Sterner Regnix Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 HALO: Reach, Kinect Sports a Lode Runner ZADARMO Chcel by si jednu z týchto hier úplne zadarmo? Alebo možno aj všetky? Tu je jednoduchý návod ako na to. POZOR! Akcia platí len do 15. júla 2011 !!! Neručím za 100%-nú funkčnosť, no pravdepodobnosť je vysoká Čo budeme potrebovať: TOR s Mozilla Firefox pre získanie IP adresy z USA (viac…) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 10, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 No tak jsem to zkusil, dokonce 2x s jiným mailem, ale když už jsem to potvrzoval, vždycky mi to vypsalo:The email address you entered is already registered in promotion, přitom jsem na tý stránce nikdy nebyl... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Hotovo, zadal jsem hned dva MEID kódy (samozřejmě nadvakrát, když se mě to zeptalo po prvním vyplnění, jestli mám ještě nějaký jiný MEID kód), tak uvidíme jestli dojdou oba :-) naštěstí USA IP adresa mi vyskočila po druhém zapnutí TOR, jinak bych se na to vykašlal :-) jinak díky, snad to bude funkční :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 10, 2011 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Fajn, tak se mi to povedlo :) Ještě se chci zeptat: Nějak jsem to nepochopil, ta hra má přijít poštou? Nebo nějakej redeem code na mail? Protože jestli poštou, tak jsem tam samozřejmě napsal adresu z toho FakeNameGeneratoru :D EDIT: No tak jsem si to zjistil, podle mailu, co mi přišel, mi píšou, že se objednávka zpracovává a hru odešlou na vepsanou adresu, o žádným kódu nikde nic nepíšou. Tak co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 no snad pošlou kódík na mail, jinak to máme ♥♥♥♥ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 TAk jsem to taky zkusil, tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Červenec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Ja som objednal myslím že všetko, veď dám vedieť keď skončí tá akcia :-) za pokus to stojí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.