CiCu Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Dobry den vybírám z dvou xboxu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=87590 A http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=78265 jaky jsou mezi nimi rozdily. A jak jdou hry na xboxu(plynulost, fps, atd.). Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Dobry den vybírám z dvou xboxu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=87590 A http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=78265 jaky jsou mezi nimi rozdily. A jak jdou hry na xboxu(plynulost, fps, atd.). Diky Oba jsou stejný, u toho Spring bundlu je navíc Fable III a Hallo Reach a je ještě navíc o málo levnější než ten druhý, kterého asi proto mají skladem 0 kusů - tohle je ale jasně z popisu vidět. Dotaz na hry je zase strašně obecný - většina her na xboxu jde dobře, některé jdou hůř, jako příklad mě z poslední doby napadá třeba L.A Noir má v některých pasážích s FPS problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiCu Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Nebyl jsem si tím jisty, takže čemu spring bundle. A jak dlouho muzu hrát aniž by se konzole zacala prehrivat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 spring bundle je v překladu něco jako "jarní balíček" což jsou ty dvě hry navíc co máš v ceně, to je celý,jinak je to stejný. Slim je co do přehřívání vyřešen výborně, můžeš hrát nonstop, než se naprosto zblázníš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiCu Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 A co třeba errory typu RROD jsou zde taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 A co třeba errory typu RROD jsou zde taky? U slimka nejsou - xbox je navíc chráněný proti přehřátí tepelnou pojistkou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 najlepsi je 360 :D (a flashnutelny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiCu Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Poraďte nejaké hry na dlouhe chvíle s přáteli, nic pro multiplayer, spis něco pro dva a víc hráčů na jedny obrazovce, auta, střílečky atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 popravde, plynulost her na konzolich me teda prekvapila dost negativne, vedel jsem ze spousta her je capnuta na 30 fps (coz by az tak nevadilo i kdyz idealni to neni) ale taky jsem myslel ze tech 30 FPS drzi at se deje co se deje a to teda rozhodne neni u spousty her pravda :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 popravde, plynulost her na konzolich me teda prekvapila dost negativne, vedel jsem ze spousta her je capnuta na 30 fps (coz by az tak nevadilo i kdyz idealni to neni) ale taky jsem myslel ze tech 30 FPS drzi at se deje co se deje a to teda rozhodne neni u spousty her pravda :/ Dnešní konzole jsou již na hranici svého výkonu, PC rozhodně nestačí a víceplatformové hry již přestávají pomalu zvládat nebo značně omezeně. To je bohužel pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Celá generace nemá stabilní framerate, to není záležitost poslední doby. Hold chtějí autoři nacpat na obrazovku víc, než je možné, nebo se kompletně vykašlou na optimalizaci, případně obojí. Na PC podobný problém nebude, protože kde není chytrost (optimalizace) nastoupí síla (aneb kup si novou grafárnu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiCu Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 O jak velké Lagy se třeba jedna? (dá se to prekousnout, jsou skoro k nepoznání) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Překousnout se obvykle dají,hlavně pokud je hra dobrá. Pokud je to něco vážnějšího, bývá to napsáno v recenzích a hodnocení jde podle toho dolů. Všimneš si toho ale docela určitě, hlavně pokud FR kolísá, to je pak nepříjemné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiCu Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Hry jako GTA IV, Portal 2, Dirt 2,3, FIFA 10,11, Bulletstorm. To jsou hry do zacatku jak je to u nich s lagy a plynulosti? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 gta IV me prislo skoro nehratelne, FPS padalo az snad nekam na 20, hnus. druhy den jsem ho prodal dirt 2 naproti tomu uplne v pohode, az se mi nechtelo verit ze to je capnute na 30. dirt 3 je na stejnem enginu takze hadam ze to bude podobne fifa 11 mam jen demo a tam take zadne problemy nepozoruju, stejne tak bulletstorm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiCu Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Doopravdy je na tom GTA IV.tak špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Doopravdy je na tom GTA IV.tak špatně? Záleží na tom jak je kdo náročný . Já se divím těm co pořád vše kritizují . Já jsem začínal na ATARI , PS 1 a pokračoval přes PS 2 k xboxu který je nej a takové blbosti naprosto neřeším . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 ja je resim hlavne proto ze me sralo ze se mi sekaji nove hry na starem PC takze jsem si koupil konzoli...a jsem tam kde jsem byl :) (ne ze bych toho litoval, tohle jsou vyjimky, vetsina her jede skvlele..nicmene stve me to) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiCu Odesláno Červenec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 A co něco podobného jako GTA IV? třeba Mafia 2 jak ta jede na xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Ale prd... GTA 4 jede na xku v pohodě... Při nějakým výbuchu sice framerate klesá ale hrát se to dá v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kure221 Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Když jsi nainstaluješ Gta 4 na HDD v Xboxu je to v pohodě...Načítání oblastí je rychlejší atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiCu Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Slyšel jsem ze se prej slimko jebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Slyšel jsem ze se prej slimko jebe? Jak to tak sleduji , tak jsou na něj větší stížnosti , než na JASPER . Já osobně bych svůj JASPER nevyměnil za slimko ani náhodou . Kdo chce jít do flashu , tak ať si raději koupí JASPER . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Kámoš má slimko a topí mu jak svině... pravda, sice nemá HDD ale muj Elite netopí skoro vůbec ^_^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiCu Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Uz jsem byl rozhodnut pro xbox ale kdyz jsou na nej stížnosti tak koupi ještě zvazim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CiCu
Dobry den vybírám z dvou xboxu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=87590 A http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=78265 jaky jsou mezi nimi rozdily. A jak jdou hry na xboxu(plynulost, fps, atd.). Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
24 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.