Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Potřebuji poradit

Domingster

Recommended Posts

Ahoj, vybírám novou hru. Ale nevím do které jít. Mám pár vybraných a tak se chci zeptat, jaký na ně máte názor. Jako první to je Saboteur, dále MMA, Fable 2, Alan Wake, Kane & Lynch 2, Splinter Cell Conviction. Chtěl bych, aby jste každý za sebe napsal svůj názor na hry které jste hráli. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud tě baví ,,dětské,, RPG, tak určitě Fable II. Bavil tě Assassins Creed? Mohl by si zkusit toho Saboteura (moc nedoporučuji, nejvíce se to dá přirovnat k AC).

Kane & Lynch 2 - klasická FPSka..., doporučuji (pokud by jste hráli 2 hráči) Army of Two: the 40 days.

MMA jsem nehrál, ani o tom nepřemýšlím...:D, já raději Mortal Combat...:)

Ale pokud umíš dobře anglicky a baví tě akční hra v žánru psychologického thrilleru, NEJVÍCE DOPORUČUJI Alan Wake. I když je to asi jen na jedno (max. 2) projetí..., ale zato si to parádně užiješ..., jo tuhle hru miluji...

Za mě Alana Wake a Fable II.

Vykašli se na zdejší rady a shlédni/přecti recenze na hry...uděláš mnohem lépe...

Odkaz ke komentáři

Nejradši bych asi toho Alana, jenže moje angličtina je průměrná. :D Bez pořádný znalosti to asi nemá cenu. Ale taky mě celkem zaujal ten Saboteur. Díky za rady. :)

Když bys měl X360 flashnutý, tak je Alan Wake ke stahnutí s češtinou :D ....výhoda flashů :)

Odkaz ke komentáři

S tim flashem to je těžký. :D Já mám Slim s tou mechanikou co zatim nejde flashnout. :D A za druhý se v tom vůbec nevyznám, občas si čtu to co si tu všichni píšou, a nechápu jak tomu můžete všemu rozumět a vyznat se v tom...:D:D A navíc je naprd, že jakmile si to nechám flashnout, tak už nemůžu hrát na live. :( To je ♥♥♥♥. Nejlepší by bylo, kdyby udělali firmware, kterej se bude přepínat do flash režimu a do režimu originál. To by bylo super! :D Škoda, že něco takovýho neexistuje. :) Ale dám na vás, půjdu do Alana, nebo do Conviction. :)

Odkaz ke komentáři

Tak si pořiď zabanovanýho jaspera za pár korun... Já mám slimko s mechanikou FW 9504, ale právě si ji nechci flashnout, nechávam ji origo a zvažuju, že si pořídím ještě jaspera klidně s banem na pálenky... Nevadí mi si kupovat originálky, ty hry si tak víc užiju, ale občas si chci zahrát něco, co se mi prostě platit nechce...

BTW: Omlouvám se za OT

Možná by také ještě šlo mít na stole napůl rozebraný Xko a přepojovat dvě mechaniky... :D

Odkaz ke komentáři

S tim flashem to je těžký. :D Já mám Slim s tou mechanikou co zatim nejde flashnout. :D A za druhý se v tom vůbec nevyznám, občas si čtu to co si tu všichni píšou, a nechápu jak tomu můžete všemu rozumět a vyznat se v tom...:D:D A navíc je naprd, že jakmile si to nechám flashnout, tak už nemůžu hrát na live. :( To je ♥♥♥♥. Nejlepší by bylo, kdyby udělali firmware, kterej se bude přepínat do flash režimu a do režimu originál. To by bylo super! :D Škoda, že něco takovýho neexistuje. :) Ale dám na vás, půjdu do Alana, nebo do Conviction. :)

Momentálně se s flashnutým xboxem hrát na LIVE nedá, to je pravda, ale je to jen kvuli další nový ochraně která vyšla zhruba před měsícem...do tý doby jsi na LIVE klidně chodit mohl i s flashem...musíš mít ale vždycky ten nejnovější flash, aby ti nedali BAN...momentálně je nejnovější flash LT+ a prý se dělá nový

Odkaz ke komentáři

Momentálně se s flashnutým xboxem hrát na LIVE nedá, to je pravda, ale je to jen kvuli další nový ochraně která vyšla zhruba před měsícem...do tý doby jsi na LIVE klidně chodit mohl i s flashem...musíš mít ale vždycky ten nejnovější flash, aby ti nedali BAN...momentálně je nejnovější flash LT+ a prý se dělá nový

Máš staré informace . LT + není nejnovější . Nejnovější je LT 1.9 s kterým se zase na live může bez problémů.

Odkaz ke komentáři

Máš staré informace . LT + není nejnovější . Nejnovější je LT 1.9 s kterým se zase na live může bez problémů.

Aha, tak to se omlouvam, já myslel že se na tom novym flashy pořád dělá...a neměl ten nový flash být pojmenovaný LT 2.0 ?

Odkaz ke komentáři

Aha, tak to se omlouvam, já myslel že se na tom novym flashy pořád dělá...a neměl ten nový flash být pojmenovaný LT 2.0 ?

Vyvíjí se nový flash LT 2.0 pro faty (a snad bude i pro slimaky), ktery ma mit implementovanou novou, zatim nepouzivanou ochranu her. Stejne tak je ve vyvoji flash a hw pro SLIM mechaniky 0225... Jsou to dve rozdilne veci...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu