lucanak Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Mám dotaz co je lepší ISO nebo CSO slyšel jsem že CSO je menší tak nevim poraďte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 CSO je vlastně zabalené (zkomprimované) ISO, to znamená, že je menší, ale některé hry se mohou sekat. Takže se dá říct, že lepší je CSO protože zabírá méně místa. A pokud se ta hra seká, tak pak není problém ji převést zpět na ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucanak Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 díky a neznáš nějaký program na převádění ISO na CSO na internetu jsem hledal ale je všechno v angličtině pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Však na ňáký tlačítko typu "Convert ISO to CSO" není potřeba čeština, ty programy jsou primitivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 No tak já osobně si myslím že radši zabrat trochu víc místa protože dost CSO se hodně seká.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucanak Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 já myslel že všechny int. stránky jsou v angličtině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucanak Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 A ještě se chci zeptat jakto že jsou na internetu hry .cso velikosti 380MB a já mám tu samou hru velikosti 900MB taky .cso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Ty například máš jen verzi s kompresací - čistě jen zmenšená velikost. Ta na netu může mít taky kompresaci + k tomu je třeba ořezaná = bez videí, zvuků... prostě toho míň důležitýho bez čeho jde hrát, ale má to hlavně co nejmenší velikost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucanak Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Dík a neznáš nějakej program na to ořezání?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kouzelnik3 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Existuje třeba UMDGen v4.0. :) a převod z ISO do CSO a opačně je CSOnDAX ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trtsoft Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 UMDGen4 umi vsechno co clovek zrejme potrebuje :) - prevod UMD na ISO/CSO - prevod z ISO do CSO a opacne atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lucanak
Mám dotaz co je lepší ISO nebo CSO slyšel jsem že CSO je menší tak nevim
poraďte pls
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.