Luke-Hardy Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Lidi moc prosím napište někdo moc by mi to pomohlo :) Potřebuju vědět jen jestli je na psp go víc her než na psp 3000. nepočítam takove ty mini hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Hergot a to ti nestačilo to napsat do sekce hry, ale ještě to cpeš sem? No nic odpovím ti naprosto stejně jako ve hrách: na všechny PSP je stejně her, všechny hry totiž fungují na všech PSP. Rozdíl mezi 300x a Go je hlavně ve velikosti. Go je o dost menší jak 300x, má lepší barevnější a jasnější displej, má 16GB vnitřní paměť, je vysouvací, ale zase díky tomu, že je menší, tak má o něco menší displej jak 300x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Dik ja sem to sem psal jen protože opravdu potřebuju se rozhodnout mezi těmito 2 konzolema :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 A este GO nema UMD.Ale inak otazka riadna.To ako keby som sa spinal ze je na PC viac hier ako na notebook? XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 No pozor... nejsem si zrovna moc jistej, že všechny UMD hry jsou dostupný v digitální podobě na PSN...(Teda pokud jede origo že :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 tekken90: Nojo to máš vlastně pravdu, to jsem si neuvědomil, že plno her co bylo na UMD v digitální podobě není, ale on si stejně dá cfw, takže je to v podstatě jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Já bych nebral ani PSP go ani PSP 3000,bral bych totiž PSP 3004.Nebo bych čekal na PSVITA (NGP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 3000 a 3004 Jsou na 120% stejný,jso urodílný akorátv regionu MyGod Edit: Já bych bral Vita(nu) nebo 200x se starou deskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 3000 a 3004 Jsou na 120% stejný,jso urodílný akorátv regionu MyGodEdit: Já bych bral Vita(nu) nebo 200x se starou deskou Proč 200x? vždyť 300x už se dá taky trvale flashnout nebo ne?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 jo! ale 200x jde unbricknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Tak pokud nekdo neni ♥♥♥♥♥, tak to jen tak nebrickne ^^ Btw: Za me osobne klidne fatko, suprove se drzi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Fatko, fakt se nejlip drzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 nekterym lidem jo,ja mel v ruce moje 3004 a FAT,a lip se mi drzela 300x,ale na vsech me boli palce.2 ze jdou vsechny 300x flashnout natrvalo neni uplne pravda,nejnovejsi neumoznujou dg na 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 jo! ale 200x jde unbricknout aha, no to je pravda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 FxR máš pravdu 200x jde unbricknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.