Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 a 5.1 zvuk?


Mario5X67

Otázka

Ahojte, chci se tady zeptat na 5.1 zvuk z xboxu 360. Slyšel sem že to podporuje každá hra. Mám xbox 360 elite asi rok a půl starý, a reprosoustavu genius SW-HF 6000. Jde repro nějak spojit s xboxem, aby byl 5.1 zvuk? nějak třeba přez dvd přehrávač? Slyšel sem, že přez optický kabel, ale repro nemá optický vstup. Jde to i jinak? pls, díky za rady:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Digitální optiku z xboxu na analog přímo nepřipojíš, ale to je ti asi jasné. Jediný co ti může pomoci je dekodér Dolby Digital s 6 kanálovým analogovým výstupem, ten pak napřímo propojíš s těmi repráky. Dekodér můžeš mít buď jako součást receiveru, nebo jsem viděl prodávat jen dekodér zvlášt - našel sem to třeba tady, ale už se to už moc běžně neprodává (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26500). Bez dalšího zařízení typu receiver nebo dekodér dolby digital ty dvě věci co máš nepropojíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Popřípadě si můžeš koupit kvalitní reproduktory s digitálním vstupem a použít je nejenom k xboxu. Například Logitech Z906, ovšem cena je relativně vysoká, kolem 8 tisíc. Bohužel žádné levné řešení neexistuje, vše co má optický vstup je kvalitní a tudíž dražší záležitostí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu