freshjive Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 zdravim vsechny prosim o radu prave jsem si dnes od kamose koipil psp fw 6.39. slo by nejak udelat abych na nem mohl hrat stazene hry??prosim poradte diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 http://console-forum.net/tema/122319-downgrade-z-6-39-6-38-na-6-20-6-35 Co treba trochu hledat nez zalozim topic ? Hodis downgrade na 6.20 a hod si Permanent B7-B8 ... easy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freshjive Odesláno Červenec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 omlouvam se... ale mam jej odedneska.tak pred rokem jsem to delal kamosovi na fw 5.03 a podarilo se.. co teda mm presne udelat nejak podrobnejsi postup nejak se v tom nemuzu vyznat. A jak poznam jakou mam zakladni desku diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Omg ^^ mas to tam napsany desku poznas podle tohodle http://www.mediafire.com/?fprm2cw5bhce7l7 stahni zapni ukaze ti to jakej to mA G a dal se budes ridit podle toho navodu btw kdybysis to precetl poradne je tam napsano ze si to mas stahnout a je tam i ten odkaz :)) A pak az to budes mit 6.20 nahodis ten Permanent http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-pro-b8-permanent-patch-8-7-update Promin ale me se to opravdu nechce psat do detailu a nahazet sem odkazy kde to stahnes atp.. uz takhle sem to musel hledat :P Tak hodne stesti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 6.20 PRO Pernament je do desky 05g, pokuď má vyšší tak si musí nechat 6.39 PRO (dočasnej). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Ok jakou máš desku zjistíš touto aplikací http://www.mediafire.com/?fprm2cw5bhce7l7 , rozbalíš ji a dáš do PSP/GAME, potom jí v PSP spusť a dole budeš mít napsáno PSP Module: This PSP's module is: 0xg, pokud tam bude 03g - 05g tak jdi na fw 6.20 pomocí tohoto návodu http://console-forum.net/tema/122319-downgrade-z-6-39-6-38-na-6-20-6-35 pokud tam bude 07g-09g tak tam nech 6.39 každopádně ať tam dáš 6.20 nebo necháš 6.39 tak CFW (samozřejmě pokud budeš mít fw 6.20 tak tam dáš 6.20 PRO B8 Permanent a pokud budeš mít 6.39 tak tam dáš 6.39 PRO B8) tam dáš pomocí toho návodu co ti napsal user forWhat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Ok diky za opraveni vubec sem si to neuvedomil. Btw: Nic to nemeni na to ze si to muze najit na forum kdyz to tady je :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freshjive Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 zdravim vsechny tak update 6.20 mam stazenej a je v psp ale kdyz tam hodim do PSP/GAME/ TEN downgrade tak mi v psp ukazuje corrupted data muzete jeste poradit brouzdal jsem tady po foru a nasel jsem tam akorat ze tam muzu mit vic slozek atd..ale vse je jak ma byt. vytvoril jsem sllozku do psp Game slozku UPDATE a do ni dal EBOOT.PBP takze update tam je i v psp se ukaze ale mam hlavni problem a to je ten downgrade prosim poradte co stim diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freshjive Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 sice tu nikdo nenapsal ale uz jsem si poradil mam fw 6.20 neni to tak tezke jak jsem si myslel jen na to prijit....vse je tedy ok ale co tedy ted kdyz to mam a chci hrat nejakou stazenou hru??stahnu ale kam sni nebo jestli se to jeste pres neco nepousti diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 ISO/CSO hry dávat do složky ISO na rootu karty (první složka po připojení do PC). PSX hry do PSP/GAME/nějaká složka a spouští se to přímo z PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freshjive Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 ok super ale kdyz pripojim psp tak tam mam MP_ROOT/ 100MNV01 a druha slozka 101ANV01 tak kam tedy presne?? nebo mam slozku vytvorit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 rootem karty se myslí, hned to první co se ti otevře po připojení do PC (nachází se tam složka PSP, MP_ROOT, atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freshjive Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 asi jsem vazne mimon..ale stahl jsem iso hru kdyz ji rozbalim je tam slozka PSP_GAME a pod ni UMD_DATA.BIN zkousel jsem ji dat kamkoli a v game na karte se mi nic neukazuje prosim o podrobne vysvetleni uz jsem vazne bezmocny prosim ..... :( diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 nerozbaluj to muj boze a iso supni do x:/iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
socka Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 sws ked mam us 6.20 tak co mam spravit abi mi isli tie hry?a nwm co to znamena dowangrovat ci co to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
socka Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 A de je to iso ked sa mi to ukaze na ploche v pc tak tam je ze psp,music,picture,...a de tam najdem to ISo?? ale bo ked sa mi to ukaze tak mam vytvorit zlozkua tam stahovat tie hry ci ?ja som stoho kkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
socka Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 pice ako tam mam dat tu hru ♥♥♥♥♥ us ma stoho drbne 3 h sa stim serem a nwm ako to mam spravit pomozte mi ..mam to 6.20 a dalaj neviem co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Tak hele jako trochu se zklidni jo? To je tvoje chyba, že jsi tak hloupý a neumíš vytvořit složku ISO a do ní překopírovat jeden soubor. Pro takovéhle blbce jako jsi ty je tady tenhle video návod, ze kterýho, když už to nepochopíš, tak fakt nemá cenu, aby jsi PSP vůbec měl http://www.youtube.com/watch?v=Ilih8sABfUA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
socka Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 ook sorry a dik ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.