Susperian Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Tak pánové nevíte jaké to je? Podle videí to vypadá podobně jako Batman, ale asi to bude lineárnější. Kdyby jste někdo našel nějakou recenzi nahoďte link. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Vypadá to dost dobře...nevypadá to totiž jako jenom klasická mlátička ale že se u toho i místama zasměješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Hmmm, to vypadá velmi slušně :) ... Batman byl svýho času super a tohle vážně vypadá dost podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Proč ne? :P Vypadá to dobře. Ale je to úplně jako Batman..., ale co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Batman Arkham Asylum byl taky skvělej, asi tuto hru vyzkoušim, vypadá fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Batman Arkham Asylum byl taky skvělej, asi tuto hru vyzkoušim, vypadá fakt super jj, Batman AA byla jedna z nejlepších her..., ale tohle podle mě bude hratelně dost pod Batmanem, ale co...vypadá to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 nechapu ta spatna hodnoceni,neni to sice zazrak ale jako captain america je to pohoda.Kombat system jak batman,je to dost linearni ale jsou mista kde hledat concept art apod.Pro me zabavny titul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Tak jsem si chvíli taky zahrál, nenadchne neurazí. Docela dobrej kombat systém, inspirace v batmanovi, není tam tolik kombíček, ale jinak super. Ještě uvidim jak bude hra vypadat dál, jak se budou střídat prostředí atd., ale zatim to vypadá docela dobře. Je to asi ten typ hry, co jí dohrajete, řeknete si "jo bylo to dobrý" a pak jí zahodíte. Ale určitě stojí za vyzkoušení. Jediný co mi zatim trochu víc vadilo ... tak mi přijde že to má dost malý fps, stačí když pohnu kamerou a viditelně to laguje :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Tak jsem si chvíli taky zahrál, nenadchne neurazí. Docela dobrej kombat systém, inspirace v batmanovi, není tam tolik kombíček, ale jinak super. Ještě uvidim jak bude hra vypadat dál, jak se budou střídat prostředí atd., ale zatim to vypadá docela dobře. Je to asi ten typ hry, co jí dohrajete, řeknete si "jo bylo to dobrý" a pak jí zahodíte. Ale určitě stojí za vyzkoušení. Jediný co mi zatim trochu víc vadilo ... tak mi přijde že to má dost malý fps, stačí když pohnu kamerou a viditelně to laguje :? Pokud ti to viditelně laguje, tak to pravděpodobně je nějak špatně vypálený...mě třeba lagujou hrozně videa v novym COJ: The Cartel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 No BAtman AA byl sice super, ale to byl "nezavisla hra", kdezto tohle vypada zase jen jako klasicka herni rychlokvaska co ma podporit film....Bojovy system se ocividne inspiroval Batmanem, ale z Batmana nedelal dobrou hru bojovy jen bojovy system a ikdyz mam CA rad a tesim se na film, tohle me nechava fakt chladnym..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 hraju z hdd, takže by neměl být problém... ale chvílema to prostě jede pod 30fps, asi to mají oni špatně vyladěný :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anyndur Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Batmana jsem nehral, takze neposoudim. Zatim jsem to hral zhruba jen 2,5h..ale je to pro me skutecne takovy "nicim extremne neoslovi, ani neurazi"....trochu mi tam neco schazi. Co se filmu tyce, na ten se fest tesim. Uprimne receno bych byl kotel nadsenej kdyby zfilmovali Secret War Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 No to mi povidej to bych byl nejstastnejsi :) Sry za OT :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Hmmm, tak po dohrání je nutno přiznat, že Batman:AA je o level výš. ... Tohle je dobrý, hlavní hrdina sympaťák atd, ale framerate problémy, občas divná kamera, pro mě nic moc upgrady postavy a některé divné souboje s bossy. ... Prostě člověk to projede, baví se, ale znovu už si to asi nedám, což Batmana určitě ano. ... celkem 6/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Stáhl jsem si hru patchnul na wave 6 a chybý mi tam zvuky ... nevíte čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 jsem na začatku hry a jsem u nějakeho počitače kde běhaji čisla leva a prava strana ty se maji nějak spojit?a pak se otevřou bezpečnostni dveře..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Pravá a levá strana mají vždy jedno společné číslo, to číslo musíš spojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.