mendlik18 Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Frosty: ano získaly licence pro 100% Španělskou ligu i s originalním ligovým znakem + 100% francouzskou 1 tym bude chybet v nizozemsky,pouze 3 tymy v nove portugalske lize a v anglicke blbi zase jen dva tymy MU a tottenham....bohuzel hodne mi chybi Německá!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Frosty: ano získaly licence pro 100% Španělskou ligu i s originalním ligovým znakem + 100% francouzskou 1 tym bude chybet v nizozemsky,pouze 3 tymy v nove portugalske lize a v anglicke blbi zase jen dva tymy MU a tottenham....bohuzel hodne mi chybi Německá!! Moje řeč na německou čekám marně léta. I když dal bych i tureckou a ruskou. Škoda že to neni ani jako formou DLC za peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Me by stačila plně!!! licencovana i se znaky lig:Anglicka,Španelska,Německa,Nizozemska,Francouzska,Portugalska a italska naopak musím pozvednou Ligu mistru a Evropskou ligu ,které jsou mistrovsky provedené....sice si stahnu nejakej ten edit patch kde vsechny ty ligy licencovane budou ale uz to není vončo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 ^ detaily o letošním Edit módu ještě nebyly ohlášeny, takže je možný že Konami konečně přidá několik prázdných slotů na nový ligy ;) :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Mohly by no :) me se strašne libila GL v PES11 vsechny tymy,vsechny stadiony,3 sady dresu + pro golmany,zaznamy jako z ČT4 + ondrasovka cup to bylo pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pyxi007 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Ovládání bude podobně jako u NHL11... to máš - páčkou /analogem si určíš sám, jakou razanci/sílu dáš kopu :) mě to třeba přijde mnohem lepší , sám si určíš, jak moc do toho "kopneš" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Uvidime ale novinka je to zajímavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 mě to třeba přijde mnohem lepší , sám si určíš, jak moc do toho "kopneš" :D ? Pěkně trapný, to chceš rict ze kdys kopec treba tlacitkem B tak neurcis silu:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 je to pecka,ze konecne mužes usmernovat střelu a ne střilet tak zbrkle...a hlavne nejlepsi je ze muzes kombinovat s ostatnima hračema,protoze muzes ovladat dva hrace najednou takze volnej hrac nabehne do volnyho prostoru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Ovládání bude podobně jako u NHL11... to máš - páčkou /analogem si určíš sám, jakou razanci/sílu dáš kopu :) mě to třeba přijde mnohem lepší , sám si určíš, jak moc do toho "kopneš" :D i když situaci kolem Pro Eva 2012 docela sleduju, nikde sem nečetl že by se mělo střílet analogovou páčkou :roll: máš nějakej zdroj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 mas to tu černý na bílým http://www.eurogamer.cz/articles/pes-2012-se-bude-ovladat-jen-packami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 no podle me to bude tak, ze pravou packou se bude ovladat ten hrac ktery nabiha a chce prihravku. Jinak prepinani hracu, strely, prihravky a sprint budou stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Dudu:sprint mozna ale střely a přihravky ne ;) čteš malo ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 ^ a čím se teda budou dělat ty trigger runy když ne pravým analogem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Omg zkoukni vsechny gameplaye a tam mas ovladani podrobne kličky se budou delat tlačitkem A jsem tedy zvedav na přihravky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Uvidime.....ale prý to budou testovat to ovladani a muze se stat ze bude stejne jako v PES11 jestli se jim to neosvědčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pyxi007 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Hral jsi nekdy NHL11? :D me to trapny ani moc neprijde! Tlacitke "B" je to sice krasny a jednotvarny, ale u analogu je to trochu "ne malo" realnejsi a vice citlivejsi :) Znema je zivot !!! ////////////////////// Nicmene nemyslim si ze zde budou nejake prevratne zasahy do ovladani! Znema u takovych her v ovladani neni zrovna nejlepsi "šplh vzhůru"! prdím na to :D necham se sam překvapit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Ale na 99% se bude střilet pačkou :D jj Mam NHL11 a pačkou je to skvělý..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Právě jsem odehrál pár zápasů ve Fifě 12 na PS3 a Pro Eva 2012, není pochyb o tom, že PES bude letos jednoznačně král všech fotbalovejch her :wohow: :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Právě jsem odehrál pár zápasů ve Fifě 12 na PS3 a Pro Eva 2012, není pochyb o tom, že PES bude letos jednoznačně král všech fotbalovejch her :wohow: :love: BÓŽE :DDD...takovou zaslepenost jsem dlouho neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 ^ lol to samý můžu napsat když to někdo řekne o Fifě ;) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Copak se tu mluví o fifě?...lol si nech kluku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Eurogamers.de 9/10 IGN.de. 9.0 PC Games 88% Gamepro 91% Gameswelt.de 90 % To jsou hodnocení nového Pro Eva z prvních německých recenzí. I když na recenze nedávám, je to skvělej pocit vidět tak vysoký čísla :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 po demu sem si konecne oddych tem system přihravek v 11 to byla hruza kdyz si teměř nemohl presne přihrat,taky brankaři uz nereaguou za 10 sec,hlavne me tesi komplet licencovana Španelska Eredivisi,no tesim se na full a uvidime (= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 U PES mi chybý licence hlavně :(, jinak ja se řešilo ovládání analogovýma páčkama, tak já nevím já si u toho u NHL zvykl, takže nevím proč bych si neměl zvyknout u PES :), pokud to bude nějak rozumně udělané nevidím v tom problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.