Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIFA 12-Obecná diskuse

Rooney10

Recommended Posts

• Odpovědi 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

V balíčku jsem měl: Lukaku,Chamakh,C.Cole,A.Hughes,Ninis.... ;)

V jakým balíčku ty už hraješ UT přes web ? Mě to totiž furt nejde ....:cry:

to forlanek : jasně FiFa není bezchybná ale to PES taky ne....A podle mě je Fifa ve všem o třídu lepší. A to jsem dlouhou dobu hrával Pro evo ale od te doby co mám xko tedy od Fify 10 hraju už jen Fifu !

A k těm bugum odehrál jsem zatím v demu cca 30 zápasu a žadny znich se mi nestal. Pouze dávám krásné goly ! A detaily hráču se mi taky líbí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

^ neporovnávám s Pro Evem ;) říkáš že se ti žádnej bug toho enginu nestal? tak se občas podívej na faul v replayu a uvidíš ;) i když není to nic hroznýho, horší když se stane podobnej bug jak sou na tom videu :lol:

pane bože koho ty tvoje narážky na fifu zajímají, jestli se ti nelíbí tak sem nepiš a najdi si PES kámoše, si ubohý :bash:

Odkaz ke komentáři

Já myslím že na 100% to by mělo jít s tímhle vždyť je to nejnovější jak flash tak DB!
taky si myslim,ale ja blbec si neprocetl gorum o gow 3 a zjistil jsem ze i kdyz mam nejnovejsi db a flash tak stejne budu muset cekat na flash 2.0 a nebo koupit originalku...:) coz bude asi dnes:)
Odkaz ke komentáři

pane bože koho ty tvoje narážky na fifu zajímají, jestli se ti nelíbí tak sem nepiš a najdi si PES kámoše, si ubohý :bash:

Píšeš že fifa je o třídu výš ale podle tvého věku vidím že o pes sérii nic nevíš a ani si pes nikdy nehrál.Oba dva fotbaly mají něco do sebe,jak jsme psali v téhle samé diskuzi ale minulý rok,chtělo by to aby se fifa a pesko spojily a udělaly pořádný fotbal ale to se nikdy nestane :-D

Odkaz ke komentáři

PES sérii jsem hrál pravidelně do roku 08 a pak jsem hrál 11...o proti fifě je opravdu o třídu níž (o8 je poslední povedený pes)

Tady není o tom kdo si co myslí tak to prostě je...většina hráčů psa jde do fify a ti nejlepší také...prodeje psa jsou daleko za fifou...to jsou prostě fakta

a abych předešel tvým chytrím poznatkům o chlapcích 18 už mi bylo

Ještě bych poznamenal že to že ročník 08(pro někoho 6) byl jeden z nejlepších fotbalů ti řekne snad každý fifař...proč?protože pes BÝVAL LEPŠÍ

Odkaz ke komentáři

PES sérii jsem hrál pravidelně do roku 08 a pak jsem hrál 11...o proti fifě je opravdu o třídu níž (o8 je poslední povedený pes)

Tady není o tom kdo si co myslí tak to prostě je...většina hráčů psa jde do fify a ti nejlepší také...prodeje psa jsou daleko za fifou...to jsou prostě fakta

Krásně řečeno, forlanek: jestli se ti libi zombie nebo podobna mimozemska stvoreni tak hraj PES...

Odkaz ke komentáři

nevim jestli to už tady bylo

no doufám že takových fail uvidím co nejméně jinak to kazí hru.

a fifa bude k prodeji 28 nebo 30? :D

toto je věc názorů, napiš si tam pes 2012 zombie nebo fail a uvidíš :bash:, počítám že bude ke stažení tak kolem 24-26 září ! 8)

Odkaz ke komentáři

ježiš netahej sem zase pes...EA to posralo...neměli žádnej velkej tahák tak tam šoupli IE bez nějakýho velkýho testování...to samé nhl11...ve Fifě 13 to bude lepší :)

ale mraky se těším na manager mód...to skautování a ta ''výchova'' mládeže bude královská :)

Odkaz ke komentáři

Ale ja sem netaham PES, jen rikam, ze jsem to od EA nejak tak cekal. :D Bohuzel to tahle dopada casteji.

Jinak uz je na netu pristupny FUT. tady je odkaz na prihlaseni: http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/play

Muzete tahat balicky, samozrejme s mym stestim jsem z tech dvou volnych balicku nevytahl nikoho dobreho. :(

Odkaz ke komentáři

nějak mi to extra nekazí sem tam je to vtipný ale že by se mi to nějak vymstilo to né...online letos hrát nebudu tak ovladaš lítat nebude :D...

jj tak nahoď nějakýho bronzovýho hráče třeba za 50 000(začátek aukce) a pošli mi post tým ligu a název tvýho týmu :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu