Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Rozhodně bych psp nekupoval teďka už.... Radši si počkej na PS Vita 8)

RaZzeR: Ano, je to v jiný cenový relaci, ale myslím si že rozdíl mezi 2000kč za psp a 5600kč za PSVitu není zas až takovej, když si vezmeš co všechno to umí, jaká je tam grafika atd... Já osobně si budu kupovat PSVitu z ameriky a víc jak na 6000kč se nedostanu, když sem to tak počítal, takže něak tak no... :)

Je to každýho věc a todle je můj názor takže respect a peace :D

Odesláno
Ano, je to v jiný cenový relaci, ale myslím si že rozdíl mezi 2000kč za psp a 5600kč za PSVitu není zas až takovej, když si vezmeš co všechno to umí, jaká je tam grafika atd...

Věc názoru, 3600 Kč se dají využít i jinak a někomu může klidně i stačit grafika co je na současným PSP, záleží jen na dotyčným.

Odesláno

FaKe: Kdyby ses zajmal o scénu jako já tak to víš dávno :), protože 1. Cena byla stanovena na letošní E3 na 249 USD za verzi bez 3G a 299 USD za verzi s 3G !!! 8)a za 2. Jeden shop z ameriky má dávno PSVitu v nabídce k předobjednání za 229,9 USD bez 3G (USD používám protože nemůžu najít znak pro dolary :wohow:) :arrow: a pokud umíš počítat a znáš kurz kterej je zhruba 17kč za 1 dolar, tak není těžký si spočítat, že cena bude kolem 5000kč za 3G verzi a něco kolem 4000 bez 3G... Když vezmeme v úvahu StartPack nebo jak se tomu nadává :D tak to dá tak 1000kč víc nahoru a poštovný 500kč... takže na víc jak 6000 se nedostaneš a když jo tak 6700kč je max, ale to je můj názor... Každý ať si kdyžtak dohledá shopy ve kterých to je nebo ať se podívá na záznam z E3....

RaZzeR: Tak určitě se dá využít 3600 lepším způsobem a když někomu stačí psp co je teď a nepotřebuje od toho víc tak prosím... Já jen že je zbytečnost už teď kupovat psp, radši počkat a koupit Vitu nebo Apple (Jsem zástupe Applu, ikdyž mám jen iPoda :D)

• 7 months later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu