Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 Limbo

Raiden_Cz

Otázka

Ahoj, tahle hra mě fakt dost brutálně zaujala, ale její cena 320 už ne... Tolik peněz za 3 hodiny se mi dávat nechce... A proto se chci zeptat, nebyl by někdo prosím tak ochotný, aby mi půjil Account s touhle hrou. Bohužel nevím jak vám dosvědčit, že nejsem zloděj, snad jen že mám plno známích na tomto foru, kteří mě dobře znají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

Věřit dnes někomu, zvláště novému, na tomto fóru je dnes už tak trochu ruská ruleta. Je to smutné, ale je to tak.

Nelze "půjčit" account na to, aby sis tu hru jen zahrál. Pokud ti někdo, kdo tu hru koupil, dá údaje k tomu, aby ses k ní dostal, regulérně se ti stáhne a jemu ubyde 1 slot z 5ti možných, na které to lze stáhnout. A to není zadarmo.

Takže doporučuji - zabrouzdej do sekce PSN, tam se porozhlídni a dejte dohromady 5 lidí, kteří to společně koupí tak, jako to teď děláme třeba my. Pak tě ta hra vyjde na 1/5 její ceny.

Přeji hodně štěstí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu