spoock Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Co takhle koupit společně NFS Hot Pursuit z PSN? cena: 152Kč/slot 1st squad (kupuje spoock) 1.spoock - prodávám svůj slot- prodáno 2.Holmmi - PM 3.deepthroat - PM 4.jaccomo - PM 5.silverhound - PM 2nd squad (kupuje "riddle") 1.riddle 2.Kaulyjunior 3.martinrehakcz 4.eiza 5.Tyfelek - hru koupím v pondělí, protože nebudu teď pár dní doma, takže mějte trpělivost -vypadl nám člen v první skupině, posunul jsem pořadník - můžete mi říct, kdo bude kupovat pro druhou skupinu, ať máme jasno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Měl bych zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 21, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Žes to nedal k Limbovi..... ;-] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 taky mam zajem napis si me dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Žes to nedal k Limbovi..... ;-] nemá cenu míchat jablka s hruškama, navíc jsem tam jednu hlášku o nákupu NFS psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silverhound Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 2nd group? ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 klidně ;), tě tam přidám, ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 já bych do toho šel, když tak si mě tam prosím taky přidej :) dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Přidejtě mě taky do druhý skupiny.Dík :) PSN: Kaulyjunior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 jdu do toho taky edit : mě napadlo,jak je to s online passem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holmmi Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Zde pisou ze to pujde online: http://console-forum.net/showthread.php?t=124564 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiza Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 jdu do toho taky díky za zapsání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 já to klidně koupím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyfelek Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 sel bych do toho, pridejte si me do druhy skupiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Omlouvám se ale měl jsem docela fofr v práci... dneska to koupím a rozešlu info ohledně platby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 pokud by měl ještě někdo zájem, mám jeden slot k prodeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 všem odeslány informace ke stažení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyfelek Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Pokud nekdo chcete pridejte si me na PSN nick :Tyfelek muzem zahrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiza Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 všem najednou tak to si stáhnu tak za týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.