DeviR1 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 No to bývají, ale tyhle chyby jsou způsobené tím slavným novým impact enginem, takže doufám, že v plné verzi to bude nějak pořešené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 ^ do plné to asi nijak neopraví ;) vyladěný to bude snad ve Fifě 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Ja hral asi 170 zapasu a jen jednou se mi stala chyba v "impact enginu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 ^ to mě se stávají bugy jak sou v tom videu prakticky každej zápas.., i když né až tolik funny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Ja hral asi 170 zapasu a jen jednou se mi stala chyba v "impact enginu" 170 zápasů? :D Tolik neodehraju za celý rok, natož za týden a to je ještě jenom demo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 V balíčku jsem měl: Lukaku,Chamakh,C.Cole,A.Hughes,Ninis.... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistake1468624876 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 V balíčku jsem měl: Lukaku,Chamakh,C.Cole,A.Hughes,Ninis.... ;) V jakým balíčku ty už hraješ UT přes web ? Mě to totiž furt nejde ....:cry: to forlanek : jasně FiFa není bezchybná ale to PES taky ne....A podle mě je Fifa ve všem o třídu lepší. A to jsem dlouhou dobu hrával Pro evo ale od te doby co mám xko tedy od Fify 10 hraju už jen Fifu ! A k těm bugum odehrál jsem zatím v demu cca 30 zápasu a žadny znich se mi nestal. Pouze dávám krásné goly ! A detaily hráču se mi taky líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 ^ neporovnávám s Pro Evem ;) říkáš že se ti žádnej bug toho enginu nestal? tak se občas podívej na faul v replayu a uvidíš ;) i když není to nic hroznýho, horší když se stane podobnej bug jak sou na tom videu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 ^ neporovnávám s Pro Evem ;) říkáš že se ti žádnej bug toho enginu nestal? tak se občas podívej na faul v replayu a uvidíš ;) i když není to nic hroznýho, horší když se stane podobnej bug jak sou na tom videu :lol: pane bože koho ty tvoje narážky na fifu zajímají, jestli se ti nelíbí tak sem nepiš a najdi si PES kámoše, si ubohý :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Nepůjde . DB 12625 nedokáže číst hry s XGD3 ani wave 12 a 13 . ale kdyz mam DB 13599 a flash LT+ 1.91 tak nebude problem,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 zajímalo by mě, jestli UT bude v češtině, někde sem o tom četl spekulace, že když je to přímo ve hře letos tak by mohlo, nevíte bližší info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetee1468626549 Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 ale kdyz mam DB 13599 a flash LT+ 1.91 tak nebude problem,ne? Já myslím že na 100% to by mělo jít s tímhle vždyť je to nejnovější jak flash tak DB! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Já myslím že na 100% to by mělo jít s tímhle vždyť je to nejnovější jak flash tak DB! taky si myslim,ale ja blbec si neprocetl gorum o gow 3 a zjistil jsem ze i kdyz mam nejnovejsi db a flash tak stejne budu muset cekat na flash 2.0 a nebo koupit originalku...:) coz bude asi dnes:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 pane bože koho ty tvoje narážky na fifu zajímají, jestli se ti nelíbí tak sem nepiš a najdi si PES kámoše, si ubohý :bash: Píšeš že fifa je o třídu výš ale podle tvého věku vidím že o pes sérii nic nevíš a ani si pes nikdy nehrál.Oba dva fotbaly mají něco do sebe,jak jsme psali v téhle samé diskuzi ale minulý rok,chtělo by to aby se fifa a pesko spojily a udělaly pořádný fotbal ale to se nikdy nestane :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Právě spojení těch her by určitě spíš uškodilo - zmizela by konkurence ;) a Rooneyho10 nechme :D je to přece jenom ještě malej chlapec, má právo myslet si že má ve všem pravdu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 PES sérii jsem hrál pravidelně do roku 08 a pak jsem hrál 11...o proti fifě je opravdu o třídu níž (o8 je poslední povedený pes) Tady není o tom kdo si co myslí tak to prostě je...většina hráčů psa jde do fify a ti nejlepší také...prodeje psa jsou daleko za fifou...to jsou prostě fakta a abych předešel tvým chytrím poznatkům o chlapcích 18 už mi bylo Ještě bych poznamenal že to že ročník 08(pro někoho 6) byl jeden z nejlepších fotbalů ti řekne snad každý fifař...proč?protože pes BÝVAL LEPŠÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 PES sérii jsem hrál pravidelně do roku 08 a pak jsem hrál 11...o proti fifě je opravdu o třídu níž (o8 je poslední povedený pes)Tady není o tom kdo si co myslí tak to prostě je...většina hráčů psa jde do fify a ti nejlepší také...prodeje psa jsou daleko za fifou...to jsou prostě fakta Krásně řečeno, forlanek: jestli se ti libi zombie nebo podobna mimozemska stvoreni tak hraj PES... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 nevim jestli to už tady bylo no doufám že takových fail uvidím co nejméně jinak to kazí hru. a fifa bude k prodeji 28 nebo 30? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 nevim jestli to už tady bylo no doufám že takových fail uvidím co nejméně jinak to kazí hru. a fifa bude k prodeji 28 nebo 30? :D toto je věc názorů, napiš si tam pes 2012 zombie nebo fail a uvidíš :bash:, počítám že bude ke stažení tak kolem 24-26 září ! 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 nevim jestli to už tady bylo no doufám že takových fail uvidím co nejméně jinak to kazí hru. a fifa bude k prodeji 28 nebo 30? :D přesně toto jsem tak nejak ocekaval. vzdy kdyz EA neco pridava do hry, tak to moc dobre nedopada. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 ježiš netahej sem zase pes...EA to posralo...neměli žádnej velkej tahák tak tam šoupli IE bez nějakýho velkýho testování...to samé nhl11...ve Fifě 13 to bude lepší :) ale mraky se těším na manager mód...to skautování a ta ''výchova'' mládeže bude královská :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Ale ja sem netaham PES, jen rikam, ze jsem to od EA nejak tak cekal. :D Bohuzel to tahle dopada casteji. Jinak uz je na netu pristupny FUT. tady je odkaz na prihlaseni: http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/play Muzete tahat balicky, samozrejme s mym stestim jsem z tech dvou volnych balicku nevytahl nikoho dobreho. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 To bylo na rooneyho :D tvůj post naskočil později :)..já to taky čekal :)...já UT už hrát nebudu/nemůžu takže jestli někdo chcete 4000 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 ja bych je klidne vzal, jestli myslis 4000 coins. :D tak to promin, jj, pouze 2 minuty mezi prispevky. :D jinak ty faily kazi hru? Me to teda prijde nekdy dost husty. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 nějak mi to extra nekazí sem tam je to vtipný ale že by se mi to nějak vymstilo to né...online letos hrát nebudu tak ovladaš lítat nebude :D... jj tak nahoď nějakýho bronzovýho hráče třeba za 50 000(začátek aukce) a pošli mi post tým ligu a název tvýho týmu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.