Domingster Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Ahoj, vybírám novou hru. Ale nevím do které jít. Mám pár vybraných a tak se chci zeptat, jaký na ně máte názor. Jako první to je Saboteur, dále MMA, Fable 2, Alan Wake, Kane & Lynch 2, Splinter Cell Conviction. Chtěl bych, aby jste každý za sebe napsal svůj názor na hry které jste hráli. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 splinter cell ci alan wake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Pokud tě baví ,,dětské,, RPG, tak určitě Fable II. Bavil tě Assassins Creed? Mohl by si zkusit toho Saboteura (moc nedoporučuji, nejvíce se to dá přirovnat k AC). Kane & Lynch 2 - klasická FPSka..., doporučuji (pokud by jste hráli 2 hráči) Army of Two: the 40 days. MMA jsem nehrál, ani o tom nepřemýšlím...:D, já raději Mortal Combat...:) Ale pokud umíš dobře anglicky a baví tě akční hra v žánru psychologického thrilleru, NEJVÍCE DOPORUČUJI Alan Wake. I když je to asi jen na jedno (max. 2) projetí..., ale zato si to parádně užiješ..., jo tuhle hru miluji... Za mě Alana Wake a Fable II. Vykašli se na zdejší rady a shlédni/přecti recenze na hry...uděláš mnohem lépe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 z těchto je to jasný..Conviction a Alan Wake...ostatní jsou celkem o ničem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Alan Wake, bez rozmýšlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Alan Wake, Saboteur a Splinter Cell. Do Alana jdi určo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Tak mě zase nejvíc bavilo Fable II. Mnohem rozsáhlejší a nelinerální jako ostatní hry co píšeš. Ale je to otázka vkusu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Saboteur byl mix Mafie a Assasina to mě hodně bavilo :) Fable II taky nebyl k zahození. Aalana si bez celkem dobré znalosti angličtiny moc neužiješ. Splinter Cell: Conviction hodně dobrá akční/stealth hra. Ale záleží na tobě, co tě nejvíc baví ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Nejradši bych asi toho Alana, jenže moje angličtina je průměrná. :D Bez pořádný znalosti to asi nemá cenu. Ale taky mě celkem zaujal ten Saboteur. Díky za rady. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 ja ti rikam z vlastni zkusenosti ze u saboteura neni o co stat... Mel jsem ho na ps3 hral jsem to max 30min pak jsem ho dal do kelu. Radsi bych bral toho Alana + conviction ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Nejradši bych asi toho Alana, jenže moje angličtina je průměrná. :D Bez pořádný znalosti to asi nemá cenu. Ale taky mě celkem zaujal ten Saboteur. Díky za rady. :) Když bys měl X360 flashnutý, tak je Alan Wake ke stahnutí s češtinou :D ....výhoda flashů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 S tim flashem to je těžký. :D Já mám Slim s tou mechanikou co zatim nejde flashnout. :D A za druhý se v tom vůbec nevyznám, občas si čtu to co si tu všichni píšou, a nechápu jak tomu můžete všemu rozumět a vyznat se v tom...:D:D A navíc je naprd, že jakmile si to nechám flashnout, tak už nemůžu hrát na live. :( To je ♥♥♥♥. Nejlepší by bylo, kdyby udělali firmware, kterej se bude přepínat do flash režimu a do režimu originál. To by bylo super! :D Škoda, že něco takovýho neexistuje. :) Ale dám na vás, půjdu do Alana, nebo do Conviction. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Tak si pořiď zabanovanýho jaspera za pár korun... Já mám slimko s mechanikou FW 9504, ale právě si ji nechci flashnout, nechávam ji origo a zvažuju, že si pořídím ještě jaspera klidně s banem na pálenky... Nevadí mi si kupovat originálky, ty hry si tak víc užiju, ale občas si chci zahrát něco, co se mi prostě platit nechce... BTW: Omlouvám se za OT Možná by také ještě šlo mít na stole napůl rozebraný Xko a přepojovat dvě mechaniky... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Na kolik tak vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Zoombik: tak to je podle vkusu ... mě třeba bavil ;) Domingster: co přesně myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 na kolik tak vyjde? 2000 - 3000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 S tim flashem to je těžký. :D Já mám Slim s tou mechanikou co zatim nejde flashnout. :D A za druhý se v tom vůbec nevyznám, občas si čtu to co si tu všichni píšou, a nechápu jak tomu můžete všemu rozumět a vyznat se v tom...:D:D A navíc je naprd, že jakmile si to nechám flashnout, tak už nemůžu hrát na live. :( To je ♥♥♥♥. Nejlepší by bylo, kdyby udělali firmware, kterej se bude přepínat do flash režimu a do režimu originál. To by bylo super! :D Škoda, že něco takovýho neexistuje. :) Ale dám na vás, půjdu do Alana, nebo do Conviction. :) Momentálně se s flashnutým xboxem hrát na LIVE nedá, to je pravda, ale je to jen kvuli další nový ochraně která vyšla zhruba před měsícem...do tý doby jsi na LIVE klidně chodit mohl i s flashem...musíš mít ale vždycky ten nejnovější flash, aby ti nedali BAN...momentálně je nejnovější flash LT+ a prý se dělá nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Momentálně se s flashnutým xboxem hrát na LIVE nedá, to je pravda, ale je to jen kvuli další nový ochraně která vyšla zhruba před měsícem...do tý doby jsi na LIVE klidně chodit mohl i s flashem...musíš mít ale vždycky ten nejnovější flash, aby ti nedali BAN...momentálně je nejnovější flash LT+ a prý se dělá nový Máš staré informace . LT + není nejnovější . Nejnovější je LT 1.9 s kterým se zase na live může bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Mám pocit že se baví o SLIMu ne? nebo už je aj LT + 1.9 aj na SLIM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Máš staré informace . LT + není nejnovější . Nejnovější je LT 1.9 s kterým se zase na live může bez problémů. Aha, tak to se omlouvam, já myslel že se na tom novym flashy pořád dělá...a neměl ten nový flash být pojmenovaný LT 2.0 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Aha, tak to se omlouvam, já myslel že se na tom novym flashy pořád dělá...a neměl ten nový flash být pojmenovaný LT 2.0 ? Vyvíjí se nový flash LT 2.0 pro faty (a snad bude i pro slimaky), ktery ma mit implementovanou novou, zatim nepouzivanou ochranu her. Stejne tak je ve vyvoji flash a hw pro SLIM mechaniky 0225... Jsou to dve rozdilne veci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Červenec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 A už se ví, kdy vyjde flash na 0225?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.