Rooney10 Odesláno Září 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 ne pouze reflash už to tu padlo několikrát...onefootman píšeš blbiny před datem vydání můžeš hrát jak chceš a stačí 1.9 a vyšší koukám že jsou vychcaný trial onlien pass je už je 2 dny... už hraješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 ne pouze reflash už to tu padlo několikrát...onefootman píšeš blbiny před datem vydání můžeš hrát jak chceš a stačí 1.9 a vyšší koukám že jsou vychcaný trial onlien pass je už je 2 dny... no nevim,ale vždy platilo že hrát online před datem vydání je velkej risk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Rooney jojo :) onefootman je to blbost nic to nemá společného..to by dostali ban i ti co testují...ono tam totiž není žádné upozornění ''tester''. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 zcela nestraně : Fifa... ja byl vždy fanda pes ale to je ted des bes... fifa nasadila latku vysokoIGN – 9.5/10; Eurogamer – 9/10 ;CVG – 9.3/10; IncGamers – 9/10; OXM – 9/10; Metro – 9/10; VideoGamer – 9/10; Gamestar – 91/100 Tohle hodnocení na stejných serverech někdo posílal i na PES foru,taky měl 9/10.. Stáhnu i PES jak výjde a uvidím co bude lepší. Podle toho co tu píšete o fifě, tak pokud se pes polepší od minulého dílu,tak bych se přikláněl k pesku.Uvidíme jak výjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 k čemu je ve FUT v sestavách Generations? Můžu za to hrát? A ještě druhej dotaz. Mam koupeny stary xko slim, kde je save s goldem. Po dohodě s bývalým majtelem, tento účet nebudu používat po skončení goldu. Můžu si pak na svůj profil přetáhnout savy ze hry a budu moci pokračovat ve svym FUT na svém účtě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Jůůůhůůůů Konečně se Quit počítá jako výhra !!! :) henrybrno ne to je pouze ''záznam'' hráčů co máš ve starým UT a můžes si to různě kombinovat ale to je vše ne UT je vázaný na profil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 tak fifa12 mě nenadchla ani nezklamala dávám tomu 7/10 nejvíc mě vadí ten systém bránění a pohyb hráčů se mi zdá docela špatnej oproti 11 to je pokles co se mi líbí je ten MM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 tak fifa12 mě nenadchla ani nezklamala dávám tomu 7/10 nejvíc mě vadí ten systém bránění a pohyb hráčů se mi zdá docela špatnej oproti 11 to je pokles co se mi líbí je ten MM systém bránění?:Dale chápu ty máš radši ten který pochopí i roční dítě :) tohle tomu dává alespoŇ nějaký smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 systém bránění?:Dale chápu ty máš radši ten který pochopí i roční dítě :) tohle tomu dává alespoŇ nějaký smysl proč ty musíš hnedka do někoho začít rejt? ja tě fakt nechapu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Protože není chopnej napsat opodstatnění? Bože ten engine je taková ... 4 zápasy 3-0-1 a z toho dva týpcy dali quit...proč to hrají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 někomu se líbí tohle bránění někomu zase to starý já vím že jseš největší machr, všeznalec, všechno dáváš takže ti nedělá problém si na něco zvyknout, mě je upřímně buřt co tam je stačí si k tomu sednou a za hodinu to zmákne každý hráč ať už zkušenej nebo ne ale jen jsem napsal že mi mi líbí víc starý bránění co je na tom tak špatného?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 že napíšeš že je to blbost ale jak dlouho si hrál fifu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efjay Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Lidi, nejhorší fifa za posledních pár let.. 11ku jsem si dával uplně lehce a teď na nejtěžší za Arsenal nemám šanci proti Ajacciu.. První zápas Arsenal Bologna 5-3 .. nedá se bránit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Takže protože je těžká tak je špatná?:D....promiň ale co si třeba snížit obtížnost. fifu 11 dával na nejtěžší každý...proto je to letos těžší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Já si taky myslím, že to tactical defending je k ničemu. Odehrál jsem s tím 3 zápasy a všechny byly o tom, že jsem se většinu času díval jak si soupeř přihrává a jak se mu sem tam zachtělo, tak vystřelil a dal gól, protože sem ho prostě nebyl schopen nějak ubránit. Nepřipadá mi logické dál ztrácet čas s něčím, co my připadá jako nesmysl. Takže já to vypínám a budu hrát bez toho. Že to nejde pro online vypnout znamená, že asi nebudu hrát online. To je hnus velebnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 naspal jsem že mi VADÍ ten novej styl bránění když to čtu zpátky žádný slovo o tom že to je blbost tam není nebylo by šptné si ty komentáře pořádně přečíst ale to je jedno každý to může chápat jinak což v tvém případě nesouhlas se vším co se ti nezdá... když teď pařím anglickou verzi a získám pár trofejí potom co tam dám verzi s CZ budu to hrát znovu(novej/prázdnej soubor)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 bože. Jinak mě štve ta fitness v UT :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 naspal jsem že mi VADÍ ten novej styl bránění když to čtu zpátky žádný slovo o tom že to je blbost tam není nebylo by šptné si ty komentáře pořádně přečíst ale to je jedno každý to může chápat jinak což v tvém případě nesouhlas se vším co se ti nezdá...když teď pařím anglickou verzi a získám pár trofejí potom co tam dám verzi s CZ budu to hrát znovu(novej/prázdnej soubor)? On si totiž vždy přečte jen první slovo..zbytek si domyslí..a pak jen reje a rejpá jak kdyby spolknul celou moudrost světa.... Jakubgaluszka - puberta je sviňa vidˇ? :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 jo byla svině, zpět k fifě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 ok :cheesygrin: ja se přiznám, že mam s tim bráněním taky problém...sice vyhraju ale držení míče v procentech jde silně proti mě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Věřte že v onlinu to je jiné :) už jen proto že hrajete proti lidem kteří jsou na tom stejně- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Věřte že v onlinu to je jiné :) už jen proto že hrajete proti lidem kteří jsou na tom stejně- vidiš to mě nenapadlo...ale aby to nevypadalo jako nekde v třeti lize,kde se nikdo nestrefi do míče:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Ta cestina je peklo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda688 Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Ma tam F.Torres dlouhy nebo kratky vlasy a jaky face tam ma Josh Mceahran(nevim jak se píše) a Meireles a Mata maj je realny??? diky ja si zahraju az zejtra pac zejtra jedu na preflesh pac mam lt +1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.