stevens129 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Zdarec sháním rockovou hudbu a jelikož já tenhle žánr vůbec neposlouchám tak znám maximálně Metallicu,AC/DC no tak snad tu je nějaký ''rocker'' xDD tak doporučte nejlíp alba ale klidně i samotné songy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Fozzy - není špatné ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 jednoznačně KISS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 1. Metallica ani AC/DC neni rock :D takže předpokládám že ti nevadí ani metal, heavy metal, hard rock apod. Iron Maiden, Judas Priest, Avenged Sevenfold, Slayer, Ozzy Osbourne, Black Sabbath... kdyžtak písni, doporučím něco konkrétního ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 VOndy to vzal za mě...:D Tak třeba: Airborne Manowar Europe Led Zeppelin Lordi Magnum Nazareth Queen Rainbow Rammstein Rolling Stones Megadeth Slipknot Scorpions Van Halen Arakain Kabát Olympic Deep Purple (máš tam i něco českého...) Co jsem už stihli napsat dříve, jsem vynechal... Jo jinak, psal jsem i metal..., protože VOndy má pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.