DavelusKim Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 ahojte, nemáte náhodou nějaký funkční link ke stažení téhle zeldy? zkoušel jsem všechny servery s ROM které jsem kdy videl projížděl jsem vše ale nemožu to najít,... :( je to vůbec ke stažení? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 lolzzzzz, snad to bude smazané= :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavelusKim Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 snad :D "-,,-" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 jestli máš wii tak si to stáhnijako wad soubor myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Ale ak myslis na 3DS tak to si hadam robis len srandu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 DavelusKim ott vysla len na 3ds a n64 ak sa nemylim... a teda ak chces 3ds verziu hold smola musis si ju kupit pretoze romka na stiahnutie zatial neni...a samozrejme potrebujes samotne 3ds pretoze myslim ze este ani emulator neexistuje... ak chces n64 verziu tak tu si zahras jedine na pc cez emulator...ak chces mozem ti poslat link.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.