Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
Ty vole, co je za srač*u ten fitness. Odehral jsem 2 zapasy se zaloznim tymem offline s hraci z hlavniho tymu na stridacce a v rezerve a nikdo z nich si neodpocinul? Krome toho, vyhledavani zapasu dela stejnej bordel jako minuly rok.

Ale aspon, ze ten dabing je trochu zlepsenej. :D

Že jo?!to je neskutečná sračka... hráči i když je tam mám 3+ zápasu na lávce furt stejný fitness...už mě to začíná ♥♥♥♥...snad to ea neudělalo tak že budou potřeba karty to by byl nesmysl...a jestli to je bug tak máme po FUT do patche...

Krabbio

V ŽIVOTĚ SEM NEBYL NA STRÁNKÁCH PSA takže nevím co plácáš

ten konec si vtipnější vymyslet nemohl :D:...

Odesláno

lidi co se tyce autosave...kde se to nastavuje??? Kdyz hraju manager mode,tak se me to po zapase neulozi automaticky do vytvorenyho souboru jako u 11,ale po kazdym zapase se me udela novej soubor CAREER MODE AUTOSAVE- MANAGER PROGRESS 1, 2, 3,......atd. nevite co s tim,aby me to tohle nedelalo a ukaladalo se me to tam kam potrebuju???? DIKYYYY

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu