Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

Pokrok tu ale je, dnes jsem hral proti borci, ktery mel Eto'a a Bosak uz nerika Eto'o strili. Jinak Podolski je anglicky kanonyr. A vrazedna hlaska, kdyz jsem hral Man Utd - Barca, bylo: Míro, co se ti vybavi, kdyz se rekne Arsenal. :D

Jinak klasicke hlasky jako, uz vedou o dva goly (je to 4-0), nebo za stavu 7-0 dostanu gol, a Bosak: A máme tu kontaktní gól. Nebo vedu o poločase 2-0, dam po polocase na 3-0, souper snizi a Bosak: A je vyrovnano. :D Nebo za stavu 2-0 ve 30. minute: A je rozhodnuto.

Odesláno

Rozhodl jsem se, že si kopím gold, jelikož je akce 3 měsíce za 249 kč. Kupoval jsem to hlavně kvůli fify 12 a FUT a to si ještě musím koupit ten online pass nebo co? FUT mě nadchnul a zatím to hraju s nějakým 2denním trialem. Další peníze se mi do toho dávat nechtějí, zvlášť protože to nehraju nějak často, ale asi budu muset že?

Odesláno
  jakubgaluszka napsal:
Online pass je potřeba pokud chceš hrát online...a věř mi UT nemá cenu hrát offline+kupvoat gold aby si pak hrál offline UT je trošku :D

to davali pul rocni predplatne na xzone k predobjednávkam ten kod ze? ja ho tam zadal a nic zm.rdi, poprvý kdyz sem ho tam dal neco se mi tam napsalo jako ze dobry , no a furt to po me chtelo online pass, kdyz sem ho tam dal znova, tak to logicky neslo.

Odesláno
  Ultimate7th napsal:
to davali pul rocni predplatne na xzone k predobjednávkam ten kod ze? ja ho tam zadal a nic zm.rdi, poprvý kdyz sem ho tam dal neco se mi tam napsalo jako ze dobry , no a furt to po me chtelo online pass, kdyz sem ho tam dal znova, tak to logicky neslo.

:lol: davali gold balicky do UT mistře ;)

Odesláno
  Ultimate7th napsal:
cus mel bych dotaz. Nevite nekdo jak zmenit hrace v menu na pozadi? a kdyz se hra nacita? sem si dal karieru za trenera a za hrace, tak jsem si ho musel vytvorit, a od ty doby to tam takhle mam, kdyz jsem ty data smazal jako tu ulozenou karieru, tak toho hrace tam stejnak mam ... :( :(
v Nastavení hřiště si můžeš vybrat Hráče, Brankáře i Stadion ;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu