Už jsem pochopil proč nikdo nechape me nadavani. Zahral jsem si klasiku 1 na 1 a to je uplne jina hra. Vsechno reaguje a plynule bezi. Ale problem hry je tedy engine, ktery nezvlada vice nez 2 hrace. Cela hra je v Pro Clubu takova vlacna, naprosto necitlive ovladani a z toho plyne vse na co nadavam. :( Takze sorry, dlouho jsem 1 na 1 nehral a ten Pro Club to je opravdu hrozne, ale pro me je to zase tahoun zabavy. Doufam, ze to EA ve Fife 11 opravi. aha...tak to promin jak sem se s tebou hádal apod... jinak s tebou souhlasím ale mě pro club nebaví protože nemám s kým hrát samý ♥♥♥♥♥♥i co si dávají vlastňáky apod :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Ja se taky omlouvam, v Pro Clubu hraju za vsechny zbyle hrace, takze vetsina vysledku zalezi na mne, takze proto jsem nastvany. Ale ono branit hrace s rychlosti 93 v nabehu je strasne tezke. Proto jsem pak nervni. Ale opravdu to by si musel videt, ono se neda prepinat, branit, prihravat a tim to pak tak vypada. Ale me se zda, ze ta hra ma i strasne problemy s pripojenim 4 lidi a vys, takze tim to nereagovani je take zapricineno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Ja se taky omlouvam, v Pro Clubu hraju za vsechny zbyle hrace, takze vetsina vysledku zalezi na mne, takze proto jsem nastvany. Ale ono branit hrace s rychlosti 93 v nabehu je strasne tezke. Proto jsem pak nervni. Ale opravdu to by si musel videt, ono se neda prepinat, branit, prihravat a tim to pak tak vypada. Ale me se zda, ze ta hra ma i strasne problemy s pripojenim 4 lidi a vys, takze tim to nereagovani je take zapricineno. ono se tohle někdy stane i při 1 vs 1 stačí narazit na někoho s pomalým připojením...a stojí to za prd...já hraju online jen UT protože mě baví vytvářet ty týmy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.