StormX360 Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Tak se nam uvolnila verze na stazeni :) Pokud mate nejaky info o hre a nebo o jeji ochrane atd. dejte sem :D VIDEO : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 běží na 12625,wave 11...no nic extra nečekejte..je to pěkná nuda.., pro mě jakoby bez nápadu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Mě mrzí že se nedrželi starých scénářů z divokého západu ve Westernovém pojetí .... těchto válek s drogovými mafiány tu máme tuny a navíc to špatně stvárnili .. škoda, ale tento díl nějak vynechám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Já jsem úplně zklamaný...tohle jméno - WESTERN, asi to nebude špatná hra, ale bude ve špatný době...těžko říct, co to autory napadlo... My chcem western!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Ja se na to tesil jak malej a jsem hoooodne sklamany, je to nuda, bez napadu a grafika byla lepsi i v CoJ: BiB..... EDIT: Uz jsem mel tu ,,čest,, hrat to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Mě nikdy westernovej juarez nebral (radši si zahraju Red Dead nebo Gun) ale tohle mě taky docela sklamalo, hlavně ten multiplayer - no, čekal jsem od toho víc, sice jsem to ještě nehrál ale ty gameplaye.. No, hrůza! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LETUSKA Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Aaa∟!Opět kryndy pindy!!!Parta šašků se koukla na videa,nic nehrála a ted to hodnotí jen aby měli co nejvíce příspěvků!!! A tak to tady chodí A NIC SE NEMĚNÍ!!! PS ted dostanu důtku za spam!Že admine a oni ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Komu tu řikáš šašci ty lůzo? Jdi radši nosit jídlo v letadle, tady tē nepotřebujem - existuje nēco čemu se říká instinct víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Já jsem ,,westerňák,,..., takže u mě je zklamání hlavně to, že to není jako westernovka... Jinak westernovka ve stylu Comandos: Helldorado :) Ja se na to tesil jak malej a jsem hoooodne sklamany, je to nuda, bez napadu a grafika byla lepsi i v CoJ: BiB..... tvl...co si to zase vymlel? Co se týká tý grafiky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 tvl...co si to zase vymlel? Co se týká tý grafiky... Řekl to že grafika byla lepší v předchozim dílu, což je pravda....no je to opravdu hanba tanhle hra, umělá inteligence protivníků je až k zblití jako celý příběh, vubec to nedává smysl tahle hra...přijde mi jako kdyby tu hru udělali před několika lety a vydali jí až ted PS ted dostanu důtku za spam!Že admine a oni ne! To už je tady dobrým zvykem.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Řekl to že grafika byla lepší v předchozim dílu, což je pravda....no je to opravdu hanba tanhle hra, umělá inteligence protivníků je až k zblití jako celý příběh, vubec to nedává smysl tahle hra...přijde mi jako kdyby tu hru udělali před několika lety a vydali jí až ted Engine je bezpochyby lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Engine je bezpochyby lepší. Tak to asi špatně vidim a ty kostky co vidim na 3 metry daleko na 94 cm LCD TV se mi asi jenom zdají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Komu tu řikáš šašci ty lůzo? Jdi radši nosit jídlo v letadle, tady tē nepotřebujem - existuje nēco čemu se říká instinct víš? Ty seš taky pěkná ♥♥♥♥. Tvému „instinktu“ se akorát tak můžu smát. A pokud sis tu hru nekoupil, tak lůza seš ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 No tak co na tohle všechno říct? Mám odehráno asi 2 hodiny a musím konstatovat, že pravdu máte vlastně všichni :-) Místy je grafika pěkná a místy horší. Třeba druhé kolo v té čtvrti nevypadá špatně i sluníčko nám pěkně svítí .-) Tohle je rozhodně horší než předešlé díly, ale zas takovy průser to podle mě není. Portivníci se kryjí a přechazejí z různých krytů do jiných takže i to se celkem dá. A náplň? Je to lineární střílečka a připomíná mi to hodně Kane and Lynch 2. Ale zase prostředí se celkem mění. První level v lese druhý level v nějaké čtvrti a třetí level v bordelu. Mé hodnocení je zatím 6/10. Na odreagování to není vůbec špatné zvlášť v období herního sucha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Ty seš taky pěkná ♥♥♥♥. Tvému „instinktu“ se akorát tak můžu smát. A pokud sis tu hru nekoupil, tak lůza seš ty. A nevíš k čemu by mi byla originálka? to bych musel spáchat sebevraždu, přitáhnout něco takovýho domu....a jakýmu instinktu? o čem to sakra meleš? :D to že řeknu že ta hra je hrozná, to znamená že pouřívam instinkt? :D nauč se cizí slova a pak se začni vyjadřovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Mozna by bylo dobre koukat komu byl ten post mysleny ;) Jinak urcite si to zahraju, protoze prvni dva dily CoJ mam hodne rad, presto vim ze budu zklaman, uz jen to zasazeni me proste zklamalo....a ikdyz jedu v originalkach, tohle mi za to nestoji a zkusim si to hezky na PC.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 A nevíš k čemu by mi byla originálka? to bych musel spáchat sebevraždu, přitáhnout něco takovýho domu....a jakýmu instinktu? o čem to sakra meleš? :D to že řeknu že ta hra je hrozná, to znamená že pouřívam instinkt? :D nauč se cizí slova a pak se začni vyjadřovat... Ty si fakt nic nepochopil, že? :D EDIT: Desmond - já jsem si říkál to samé..., nakonec, když si tu hru přejmenuješ a ignoruješ ten název..., máš hned lepší pocit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 A nevíš k čemu by mi byla originálka? to bych musel spáchat sebevraždu, přitáhnout něco takovýho domu....a jakýmu instinktu? o čem to sakra meleš? :D to že řeknu že ta hra je hrozná, to znamená že pouřívam instinkt? :D nauč se cizí slova a pak se začni vyjadřovat... Ty seš mi nějak bouřlivý hormon. Až vychladneš, tak si ten příspěvek přečti znovu, včetně citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Myslím si, že už to nebude tak dobré jako předchozí 2 díly, které se odehrávali na divokém západě :(. Tohle nebude dle mého pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burkys Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Já sem první 2 díly nehrál ale tohle odehraji jen kvůli co-op protože teď přez prázdniny není co hrát a všechny tituly co budou stát za to jsou naplánované na podzim. Jen doufám že to nemá ten novej uPlay pass nebo jak se to jmenuje ale zřejmě to celkem naštve kamaráda který si tu hru jde koupit a podle komentářů ho zřejmě čeká zklamaní, mě tech 25Kč nezabije :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 já jsem to všech těch příspěvcích tady zrušil předobjednávku. A počkám až co recenze a kdyžtak to pořídím až to bude za pár kaček za rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 http://www.eurogamer.cz/articles/call-of-juarez-the-cartel-recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Taaaakže....Mám za sebou asi 7 misí....Prostředí se pořád mění, není to že by jste pořád byli v jednom a tom samém....Většinu času střílíte a zabíjíte, ale prokládá se to honičkama v autě, kdy buďto jste jenom řidič nebo jedete v zadu a "kropíte" zmetky co po vás jdou :D Nechybí ani sledování....AI nepřátel je podle mě celkem dobrá, přebíhaj z krytu do krytu, krejou se...Někdy teda vběhnou přímo do rány ale zas tak špatný to není...Příběh to taky nějakej má...Prostě není to žádnej zázrak, ale vyloženě katastrofa to taky není....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Já jsem ,,westerňák,,..., takže u mě je zklamání hlavně to, že to není jako westernovka...Jinak westernovka ve stylu Comandos: Helldorado :) Ja se na to tesil jak malej a jsem hoooodne sklamany, je to nuda, bez napadu a grafika byla lepsi i v CoJ: BiB..... tvl...co si to zase vymlel? Co se týká tý grafiky... Je mi líto že to musim rict ale rikal jsem pravdu, jak uz tu lidi psaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.