Anubis1 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 tak uz mate venku FIFA 12 PAL XBOX360-RRoD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 haleluja :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 tak uz mate venku FIFA 12 PAL XBOX360-RRoD Je to někde na torrentu? Na piratech zatim nic není. EDIT: Tak už to tam je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 http://www.xbox360iso.com/nl-so-ul-t463939.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 tak uz mate venku FIFA 12 PAL XBOX360-RRoD kde to máš ? na torrentz nic není P.S co má znamená to RRoD není to náhodou red ring of dead aby to nebyla nějaká fail verze? :D EDIT: tak už jsme to našel na piratbey ale vidím že nikdo neseeduje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 ten seed se rozjede hodte to do klienta a cekejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 kde to máš ? na torrentz nic není P.S co má znamená to RRoD není to náhodou red ring of dead aby to nebyla nějaká fail verze? :D EDIT: tak už jsme to našel na piratbey ale vidím že nikdo neseeduje :( http://www.wardom.com.tr/fifa-12-pal-xbox360-rrod-t504642.html? tady mate 1GB linky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Počkám na zítřek :) ráno dám stahovat(na WF budou na 99% linky :)) a až přijdu ze školy tak to sice už bude stáhly od 9 :D (stáhování bude max 90minut) ale jen vypálím EDIT: jazyky English french dutch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 http://www.wardom.com.tr/fifa-12-pal-xbox360-rrod-t504642.html? tady mate 1GB linky ;) já tahám hry jen přes torren nemám premium účet tak by mi to trvalo než bych stáhnul všechny ty linky. snad se to do 1 hodiny rozjede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda688 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 taky už tahám =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Největší paráda je že za zrušení Banu dosatnu 1600 MSP a 3 měsíce gold (mám do srpna) čili online pass a asi pár balíčků v UT :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Největší paráda je že za zrušení Banu dosatnu 1600 MSP a 3 měsíce gold (mám do srpna)čili online pass a asi pár balíčků v UT :D ja myslel zze ty hrajes jenom originalky a ono se ukaze ze taky stahujes :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Počkám na zítřek :) ráno dám stahovat(na WF budou na 99% linky :)) a až přijdu ze školy tak to sice už bude stáhly od 9 :D (stáhování bude max 90minut) ale jen vypálímEDIT: jazyky English french dutch Tak to je paráda, doufal jsem že tam čeština nebude. Protože ten komentář se fakt už poslouchat nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Všichni pirátí .... a ti co nejvíc říkají že ne tak tahaj nejvíc :wohow: stará mnohokrát vyzkoušená pravda 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 ja myslel zze ty hrajes jenom originalky a ono se ukaze ze taky stahujes :D Tak já nic nepopírám :D.... DeviR 1 jasný no ale lepší kdyby tam byla španělština...učím se ji(samouk) a komentář je boží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 spanelskej kometar je nej :D gol gol gol gol :D ale ten ital co komentoval barcelona-milan mel taky dost :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 spanelskej kometar je nej :D gol gol gol gol :D ale ten ital co komentoval barcelona-milan mel taky dost :D :D jasný no pato?pato?pato!?patoo?!páááátoooo!oooooooopááátoooooasfsdbgibsdabgasfibnidfn!:D ale ani my ten zápas nepřipomínej...:DDD BTW: BUDETE TU NĚKDO HRÁT UT? PŘIDEJTE SI MĚ jakubgaluszkaCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 ja urcite budu tento rok to chcu poradne rozjet :D btw : jak si vytrhal ty vlasy :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Tak si mě přidej ke konzoli se dostanu až ráno :) Kdyby si měl nějaké hráče LdB(brazilská liga) dej vědět :) Ty vlasy?nechápal jsem :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 ok :) :D su zvedavej asi budu cekat nez se to stahne a natocim budika :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 No já mám sice zítra školu do 13:30 ale i tak :D (jsem an nástavbě a většinu času mám od 7 do 13/14 :D) ale i tak to utrpení :/ čekat...hlavně jakou mám radost že můžu hrát UT jinak abys chápal fifu jsem si plánoval koupit...pak jsem dostal ban a řekl si kašlu na to a koupil jsem si boty a teĎ jsem dostal unban a už nemám prachy :D...a když jsem si chtěl objednat MSP tak jsme zjistil že dostanu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 to ja sem o tom jenom lehce uvazoval ale ja vyhazu vsechny prachy za hadry atd mam moc velky vydaje takze na hry nezbyva :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 ja určo budu hrát, na live s tim muzu az ve ct/pá...? Bude tactical defending v ut nebo budeme branit pomoci dvou tlacitek ? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efjay Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Nejlepší je to tahat z Rapidshare.com po jednom bez účtu :) Nejlepší pro ty co nemaj někde účet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 V online nefunguje klasické bránění... Rooney online s tím můžeš kdykoliv. MS za tohle už nebanuje/nemůžeš protože nezjistí jestli máš novinářskou kopii /netestuješ apod...vydali zprávu na tohle téma Nejlepší je to tahat z Rapidshare.com po jednom bez účtu :) Nejlepší pro ty co nemaj někde účet.. MU je lepší dáš to do Jdownloaderu a jede link cca 1-3 mega. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.