Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIFA 12-Obecná diskuse

Rooney10

Recommended Posts

• Odpovědi 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

tak uz mate venku FIFA 12 PAL XBOX360-RRoD

kde to máš ? na torrentz nic není

P.S co má znamená to RRoD není to náhodou red ring of dead aby to nebyla nějaká fail verze? :D

EDIT: tak už jsme to našel na piratbey ale vidím že nikdo neseeduje :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kde to máš ? na torrentz nic není

P.S co má znamená to RRoD není to náhodou red ring of dead aby to nebyla nějaká fail verze? :D

EDIT: tak už jsme to našel na piratbey ale vidím že nikdo neseeduje :(

http://www.wardom.com.tr/fifa-12-pal-xbox360-rrod-t504642.html? tady mate 1GB linky ;)

Odkaz ke komentáři

Počkám na zítřek :) ráno dám stahovat(na WF budou na 99% linky :)) a až přijdu ze školy tak to sice už bude stáhly od 9 :D (stáhování bude max 90minut) ale jen vypálím

EDIT:

jazyky

English

french

dutch

Odkaz ke komentáři

Počkám na zítřek :) ráno dám stahovat(na WF budou na 99% linky :)) a až přijdu ze školy tak to sice už bude stáhly od 9 :D (stáhování bude max 90minut) ale jen vypálím

EDIT:

jazyky

English

french

dutch

Tak to je paráda, doufal jsem že tam čeština nebude. Protože ten komentář se fakt už poslouchat nedá.

Odkaz ke komentáři

ja myslel zze ty hrajes jenom originalky a ono se ukaze ze taky stahujes :D

Tak já nic nepopírám :D....

DeviR 1

jasný no ale lepší kdyby tam byla španělština...učím se ji(samouk) a komentář je boží

Odkaz ke komentáři

spanelskej kometar je nej :D gol gol gol gol :D ale ten ital co komentoval barcelona-milan mel taky dost :D :D

jasný no pato?pato?pato!?patoo?!páááátoooo!oooooooopááátoooooasfsdbgibsdabgasfibnidfn!:D

ale ani my ten zápas nepřipomínej...:DDD

BTW:

BUDETE TU NĚKDO HRÁT UT?

PŘIDEJTE SI MĚ

jakubgaluszkaCZ

Odkaz ke komentáři

No já mám sice zítra školu do 13:30 ale i tak :D (jsem an nástavbě a většinu času mám od 7 do 13/14 :D)

ale i tak to utrpení :/ čekat...hlavně jakou mám radost že můžu hrát UT

jinak abys chápal fifu jsem si plánoval koupit...pak jsem dostal ban a řekl si kašlu na to a koupil jsem si boty a teĎ jsem dostal unban a už nemám prachy :D...a když jsem si chtěl objednat MSP tak jsme zjistil že dostanu :D

Odkaz ke komentáři

V online nefunguje klasické bránění...

Rooney online s tím můžeš kdykoliv.

MS za tohle už nebanuje/nemůžeš protože nezjistí jestli máš novinářskou kopii /netestuješ apod...vydali zprávu na tohle téma

Nejlepší je to tahat z Rapidshare.com po jednom bez účtu :) Nejlepší pro ty co nemaj někde účet..

MU je lepší dáš to do Jdownloaderu a jede link cca 1-3 mega. :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu