Holmmi Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Urcite chci dohrat napis nick a ja si te pridam nebo ty me.. :) -> Holmmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Tak se taky přidávám:) PSN: Soudruh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Já bych potřeboval někoho od začátku, hrál jsem to jen chvíli a všichni jste daleko:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Tak piš PM, koupil jsem si to včera:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holmmi Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Nexikar klidne dam od zacatku:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wencaCZE Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Dáte někdo o vikendu?Potřebuju dát celou campaing kvůli trofeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santini Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Klidne si me me muzete pridat muj nick je LopraisCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Pridejte si me taky, nick mam v podpisu. Kampan mi v singlu pripada misty dost tezka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Já se klidně přidám take,,trofeje by se mi hodily,,me ten singl sám nebaví a je dost těžký :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Hravate to este?chcel by niekto zahrat?Moj nic PSN kekino19853 budem rad :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IGamer Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 ja bych klidně zahrál a čas mám pořád :D nick: Maxim505 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 Jou Jou taky si mě přidejte Butterflyy14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.