houba2007 Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Pustil jsem XBOX 360 a černá obrazovka- zvuk jde. Jiný kabel také nejde. Jiná tv taky nejde. Poraďte co s tím. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 sundej si konečně ty svářečský brejle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Mě se to taky stane, odpojím a znovu připojím HDMI kabel, nejprve u monitoru, když tak zkus ještě u xka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 další vysvětlení je bohužel smutné - a to problémy s GPU - co je to za revizi konzole ? Projevuje se to hned po spuštění, nebo jen když je konzole zahřátá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba2007 Odesláno Červenec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 hned po zapnutí revize Falcon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Tak to vypadá opravdu na problémy s GPU - Zkus ještě reset video nastavení do defaults - na ovladači tlačítka RT + Y když xbox slyšíš nabíhat - viz návod http://support.xbox.com/en-us/pages/xbox-360/troubleshoot/kb/xbox-kb.aspx?kbid=911059 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba2007 Odesláno Červenec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 reset video nastavení nic akorát přes obrazovku sněží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 tak to je podle mě konečná - podívej se do sekce flasherů kdo dělá reball GPU, protože ti nic jiného nezbývá, teda jestli ještě nejsi 3 roky od data výroby a máš v pořádku záruční nálepky a vůbec celou kastli, potom bys to samozřejmě mohl standardně reklamovat u MS.Falcony na toto trpí, to je známá věc,obvykle to pokračuje ke klasickému červenému RRODu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba2007 Odesláno Červenec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Popis revízie Falcon: Technické údaje MFR DATE od: september 2007 CPU: 65nm GPU: 90nm HDMI: Áno Napájanie: 175 W Popis: Revízia Falcon vo svete XBOX 360 priniesla menší chladič nad CPU a prerobenú architektúru základnej dosky. Náchylnosť na RROD sa rapídne znížila, ale bohužiaľ neodstránila. Poruchovosť: 15-20% náchylnosť na RROD. MFR date - 27.10.2007 zítra zavolám na XBOX linku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Je to tak - a bohužel i podle MFR date si už po záruce, takže jedině nechat opravit (GPU Reball) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 to percento je urcite vyssie ;) i ked nemam skusenost tak velku (poznam 2 majitelov falconov, jeden mal rrod=reklamacia, druhy si funguje - len ktovie do kedy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cassper Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Jenom možná zkusím hledat jádro pudla někde jinde. ... Nemáš třeba non HD TV a kabelem tam z Xboxu cpeš HD signál ? ... To byl můj případ když jsem si Xbox poprvé přinesl domů. Obraz nebyl, ale zvuk ano. ... Až pak jsem si všimnul, že na tom kabelu je přepínač HD / non HD. Takže jsem přepnul na horší rozlišení a už to frčelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
houba2007
Pustil jsem XBOX 360 a černá obrazovka- zvuk jde.
Jiný kabel také nejde. Jiná tv taky nejde.
Poraďte co s tím.
Díky za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.