stevens129 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2011 Zdarec sháním rockovou hudbu a jelikož já tenhle žánr vůbec neposlouchám tak znám maximálně Metallicu,AC/DC no tak snad tu je nějaký ''rocker'' xDD tak doporučte nejlíp alba ale klidně i samotné songy.. Citovat
Cartman182 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2011 Fozzy - není špatné ;) Citovat
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2011 1. Metallica ani AC/DC neni rock :D takže předpokládám že ti nevadí ani metal, heavy metal, hard rock apod. Iron Maiden, Judas Priest, Avenged Sevenfold, Slayer, Ozzy Osbourne, Black Sabbath... kdyžtak písni, doporučím něco konkrétního ;) Citovat
Bargud Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2011 VOndy to vzal za mě...:D Tak třeba: Airborne Manowar Europe Led Zeppelin Lordi Magnum Nazareth Queen Rainbow Rammstein Rolling Stones Megadeth Slipknot Scorpions Van Halen Arakain Kabát Olympic Deep Purple (máš tam i něco českého...) Co jsem už stihli napsat dříve, jsem vynechal... Jo jinak, psal jsem i metal..., protože VOndy má pravdu... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.