Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIFA 12-Obecná diskuse

Rooney10

Recommended Posts

• Odpovědi 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Nevím no, pro mě byla vždy lepší fifa a to o 1000% Zapnul jsem PES, po pár vteřinách jsem měl pocit, že hraju cokoliv, jenom ne fotbal, pohyby hráčů absolutně směšné, díky, ale když neběhají ani jako fotbalisté, nemůžu to brát jako fotbal.

Mám stejnej názor, konec této diskuse, díky ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja si myslim, ze fifa je jiz nejake 3-4 roky jasnym vitezem a to diky prodejnosti.. Fanousek fotbalovych her je fanouskem i fotbalu realneho a proto prodejni cisla jasne indikuji, co je blize fotbalu.. A to pes nepomohla ani champions league license. Sam ale musim uznat, ze letosni demo pes vypada docela dobre a je mozne, ze pokud vse pujde tak jako se to povedlo letos, tak za dva tri roky tu muze byt titul, ktery by mohl prekonat fifu.. Ale to vse je zatim hypoteticke.. Nyni zelenym pazitum vladne ea a dela vse proto, aby tomu tak bylo nadale..

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem si zahral Fifu 10 i Fifu 11. Musim uznat, ze EA jde z extremu do extremu. Ve Fife 10 skoro nejde nacentrovat a dat gol, zatimco ve Fife 11 skonci golem kazdy centr. Je jedno, co je to za hrace, viz dnes jsem dostal 4 goly hlavou od Messiho, kdyz prehlavickoval Pepeho i kdyz stal pred nim. :( Jen se bojim, jak to dopadne ve Fife 12.

Odkaz ke komentáři

PES jsem nehral od roku 2006 priznavam, ale do te doby to bylo lepsi nez FIFA urcite. Co ale dela lepsi prodejnost u FIFA je licence na hrace...me osobne nebavi hrat s tymem ci hracema, ktery se nejmenujou jako v realu. A sem linej hledat postupy jak to na xbox udelat tak, abych mel PES predelany option file.

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem si zahral Fifu 10 i Fifu 11. Musim uznat, ze EA jde z extremu do extremu. Ve Fife 10 skoro nejde nacentrovat a dat gol, zatimco ve Fife 11 skonci golem kazdy centr. Je jedno, co je to za hrace, viz dnes jsem dostal 4 goly hlavou od Messiho, kdyz prehlavickoval Pepeho i kdyz stal pred nim. :( Jen se bojim, jak to dopadne ve Fife 12.

Centrovat se dá v pohodě v obou hrách, je to jen otázka cviku. Výhra ve vzdušném souboji je otázka správného načasování a intenzity (důrazu).

Odkaz ke komentáři

Centrovat se dá v pohodě v obou hrách, je to jen otázka cviku. Výhra ve vzdušném souboji je otázka správného načasování a intenzity (důrazu).

Tak jsem to asi ve Fife 10 nepobral, jinak ve Fife 11 dam po centru hlavou naprosto vsechno, i kdyz mam v utoku Messiho a Aguera. :D Je to podivne, nechcete si nekdo Fifu zahrat?

Odkaz ke komentáři

This will be the best sport game ever ! 8) http://www.youtube.com/watch?v=TZTXhbPtvxQ&feature=player_embedded

Jestli EA neopusti vyhledavaci engine, ktery pouziva a nezlepsi celkove pripojeni, tak to nikdy nejlepsi hra nebude. A hlavne pokud se ta hra bude dat ovladat, prominte ale manualni nastaveni nedela, to co mackam. Furt je tam ta neinteligentni pomoc od hry. Bohuzel je uplne jedno kolik prihravku namacknu, stejne leti tak jak chce hra. :(

Tak po dnešku nadherne skore, Fifa hraci jsou opravdu ♥♥♥♥♥♥i, v zadne hre jsem s timto nesetkal, tedy skore:

43 prijatych zprav z toho:

34 chtelo prijmout do klubu nebo abych presel k nim

4 mi chteli naglitchovat ultimate team

5 mi chtelo ultimate team ukrast

nehlede na to EA by se opravdu melo inspirovat docasnymi bany v Halo Reach za ukoncovani zapasu.

Odkaz ke komentáři

a to hraješ jen offline? to je totiž neskutečná nuda

nuda? pro me je nuda spis to online,lepsi je si zahrat proti kamosovi kterej sedi ve stejnym pokoju jak ty jak za starejch casu,vubec nejsu priznivec toho rozmohu online ve vsech hrach a oddelavani splitscreenu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu