Rooney10 Odesláno Září 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Ma tam F.Torres dlouhy nebo kratky vlasy a jaky face tam ma Josh Mceahran(nevim jak se píše) a Meireles a Mata maj je realny??? diky ja si zahraju az zejtra pac zejtra jedu na preflesh pac mam lt +1.1 torres ma dlouhy, mata a meireles nemaji realne tvari, mceachrana nevim... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 mceachran má realnou tvář jen v profilu/kartách ale ve hře má úplně jinou tvář to samé se mi zdá i s meirelesem. Zápasy na profesionála už jsou těžcí hlavně nepřítel dělá triky a podobné parádičky některé hráče jsou opravdu těžko zastavitelné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Věřte že v onlinu to je jiné :) už jen proto že hrajete proti lidem kteří jsou na tom stejně- kubo kde co nejrychlejs koupim Online Pass? Za chvili mam vypalena a chci hrat online ! :lol: 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Ty vole, co je za srač*u ten fitness. Odehral jsem 2 zapasy se zaloznim tymem offline s hraci z hlavniho tymu na stridacce a v rezerve a nikdo z nich si neodpocinul? Krome toho, vyhledavani zapasu dela stejnej bordel jako minuly rok. Ale aspon, ze ten dabing je trochu zlepsenej. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 To: jakubgaluszka ty pracujes pro EA a konkretne pro fifu nebo co? Lozis na stranky psa a pises ze je to sracka a tady kdyz nekdo napise ze se mu neco nelibi tak ho s prominutim posilas nekde. Trosku se prober hosanku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Ty vole, co je za srač*u ten fitness. Odehral jsem 2 zapasy se zaloznim tymem offline s hraci z hlavniho tymu na stridacce a v rezerve a nikdo z nich si neodpocinul? Krome toho, vyhledavani zapasu dela stejnej bordel jako minuly rok.Ale aspon, ze ten dabing je trochu zlepsenej. :D Že jo?!to je neskutečná sračka... hráči i když je tam mám 3+ zápasu na lávce furt stejný fitness...už mě to začíná ♥♥♥♥...snad to ea neudělalo tak že budou potřeba karty to by byl nesmysl...a jestli to je bug tak máme po FUT do patche... Krabbio V ŽIVOTĚ SEM NEBYL NA STRÁNKÁCH PSA takže nevím co plácáš ten konec si vtipnější vymyslet nemohl :D:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Přesně tak, poskladal jsem si kompletni Borussii Dortmund, odehral s ni 5 zapasu, ted mam hrace unaveny a mam delat co jako? Hraci jsou uz 3 zapasy na lavicce a nic. :( Nechapu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Musí být nějaký BUG...jednoho hráče jsem schválně nechal furt na lávce s 84 fitness...odehrál jsem 7 zápasů a a stále 84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Musí být nějaký BUG...jednoho hráče jsem schválně nechal furt na lávce s 84 fitness...odehrál jsem 7 zápasů a a stále 84 a hraje se UT stejne jako H2H nebo je to zase jiná hra, jako v 11? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 H2H jsem ještě nehrál...ale nepřijde mi to nějak těžký 9-0-2 a to se z těch devíti 4 odpojili ale nemá to cenu hrát protože fitness se neregeneruje a platit každých pár zápasů 2-3 litry za fitness je an ♥♥♥♥♥ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 VYŘEŠENO : Letos musíte mít v týmu alespoŇ jednoho Fitness coach-e já jich koupil pět =10% a hráč s 84 měl po zápase 99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANO1468625142 Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 VYŘEŠENO :Letos musíte mít v týmu alespoŇ jednoho Fitness coach-e já jich koupil pět =10% a hráč s 84 měl po zápase 99 Ty máš tu FIFU pálenou ne? Máš koupený Gold účet a hraješ vpohodě online? A co ten účet a body co má Microsoft poslat...je to vnedohlednu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 ano... účet/body budou ...na email který mám daný na xboxlive mi přišel v neděli email...a že do několika pracovních dnů to přičtou a že nemusím nic dělat že to bude automatický Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 lidi ono už to vyšlo? to jsem nejak zaspal myslel jsem že až prvniho řijna? stahuju z share rapidu nestahnu nejaky fake že ne? http://share-rapid.cz/stahuj/2633390/fifa-12-xbox-360-part1.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 lidi ono už to vyšlo? to jsem nejak zaspal myslel jsem že až prvniho řijna? stahuju z share rapidu nestahnu nejaky fake že ne? Není to FAKE, ale není to CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 a kdy tak bude v češtine? neni znamo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 a kdy tak bude v češtine? neni znamo? :) tak o vikendu tipuju,ale ver,ze po 5 zapasech budes prepinat na anglictinu..neda se to vydrzet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 to veřim hlaška interesantni souboj mi lezla krkem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Tak me ta cestina zas tak strasna neprijde. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husavi Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 lidi čaute vím že je to mimo téma xbox ale momentálně fifu nerozchodím na flashu 1.1 tak sháním na pc zatím nevíte někdo kde stáhnout ale kvalitní link nebo share rapid třeba? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Když víž že je to mimo téma xbox...a seš v xbox sekci...tak proč to sem píšeš...máš milion warez fór+tady je také pc sekce napiš to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Kubo diky moc, hraci uz si odpcivaji, ale stejne budu zatim kupovat to pro cely tym. :D Jinak pro zasmani, screen ze hry. EA me asi nikdy neprestane udivovat. Sorry za kvalitu, fotil jsem mobilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 lidi co se tyce autosave...kde se to nastavuje??? Kdyz hraju manager mode,tak se me to po zapase neulozi automaticky do vytvorenyho souboru jako u 11,ale po kazdym zapase se me udela novej soubor CAREER MODE AUTOSAVE- MANAGER PROGRESS 1, 2, 3,......atd. nevite co s tim,aby me to tohle nedelalo a ukaladalo se me to tam kam potrebuju???? DIKYYYY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 a víš že tohle mě nový NHL dělá taky a nevim co s tim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Cau, nevi nekdo proc mi to hazi chybu kdyz chci na xku hodim hrace do trade pile? Napise chybu a hodi me to do hlavniho menu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.