jakubgaluszka Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Headset bohuzel nemam :///...ale nemas nekde pobliz xboxu pc?kvuli skypu :DDD protoze na headset ted momentalne nezbyvaji money :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 za 100 ti prodam, mam dva 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Update-Covery,Soundtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss1893 Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 http://www.zing.cz/novinky/6326/fifa-12-bez-gambrinus-ligy-a-reprezentace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss1893 Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Gambrinus ligu a za českou reprezentaci si letos ve Fifa 12 bohužel nezahrajeme, by mě zajímalo co je to za ♥♥♥♥♥y co o tom u nás rozhodujou, že museli zvýšit finanční požadavky!!!! http://www.zing.cz/novinky/6326/fifa-12-bez-gambrinus-ligy-a-reprezentace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Český úřady a různý ''spolky'' jsou plná kok..tů takže nic překvapivého...a upřímně moc mi to nevadí jen bude méně českých hráčů v UT :/ ALE výhoda že EA třeba přidá ligu ,třeba Argentinckou. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Přesně tak, Argentinská a Brazislká liga by nebyla k zahození :wohow:8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 tak brazilská už tam je :) JINAK je tu někdo ke komu bych se mohl pridat do klubu?nebaví mě hrát s těma kryplama co nejsou schopný se držet svoji pozice...takže nemám možnost se zlepšit mám overall 79 na útočníkovy a podobný v záloze...ale pozici se přizbusobím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Kubo ja mám klub, jen si mě přidej, pošlu ti pozvánku... :) Sokol Pravčice se jmenuje :D , hraju tam já a ještě jeden kámoš-znám ho osobně :) hrajem 4-1-2-1-2 , máme oba útočníky, ty bys mohl být CAM, já hraju vše.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Pokud se znate, bez k nim. Chtel jsem ti nabidnout misto u nas, ale pokud mas hrace jen 75, tak to je opravdu malo. :( My bereme až 85+. Jeste jedna rada pro Rooney10, nemyslis, ze je formace 5-2-1-2 lepsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Pokud se znate, bez k nim. Chtel jsem ti nabidnout misto u nas, ale pokud mas hrace jen 75, tak to je opravdu malo. :( My bereme až 85+. Jeste jedna rada pro Rooney10, nemyslis, ze je formace 5-2-1-2 lepsi? Ne to si nemyslim, na 5 beku hrajou jen buzny, nezalezi jaky mas overall, ale njak to snim umis,my hrajem ze srandy a neberem to tak vazne jak vy sasci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 ok jedem teď spolu forzu že ?:D pak si najdu ten klub :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Ne to si nemyslim, na 5 beku hrajou jen buzny, nezalezi jaky mas overall, ale njak to snim umis,my hrajem ze srandy a neberem to tak vazne jak vy sasci..... Tak to v tom pripade ano, ja nenavidim prohravat, takze na 5 beku jedine, jak ty hackery ubranit :( Ale zase jsme v top 3 klubech v Cesku, možná top klub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 5 v zádu je největši mrdka... 5-2-1-2 7 hráču v zádu a pak jen dlouhý pasy na 3 útočniky...hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 My hrajeme kombinacne, ale jak jinak branit hrace s rychlosti 127? Je to mrdka, normalne hraju jen 4-3-3, ale v Pro Clubu to jinak nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Hmmm když vidím hráče s overallem přes 100 tak to logicky vypnu ne? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 ok jedem teď spolu forzu že ?:Dpak si najdu ten klub :) To jel bracha, ja su na notaku, on je na xku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 A kdyz vidis brankare s overallem 81 a je to utocnik, ktery ma 2 metry a rychlost 127, to je pak blby, protoze to ani nepoznas. Navic hrajou lidi s hodnocenim 89 a maj nahackovany nektery vlastnosti. Poznat to proste nejde, pokud nechtej. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 To jel bracha, ja su na notaku, on je na xku :D jo tak :DDD dáme pak ten club?jelikož nemám momentálně hS ani sluchátka s mikrákem tak by stačilo icq nebo něco takovýho aŤ se můžem domluvit _D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 potřebuju poradit jak se ve fifě 11 naznačuje střela? a jak dosáhnu toho abych měl 5 hvězdičkové tricky? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Co to sakra je ...od včera mi nejdou EA servery píše to že momentálně nejsou dostupný...přitom rooney teď hraj UT a na FUT foru mi psali ze jim to jde do pi...a nejede mi to ani u skate 3 EDIT:tak teď už mi to jde ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 ale mám dotaz na VP jakto že když se jmenuji ''jakub galuszka'' a na dres mám mít j galuszka tak proč v zápasech( ranked) mám nějaký vymšlený jméne?teď sem tam byl jako sedláček ... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 ale mám dotaz na VP jakto že když se jmenuji ''jakub galuszka'' a na dres mám mít j galuszka tak proč v zápasech( ranked) mám nějaký vymšlený jméne?teď sem tam byl jako sedláček ... :/ Co je VP?..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 virtual pro a celkem mě to sere...běhám tam s nějakým smyšleným jménem i když jméno mám dané... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 *smazat*......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.