Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zvuk chyba

YaKuZa1468623731

Otázka

Koupil sem si novou zvukovku zapojil sem si ji nainstaloval resetnul PC a zvuk mi jel ale za 5min se proste jako by vypl. proste mi nejde zvuk zkousel sem to preinstalovat zas mi to slo jen 5min a pak zvvuk zas nesel ovladace s netu i s cd sem zkousel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

koupil sem si novou zvukovku protoze me stara odesla prestal fungovat zvk .. Zapojil sem tu novou chvilku poustim zvuk a posloucham hudbu a po 5min se vypne zvuk a aby zase fungoval musim dat restart PC a tak me to dela furt dal sem to do druheho PCI slotu a furt to dela ale jak sem to dal do druheho slotu tak zvuk de tak 15min

pak se zas vypne

Nevite co stim je? .. Mozna to bude zakladni deskou ne? Kdyz to mam v prvnim slotu tak me jde zvuk asi jen 2min :D KDyz to dam do druheho tk jde na 15min

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Jeste me napadlo rizeni spotreby , kdyz si das spravce zarizeni a kliknes si pravym tlacitkem mysi na tu zvukovku a das vlastnosti . Napravo nahore je zazozka rizeni spotreby , tak odskrtni ze nechces aby pocitac vypinal zarizeni z duvodu uspory energie .

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu