petiiik77 Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Říkal jsi že doufáš že bude fifa uspesnejsi nez pes to pokud vim zname ze tento rok byl pes lepsi snad ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Lidi nehadejte se...!Jo a mimochodem ve FIFĚ 2012 nebude česká liga !!! Trapper Díky .... ale už to víme ;) ale i tak dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 I zarytej peskař mně řekl že fifa je lepší a veřím tomu pes 2010 byl lepší oproti fifě . Takže se nad sebou zamysli a posuzuj kvalitu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Hele petuldo ... ja se zamyslivat nemusim ;) rikal jsem ze PES byl graficky lepsi a "byval lepsi" v starsich rocnicih jak Fifa ... takže ... se zamysli ty :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Nevím no, pro mě byla vždy lepší fifa a to o 1000% Zapnul jsem PES, po pár vteřinách jsem měl pocit, že hraju cokoliv, jenom ne fotbal, pohyby hráčů absolutně směšné, díky, ale když neběhají ani jako fotbalisté, nemůžu to brát jako fotbal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Nevím no, pro mě byla vždy lepší fifa a to o 1000% Zapnul jsem PES, po pár vteřinách jsem měl pocit, že hraju cokoliv, jenom ne fotbal, pohyby hráčů absolutně směšné, díky, ale když neběhají ani jako fotbalisté, nemůžu to brát jako fotbal. Mám stejnej názor, konec této diskuse, díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 JJ Pravda ... FIFA je po strance ovladani a realita pohybu atd lepší ...... ;) Akorat PES ma taky neco do sebe ;) kazda hra ma neco do sebe :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 jeste jednou a naposled OT: čas 6:24 , ty najezdy centrujícího hraáče vypadají jako spojení PES a DiRT, opravdu zajímavé 8) a ten gól Robinha, ten nechápu :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 No ja si myslim, ze fifa je jiz nejake 3-4 roky jasnym vitezem a to diky prodejnosti.. Fanousek fotbalovych her je fanouskem i fotbalu realneho a proto prodejni cisla jasne indikuji, co je blize fotbalu.. A to pes nepomohla ani champions league license. Sam ale musim uznat, ze letosni demo pes vypada docela dobre a je mozne, ze pokud vse pujde tak jako se to povedlo letos, tak za dva tri roky tu muze byt titul, ktery by mohl prekonat fifu.. Ale to vse je zatim hypoteticke.. Nyni zelenym pazitum vladne ea a dela vse proto, aby tomu tak bylo nadale.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Sorry za double post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 This will be the best sport game ever ! 8) http://www.youtube.com/watch?v=TZTXhbPtvxQ&feature=player_embedded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Tak dnes jsem si zahral Fifu 10 i Fifu 11. Musim uznat, ze EA jde z extremu do extremu. Ve Fife 10 skoro nejde nacentrovat a dat gol, zatimco ve Fife 11 skonci golem kazdy centr. Je jedno, co je to za hrace, viz dnes jsem dostal 4 goly hlavou od Messiho, kdyz prehlavickoval Pepeho i kdyz stal pred nim. :( Jen se bojim, jak to dopadne ve Fife 12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanous Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 PES jsem nehral od roku 2006 priznavam, ale do te doby to bylo lepsi nez FIFA urcite. Co ale dela lepsi prodejnost u FIFA je licence na hrace...me osobne nebavi hrat s tymem ci hracema, ktery se nejmenujou jako v realu. A sem linej hledat postupy jak to na xbox udelat tak, abych mel PES predelany option file. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Tak dnes jsem si zahral Fifu 10 i Fifu 11. Musim uznat, ze EA jde z extremu do extremu. Ve Fife 10 skoro nejde nacentrovat a dat gol, zatimco ve Fife 11 skonci golem kazdy centr. Je jedno, co je to za hrace, viz dnes jsem dostal 4 goly hlavou od Messiho, kdyz prehlavickoval Pepeho i kdyz stal pred nim. :( Jen se bojim, jak to dopadne ve Fife 12. Centrovat se dá v pohodě v obou hrách, je to jen otázka cviku. Výhra ve vzdušném souboji je otázka správného načasování a intenzity (důrazu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Centrovat se dá v pohodě v obou hrách, je to jen otázka cviku. Výhra ve vzdušném souboji je otázka správného načasování a intenzity (důrazu). Tak jsem to asi ve Fife 10 nepobral, jinak ve Fife 11 dam po centru hlavou naprosto vsechno, i kdyz mam v utoku Messiho a Aguera. :D Je to podivne, nechcete si nekdo Fifu zahrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Tak jsem to asi ve Fife 10 nepobral, jinak ve Fife 11 dam po centru hlavou naprosto vsechno, i kdyz mam v utoku Messiho a Aguera. :D Je to podivne, nechcete si nekdo Fifu zahrat? jezis tak si lamka no... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 This will be the best sport game ever ! 8) http://www.youtube.com/watch?v=TZTXhbPtvxQ&feature=player_embedded Jestli EA neopusti vyhledavaci engine, ktery pouziva a nezlepsi celkove pripojeni, tak to nikdy nejlepsi hra nebude. A hlavne pokud se ta hra bude dat ovladat, prominte ale manualni nastaveni nedela, to co mackam. Furt je tam ta neinteligentni pomoc od hry. Bohuzel je uplne jedno kolik prihravku namacknu, stejne leti tak jak chce hra. :( Tak po dnešku nadherne skore, Fifa hraci jsou opravdu ♥♥♥♥♥♥i, v zadne hre jsem s timto nesetkal, tedy skore: 43 prijatych zprav z toho: 34 chtelo prijmout do klubu nebo abych presel k nim 4 mi chteli naglitchovat ultimate team 5 mi chtelo ultimate team ukrast nehlede na to EA by se opravdu melo inspirovat docasnymi bany v Halo Reach za ukoncovani zapasu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Přidán portugalský cover Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Davat za novou fifu 1300,- to je sila :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 1100 :lol: ....... Edit: Dneska jsem si zahrál fifu 10 .... celkem mě to začalo bavit .. hrál jsem to před půl rokem :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Davat za novou fifu 1300,- to je sila :D nato mam flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 2 screeny forlán a etoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 nato mam flash a to hraješ jen offline? to je totiž neskutečná nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Na PC hraju FIFU online, pomocí programu GameRanger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 a to hraješ jen offline? to je totiž neskutečná nuda nuda? pro me je nuda spis to online,lepsi je si zahrat proti kamosovi kterej sedi ve stejnym pokoju jak ty jak za starejch casu,vubec nejsu priznivec toho rozmohu online ve vsech hrach a oddelavani splitscreenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.