Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

DivX prehravac?

smarter

Recommended Posts

Nechapu jak je mozny, ze ani po vice jak dvoulete existenci PSP nikdo neprisel s rozumnym DivX/XviD/AVI prehravacem a vsichnio jsou stale nuceni filmy zdlouhave konvertovat. V cem je problem? Hardware? Software? Mildware? Hardcore? Anal? Muze mi to nekdo vysvetlit???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmpf :dozey:

Tak ho vymysli ty, když seš tak chytrej...

Kdo tvrdi ze jsem? Otazka je tak tezka na pochopeni? O podobne HB by byl nebyvaly zajem. Je to vyzva pro kazdeho programatora. Presto nic podobneho doted neprislo. Proc? Je v tom nejaky limit pramenici z moznosti PSP?

Odkaz ke komentáři

Podle mne by to PSP neustihalo. Ono mozna by to nejake AVI/DivX/Xvid prehralo, ale jen nejake. Bude zalezet na verzi onoho koderu si myslim. A tudis bude lepsi to radeji vse prekonvertorovat.Nejsem si jist, PSP mam chvilku a nezajimal jsem se o to, ale podle mne taky hraje roli datovy tok. Coz u vetsi kvality/rozliseni bude problem.

Tak a ted mi to vyvratte :D

Odkaz ke komentáři

Ten znam taky. Prave proto jsem v prvnim prispevku psal - "rozumny prehravac" Problem je v tom, ze vetsina filmu co stahnes z netu stanovene rozliseni presahuje, a tak je zapotrebi konverze ktera degraduje smysluplnost tohoto programku. Verim ze PSP by vyssi rozliseni utahlo, nekdo muze namitat, ze vyssi rozliseni nema smysl, jenze se tu bavime o filmu ktery jednou skouknete a pote vymazete tak proc potom ta konverze, ktere trva stejne dlouho jako film samotny nebo jeste dele. Aplikace je uz pekne stara a vyvojar/i zrejme nas uz nepotesi novejsi verzi, ktera by neduh nizkeho rozliseni resila

Odkaz ke komentáři

no ja taky nevim:)........jinak treba ty videa v avi nebo divx sou dost hrozny......teda aspon ty co tam mel kamos.......urcite horsi nez mp4

ehm to jsou stažený z netu tam na kvalitě nezáleží(moc)ty si myslíš že avi nemůže mít dobrou kvalitu?:lol:

Odkaz ke komentáři

Nevsimejte si me , nectu druhy stranky diskuzi :lol:....

((((((Jo jinak ten program kterej prehrava avi se jmenuje PSPlayerMT , nebo PSPplayerMT ted nevim :D je to na novinkach ... (prehrava .avi , .wmv ,... ,ale jenom max rozliseni 480x272 a tusim ze je tam omezeni i v bitrate))))))

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu