shtrbi Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 1. Shtrbi 2. th0ca 3. spoock 4. drak3go (kupuje) 5. JohnnyX360 1. Grissom17 2. deepthroat 3. Rowan (kupuje) 4. silverhound 5. Nexikar Datum vydání: 20.7. cena: 350,- EU Store 14,99$ (cca 255,-) US Store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 pis me tam (kartu na psn ale nemam, ani voucher zadny :() Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 hlásím se rovněž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 th0ca: Třeba někdo mít bude....uvidíme až nás bude pět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 snad nebudeme mit takovou kliku, jako ja s ostatnima na koupi infamous 2 a s uzivatelem Dweightem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Co se stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 má to vždy kupovat ten nejvíc ověřený člověk a ne si nechat naslibovat něco od nějakého kkta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Mno to je sice pravda, ale ne vždy se najde mezi těmi lidmi někdo, kdo to koupit může...tzn. má kreditku nebo voucher....a usuzuji, že dweightovi jste poslali prachy a on vám nic....což? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 14, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Pokud nikoho dalšího neseženete (tzn. pokud se vás najde 5, tak jsem ochoten mu pustit místo), tak to vezmu s vámi. Mám PSN vouchery a asi teda není problém, abych to koupil, pokud ve mě vložíte svoji důvěru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 drak3go: To by od tebe bylo milé a myslím, že dle tvého iTraderu a mých zkušeností s tebou by neměl být problém v důvěře...ale nějak jsem nepochopil tu tvoji větu....pokud se nás sejde pět s tebou nebo bez tebe? ..ten topic s dweightem jsem teď četl....je to síla no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Ja bych mel o slot vazny zajem. Kdy vlastne hra vychazi? Jestli nejaky bude, tak bych navrhoval k tomu i koupit dynamic theme Limbo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grissom17 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Piš simě jdu do toho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 14, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 ...ale nějak jsem nepochopil tu tvoji větu....pokud se nás sejde pět s tebou nebo bez tebe? Myslel jsem to přesně tak, že pokud byste měli být 4 a chyběl vám poslední člověk do party a ne a ne ho sehnat, tak ten slot obsadím a tu hru i koupím. A pokud by se našlo celkem 5 zájemců a na jednoho z nich se nemělo skrze mě dostat, tak mu to místo pustím. A pokud dobře počítám, přesně ten druhý případ nastal, byly jste 3, ozvali se další dva, takže je vás dost a nic vám nebrání to rozjet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Datum vydání: 20. července !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 drak3go: Pokud se jim (druhé skupině) sejdou ještě čtyři, tak to nechám tak i s tebou v té naší...pokud ne, tak mu to tedy můžeš pustit...okay? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 14, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Dobře, ty jsi šéf :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 s koupi toho PSN dynamickyho tematu to neni spatny napad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Uvidíme, zda nějaký bude....;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 drak3go: Mno jde o to, že ty jsi se nabídl že to můžeš i koupit (což nikdo jiný neudělal) a jsi ověřený, takže raději bych to vzal s tebou než s někým jiným, koho neznám...takže necháme to už na nás pěti a ten poslední (Grissom17) prostě nechť počká na ostatní, zda se ozvou...samozřejmě je tam pak napíšu jako další pětici, aby to bylo pro ně přehledné... Grissom17: mimochodem drak3go se ozval dřív, abys pak nebyl naštvaný nebo tak, že jsem to domluvil jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grissom17 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 jasný pohoda to se nedá nic dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Pokud bude místo mam taky zájem, kreditku mam můžu koupit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 refresh....s deepthroatem se počítá ve druhé skupině, ale mám nějaký problém s uložením, tak tam není zatím napsaný... edit: už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 jiz jsem to před časem hral na xku, a na ps3 si to rozhodně nenecham ujit :) popř jako obvykle koupim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Rowan: Ve vaší skupině se už nabídl deepthroat, že to koupí...tak jak chcete...ale jsi tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Tak Limbo je už na PSS ...nemám teď PS3 u sebe, takže nevím, zda je i na evropském Storu, ale dle internetu na tom americkém stojí 14,99$, což je cca 255,-.....koukněte ale na ten evropský, kde to snad bude a bude tam i cena v kč...díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.