Webstrik Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Zdravím, známý byl předvolán k policii, že koupil ps3 jailbreak. nemáte s tím někdo zkušenost, co říct nebo tak? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenCZ1468625123 Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 za koupení to určitě být nemohlo bych řekl... vždyt to má kolik lidí a nikdo nic ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 A zaco ho chcou jako zavrit? Nebo jako zadrzet? Vzdyt si ji jenom koupil s jailbreakem ne?Nebo uz si tam dal i nejake hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 mozna spis shanej prodejce.. kazdopadne bych vsechno zaprel -nic neobjednal, nic neprevzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Presne tak nic bych nepriznal.Nechapu,tohle slyším poprve teda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest MrFlash Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 rofl to je zabité xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Měl bys napsat více info ale dám ti jednu dobrou mockrát ověřenou radu neřikej že nic neobjednal oni mají výpisy z pošty takže ti poradim jednu klasickou věc. Řekni ANO přišlo to ale nefungovalo TED BY PŘIŠEL DOTAZ ZDA TO JEŠTĚ MÁŠ tak řekni ne nemám vyhodil jsem to protože to nešlo. Konec hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asgarat Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 mozna spis shanej prodejce.. kazdopadne bych vsechno zaprel -nic neobjednal, nic neprevzal Právě bych řekl, že prodejce už mají. Teď shánějí důkazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 a co je na tom vlastne tak spatneho? Ze si ho museli predvolat? Prece to neni jenom kvuli toho e se na to daji stahovat hry.To by museli predvolat 3/4 naroda ne?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest MrFlash Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Měl bys napsat více info ale dám ti jednu dobrou mockrát ověřenou radu neřikej že nic neobjednal oni mají výpisy z pošty takže ti poradim jednu klasickou věc.Řekni ANO přišlo to ale nefungovalo TED BY PŘIŠEL DOTAZ ZDA TO JEŠTĚ MÁŠ tak řekni ne nemám vyhodil jsem to protože to nešlo. Konec hotovo. Twl toto je velmi chytré ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webstrik Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 On to koupil z Aukra, přišla mu tam právě i i kopie papíru, že to to kupoval atak. Ale na jiném fóru jsem četl, cituji : ,,Kvůli tomu, jak se Sony k celé věci okolo PS3 postavila jsem přešel na XBOX360 a zařekl se, že od téhle firmy nekoupím už ani tužkovou baterku. Bohužel, měli by jste vědět co se děje, protože mnozí možná budete mít stejný problém jako já. V době, kdy se objevil PS3 jailbreak se dal objednat buď ze zahraničí nebo od různých "obchodníků" kteří si vytvořili internetovou stránku a dongle, samozřejmě s pořádnou přirážkou nabízeli. Bohužel jsem zvolil druhou variantu, policie si pro "obchodníka" došla, pravděpodobně u něj našli adresy a já teď mám doma předvolání na policii kvůli porušování autorských práv Tak si radši dávejte bacha kde kupujete. '' asgarat, jj prodejce mají, a ted hledají svědectví proti němu asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webstrik Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Měl bys napsat více info ale dám ti jednu dobrou mockrát ověřenou radu neřikej že nic neobjednal oni mají výpisy z pošty takže ti poradim jednu klasickou věc.Řekni ANO přišlo to ale nefungovalo TED BY PŘIŠEL DOTAZ ZDA TO JEŠTĚ MÁŠ tak řekni ne nemám vyhodil jsem to protože to nešlo. Konec hotovo. Dobře ty :) good idea, dík ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 presne bad to rekl spravne nic ne zapirej jen tu pravdu trochu prekrut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 a co je na tom vlastne tak spatneho? Ze si ho museli predvolat? Prece to neni jenom kvuli toho e se na to daji stahovat hry.To by museli predvolat 3/4 naroda ne?:D Tohle je předvolání tzv. PODÁNÍ VYSVĚTLENÍ kupci nic nehrozí oni teď dle výpisu z pošty a Aukra předvolají všechny jeho zákazníky a z toho mu pak vyčíslí škodu a následně paragraf do kterého spadne. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webstrik Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 kdyby ten CFW vydali dříve :D tak žadný USB dongle není třeba :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webstrik Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Jinak dík moc všem, máte u mě pivo :) :P kdyby ještě někdo přišel s rozumnou myšlenkou, určitě se podělte prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webstrik Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Chcou tam ještě vidět komunikaci email :/ a chcou tam i přinést samostatné JB zařízení :( to ale nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Solokapr Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Chcou tam ještě vidět komunikaci email :/ a chcou tam i přinést samostatné JB zařízení :( to ale nemám... Tak komunikaci emailem jim snad nemusíš ukazovat ne? A zařízení řekni že nemáš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webstrik Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 když to nedonesu tu komunikaci, nebudou to brát, jako utajování nebo něco podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 sak jo klidne rekni na co si to chtel ale bouzel to bylo nefukcni tak hold to letelo do kose protoze si to stim ne umel tim padem prodavajici ti neposlal krap a ty ses taky s obliga jelikos si hack ne udelal a predmet dolicny uz ne mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Chcou tam ještě vidět komunikaci email :/ a chcou tam i přinést samostatné JB zařízení :( to ale nemám... Vubec se nestrachuj maily mažeš a jaibreak jsi vyhodil....podívej my jsme taková policejní rodina a řeknu ti tohle nejsou ani regulérní fízlové to je Hospodářská Kriminálka a to jsou takový kašpaři. Jailbreak nemáš a na dotaz mailové komunikace řekni PROBOHA JÁ SI NESKLADUJU EMAILY a jdeš domů za 20minut. Vubec se tam nepouštěj do nákých rozborů atd ser na ty klauny co si tam v létě paří prdel. Řekni co ti řikám já a za pár minut už jseš někde na pivku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Jen otázečka, tuhle šarádu rozjeli kvůli JB3 nebo teensy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 koupit takovy zařizeni přece neni trestný.......bych se na ne vysral ani bych tam nešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 koupit takovy zařizeni přece neni trestný.......bych se na ne vysral ani bych tam nešel Neni to trestný on tam taky jde v pozici svědka a pokud řekne že to zařízení má tak mu ho seberou jako důkaz. Takže proč si dělat škodu. A jít tam musí protože pokud se nedostaví bez omluvy nabombí mu pokutu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 jo pokuta 50 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.