Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

přehřátí xboxu??

shark.sea

Otázka

Dnes jsem hrál asi 3h na xboxu a objevili se mi při hraní najednou z ničeho nic takové černé rušivé svislé pruhy v obraze, nebylo to přes celou obrazovku a taky i místama takové černé mapy vytečkované. Nevíte někdo co to může být?? Zkusil jsem xbox vypnout a po 5min zapnout a vše bylo v pořadku a asi po 5min hrani to zase začlo dělat. Neděla to jen ve hře ale i když jsem v dashi. Díky za každou odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak to je mazec! :cry: A jak se mám proti tomu bránit? To mám čekat až mi to shoří??:cry: Je možné že mám v x-ku třeba hodně prachu a proto se přehřívá? Snad by pomohlo vyčistit od prachu. Zas tak starý xbox není na to aby odcházela grafárna. A jestli jo tak to su pěkné šunty. Dík za info.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj,

měl jsem úplně stejný problém a pomohli mi v tomto servise: www.hwservis.cz, kde mi vyměnili grafický čip za nový. Napiš si na jejich podporu a určitě ti pomůžou, jsou velice ochotní a komunikativní. Udělali mi to do 1 dne od přijetí zásilky s 6 měsíci záruky na výměnu nového čipu, do dnes si nemůžu stěžovat.

Třeba ti to pomůže ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak a je to v pr..li!:idea:Dnes po zapnutí x-ka svítí červená dioda a hlásí E74.:cry::cry: Má to cenu opravovat? nebo rovnou koupit novou? Vím že na E74 se vztahuje 3-letá záruka ale i kdybych měl x-ko ještě v záruce což nemám tak je stejně zabanovaná! Mám vybranou tuhle novou- http://www.supergamer.cz/xbox-360-elite-slim-250gb-p-53561.html a potřeboval bych poradit jestli má tato konsole rev.Jasper a jak je to s flashem na tyto nové konsole. Tak jesli by mi prosím mohl někdo poradit byl bych moc vděčný za každou radu. díky

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak a je to v pr..li!:idea:Dnes po zapnutí x-ka svítí červená dioda a hlásí E74.:cry::cry: Má to cenu opravovat? nebo rovnou koupit novou? Vím že na E74 se vztahuje 3-letá záruka ale i kdybych měl x-ko ještě v záruce což nemám tak je stejně zabanovaná! Mám vybranou tuhle novou- http://www.supergamer.cz/xbox-360-elite-slim-250gb-p-53561.html a potřeboval bych poradit jestli má tato konsole rev.Jasper a jak je to s flashem na tyto nové konsole. Tak jesli by mi prosím mohl někdo poradit byl bych moc vděčný za každou radu. díky

Nejlepší by bylo kdyby sisi koupil xko někde v kameném obchodě, kde se můžeš podívat na datum výroby aby jsi zjístil fw mechaniky pro případný flash. S největší p ravděpodobností tam bude fw, který není ještě flashnutelný. Na revize se už nemusíš dívat, neboť slimaky se už nepřehřívají (neměli by) a rrod nemůžeš dostat protože slimák to už ani nezná.

Odkaz ke komentáři

• 0

jo, normalka E74 mi to hlasilo taky :( je videt ze vsechny xka se chovaji stejne se spatnym gpu:(

Odkaz ke komentáři

• 0

No kdybych to věděl dřív tak bych asi do xboxu nešel. X-ko jsem kupoval na podzim 07 za těžkých 10990kč. A když to tak celkově shrnu tak jsem zas tak nepařil na X-ku že bych to vařil každý den 5-6hod. První moje konsole byla PS 1 tu jsem ještě pak prodal v perfektním stavu pak jsem šel do PS 2 a tu mám dodnes, ještě se tu někde válí ale šlape pořád. Nechci tady dělat reklamu Sony ale myslím si že PS jsou kvalitnější po technické stránce co se týče zpracování ale to je jen můj názor. Přesto ale chci jít zase do Xboxu a snad už mají ty novější x-ka vychytané a budu mít štěstí a new konsole pošlape jak má!!:?:?

Odkaz ke komentáři

• 0

Novější konzole jsou určitě o něco vychytanější, ale není to žádná spása světa, rozhodně mi to nestálo za další investici do nové konzole, radši jsem tu starou dal opravit.

Kamarád si koupil nedávno novou konzoly a už 2x ji reklamoval, takže z toho jsem usoudil, že kdybych vyhodil dalších 6000 Kč za "new výrobek", tak bych pak byl akorát nasranej jako on.

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravim flacon jako vsechny xboxy ma pouze jedene "dvoj" ventilator, zasadni problem u Falconu je GPU ktere je postavene na stare technologii a o5 se nedostatecne chladi pod DVD a deska je spatne zafixovana v kleci, a prohiba se v kombinaci s teploto je to jasnej rrod.

Jedine reseni je vycistit xbox prekulickovat grafiku zafixovat desku a repasovat ventilator pripadne vymenit chladic na gpu ze ten s vetsim poctem heatpipe jenze ten stoji cca 30 USD. a to da fakt malo kdo...

Odkaz ke komentáři

• 0
Zdravim flacon jako vsechny xboxy ma pouze jedene "dvoj" ventilator, zasadni problem u Falconu je GPU ktere je postavene na stare technologii a o5 se nedostatecne chladi pod DVD a deska je spatne zafixovana v kleci, a prohiba se v kombinaci s teploto je to jasnej rrod.

Jedine reseni je vycisti xbox prekulickovat grafiku zafixovat desku a repasovat ventilator pripadne vymenit chladic na gpu ze ten s vetsim poctem heatpipe jenze ten stoji cca 30 USD. a to da fakt malo kdo...

konečně můžu napsat, souhlasím s tebou :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu