Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Captain America: Super Soldier

Susperian

Recommended Posts

Tak jsem si chvíli taky zahrál, nenadchne neurazí. Docela dobrej kombat systém, inspirace v batmanovi, není tam tolik kombíček, ale jinak super. Ještě uvidim jak bude hra vypadat dál, jak se budou střídat prostředí atd., ale zatim to vypadá docela dobře. Je to asi ten typ hry, co jí dohrajete, řeknete si "jo bylo to dobrý" a pak jí zahodíte. Ale určitě stojí za vyzkoušení. Jediný co mi zatim trochu víc vadilo ... tak mi přijde že to má dost malý fps, stačí když pohnu kamerou a viditelně to laguje :?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si chvíli taky zahrál, nenadchne neurazí. Docela dobrej kombat systém, inspirace v batmanovi, není tam tolik kombíček, ale jinak super. Ještě uvidim jak bude hra vypadat dál, jak se budou střídat prostředí atd., ale zatim to vypadá docela dobře. Je to asi ten typ hry, co jí dohrajete, řeknete si "jo bylo to dobrý" a pak jí zahodíte. Ale určitě stojí za vyzkoušení. Jediný co mi zatim trochu víc vadilo ... tak mi přijde že to má dost malý fps, stačí když pohnu kamerou a viditelně to laguje :?

Pokud ti to viditelně laguje, tak to pravděpodobně je nějak špatně vypálený...mě třeba lagujou hrozně videa v novym COJ: The Cartel

Odkaz ke komentáři

No BAtman AA byl sice super, ale to byl "nezavisla hra", kdezto tohle vypada zase jen jako klasicka herni rychlokvaska co ma podporit film....Bojovy system se ocividne inspiroval Batmanem, ale z Batmana nedelal dobrou hru bojovy jen bojovy system a ikdyz mam CA rad a tesim se na film, tohle me nechava fakt chladnym.....

Odkaz ke komentáři

Batmana jsem nehral, takze neposoudim. Zatim jsem to hral zhruba jen 2,5h..ale je to pro me skutecne takovy "nicim extremne neoslovi, ani neurazi"....trochu mi tam neco schazi. Co se filmu tyce, na ten se fest tesim. Uprimne receno bych byl kotel nadsenej kdyby zfilmovali Secret War

Odkaz ke komentáři

Hmmm, tak po dohrání je nutno přiznat, že Batman:AA je o level výš. ... Tohle je dobrý, hlavní hrdina sympaťák atd, ale framerate problémy, občas divná kamera, pro mě nic moc upgrady postavy a některé divné souboje s bossy. ... Prostě člověk to projede, baví se, ale znovu už si to asi nedám, což Batmana určitě ano. ... celkem 6/10

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu