Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

NDSi-Flash MicroSD

DavelusKim

Otázka

Ahojte,tak jsem si nakonec NDSi pořídil ale mám problém nevím jestli mám správnou pamětovku(kartu),problém je v tom že mámMicro SD HC (a vedle toho je napsané v kroužku a ) to vse je napsané na té malé kartičce tu dám do adapteru Kingston Micro SD. ale když adapter spolu s pamětovkou dam do DSka tak se nic nestane neobjeví se,.. vím že jsem asi ♥♥♥♥♥ ale v tomhle se moc nevyznám .. má být tahle karta vubec do DSka? popř.jak ji Flashnout? mám aktualizovat FW? kde najdu jaký mám FW? v DSku jsem uplný novaček takže mě prosím nenadávejte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Nevím nevím, obecně je známo že se R4 máme vyhýbat. Když už, tak si kup Acekard 2i (omlouvám se, že jsem zapoměl to písmenko, vypadá to, že bylo až moc klíčové), nebo DSTT. S tou nemám žádné problémy, updaty jsou časté, takže hraní nových her bezpro. A kup si to z Wigishop.cz. Jasně, ceny nejsou jakž takž, ale jestli chceš flashkartu do 2 dnů doma, tak to za to stojí. Nebo si pořiď levněji ze zahraničí, dojde ti to za 2 týdny a víc (a potřebuješ k platvě paypal).

Odkaz ke komentáři

• 0

O to tu nejde, jde o to že R4 nemusíš koupit zrovna origo, ale klona. A klon ti nebude fungovat 100%, budeš na ně muset hledat spešl updaty atd...Projdi si forum a mrkni se, kolik tu je témat o tom jak někomu na R4 nefungují hry a blablabla. Je to na tobě, odkaz co ti posílal kosmiklove je snad v pořádku, ale proč nepředejít problému už z gruntu?

Odkaz ke komentáři

• 0

presne...vacsina R4 kariet su lacne klony a updaty stoja za prd...mal som doma asi 5 roznych R4 kariet a ta R4i-SDHC Revolution bola najlepsia mozem povedat ze v porovnani s acekard to bolo asi to iste...dokonca mala navyse este aj utilitu ze som si mohol cez nu stahovat hry priamo na microSD...a ako jedina ma caste updaty...ostatne zapadaju prachom...ale presne radsej kupit tu acekard...dokonca aj mne na slovensko dosla z wigishopu tak za 2-3 dni :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Ale to už proboha neřeš :D. Stačí, když si ji nekoupíš (co tě to stle tak láká?), klona poznáš třeba tak,že ti nepojedou některé hry nebo ti vůbec nenajede firmware...teď to tahám z paty, sám jsem R4 neměl, tak vypisuju jen to jsem se doslechl :)

Odkaz ke komentáři

• 0

btw to ze je nejaka karta klon neznamena ze musi byt (momentalne) spatna...ale pride novy fw alebo nieco a bum...spravia novu kartu a vyprdnu sa na podporu tej starej alebo to uplne zapadne prachom a bud neupdatnes fw na dsi a zahras si par starych hier alebo ju zahodis a kupis novu (ja som tak vystriedal asi 5 takych R4 kariet a urcite som za ne dal viac ako keby som si hned kupil acekard) ... alebo je este posledna zachranna moznost hladat po nete nejaky neoficialny fw ktory na tej karte pojde a s trochou stastia potom pojdu aj novsie hry...

takze ak R4 tak jedine R4i-SDHC Revolution...presne tu na ktoru som hadzal odkaz..bohuzial ale neviem kde sa da kupit...na slovensku ju uz nemaju (iba R4iTT coz je zase klon DSTTi...vlastne odkedy je novy fw pre dsi tak uz ani tu nemaju skladom...takze citim ze pripravuju novu kartu...osobne som s nimi volal a predavaju len to najlacnejsie co momentalne funguje na aktualnom fw pre dsi/3ds takze nic moc) a v cechach som ju tiez nevidel...cenovo ale vide podobne ako acekard ktora je dostupna na wigishope...takze by som nevahal...a do 2-3 dni ju mas doma a mozes veselo parit ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu