fox171 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Sháním nějaké lidi na coop, protože se mi zdá hra v jednom hráči celkem těžká a nudná... :bash: Hráči: fox171cz duska33 forlanek LegionCZ MaraLobak Rowan_88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Šel bych do toho, můj nick je duska33 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Ok přidám si tě, někdy zahrajeme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 někde jsem četl že v coopu nefunguje voice chat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 taky si mě přidejte, můžem zahrát ve víc lidech ;) nick forlanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Přidávám se :) LegionCZ V Coopu funguje voice chat, skvěle, daleko líp než třeba v BF43, kde nejde téměř vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Máte v neděli čas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Původně nefungoval ale pak na to vydali záplatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobák Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Taky rád zahraju..ještě sem to snad od stáhnutí nehrál :-) nick MaraLobak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 ja ja ja taky :) nick Rowan_88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rey Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Jdu do toho s vámi. Nick: Reypunksnotdead Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 A jde vůbec tolik lidí do jedné hry ? Uvidíme, určitě někdo odpadne, píšu si vás pánové ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 V Dead Nation jde hrát jen ve dvou lidech. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Tak to je škoda, ale určitě si mě přidejte, kdo to hrajete. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 V neděli čas mám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Hoši, nahoře je seznam, vyberte si partnera a zkuste se sním sami domluvit, coop jde pouze ve dvou hráčích, takže zde budu jen aktualizovat seznam, pokud někdo přibude, jinak se domluvte už sami mezi sebou, máte zde na to prostor. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Přidejte si mě na PSN -> LucoLoss, potřeboval bych dohrát na Morbid a samotnýmu se mi do toho nechce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 du do toho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapija Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 JOO Dead Nation!!! Ten si milerád zahraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Jestli si to dáváš, tak si přidej mě a dáme co-op na Morbid :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 taky si mě připiš hra mi taky samotnýho nebaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holmmi Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 I mě si můžete přidat:)) rád zahraju s někým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Ted nevim přidával si mě někdo:-D rád bych to dohrál:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 rád bych se k vám pridal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wencaCZE Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Chci to dohrát kvůli trofejím.Najde se někdo? e : obtížnost-MORBIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.