Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
V balíčku jsem měl: Lukaku,Chamakh,C.Cole,A.Hughes,Ninis.... ;)

V jakým balíčku ty už hraješ UT přes web ? Mě to totiž furt nejde ....:cry:

to forlanek : jasně FiFa není bezchybná ale to PES taky ne....A podle mě je Fifa ve všem o třídu lepší. A to jsem dlouhou dobu hrával Pro evo ale od te doby co mám xko tedy od Fify 10 hraju už jen Fifu !

A k těm bugum odehrál jsem zatím v demu cca 30 zápasu a žadny znich se mi nestal. Pouze dávám krásné goly ! A detaily hráču se mi taky líbí.

Odesláno
^ neporovnávám s Pro Evem ;) říkáš že se ti žádnej bug toho enginu nestal? tak se občas podívej na faul v replayu a uvidíš ;) i když není to nic hroznýho, horší když se stane podobnej bug jak sou na tom videu :lol:

pane bože koho ty tvoje narážky na fifu zajímají, jestli se ti nelíbí tak sem nepiš a najdi si PES kámoše, si ubohý :bash:

Odesláno
pane bože koho ty tvoje narážky na fifu zajímají, jestli se ti nelíbí tak sem nepiš a najdi si PES kámoše, si ubohý :bash:

Píšeš že fifa je o třídu výš ale podle tvého věku vidím že o pes sérii nic nevíš a ani si pes nikdy nehrál.Oba dva fotbaly mají něco do sebe,jak jsme psali v téhle samé diskuzi ale minulý rok,chtělo by to aby se fifa a pesko spojily a udělaly pořádný fotbal ale to se nikdy nestane :-D

Odesláno

PES sérii jsem hrál pravidelně do roku 08 a pak jsem hrál 11...o proti fifě je opravdu o třídu níž (o8 je poslední povedený pes)

Tady není o tom kdo si co myslí tak to prostě je...většina hráčů psa jde do fify a ti nejlepší také...prodeje psa jsou daleko za fifou...to jsou prostě fakta

a abych předešel tvým chytrím poznatkům o chlapcích 18 už mi bylo

Ještě bych poznamenal že to že ročník 08(pro někoho 6) byl jeden z nejlepších fotbalů ti řekne snad každý fifař...proč?protože pes BÝVAL LEPŠÍ

Odesláno
PES sérii jsem hrál pravidelně do roku 08 a pak jsem hrál 11...o proti fifě je opravdu o třídu níž (o8 je poslední povedený pes)

Tady není o tom kdo si co myslí tak to prostě je...většina hráčů psa jde do fify a ti nejlepší také...prodeje psa jsou daleko za fifou...to jsou prostě fakta

Krásně řečeno, forlanek: jestli se ti libi zombie nebo podobna mimozemska stvoreni tak hraj PES...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu