Jiří Pásek Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 poradíte nějaký rychlý SO?, ted sem hrál svoje první finále, a borec mě porazil stylem LB+Y, tak by se mi hodil někdo rychlej, nejlépe z německé ligy, nebo němec, aby se mi hodil do dortmundu :) Tak z nemecka jsou dobří Per Mertesacker, Holger Badstuber a ještě jeden na W ale to si nemůžu vzpomenout :) ..... a já mám ve svojem tymu jeste v obraně Ballacka a T.Fringse ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 tak dneska jsem se pustil do virtuální profesionála (světová třída) a připadá mi to že soupeř hraje na světovu třídu ale spoluhráči hrajou tak na poloprofesionála jsem docela zlamanej chtělo by to víc vylepšit spolupráci. jinak někteří tu psali že hrajou ultimate team offline to kde po mě to vždy chce abych se přihlásil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 hele kde najdu video, ktery jsem ulozil na ea servery, jako z rychlyho zaznamu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 To je v prdeli borec kteryho mam ve friendu jede achievmenty . A hned otevrel druhej balicek ve FUT a mel tam hrace z team of weak to neni mozny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 hele kde najdu video, ktery jsem ulozil na ea servery, jako z rychlyho zaznamu .... místo toho http://www.easports.com/player-hub/360/perrys90 perrys90 dej svůj gamertag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 hrejte online :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteq32 Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 hrajem :) http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/96651602 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogaplayers Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Někdo tady psal, že jde koupit kondičního trenéra. Hraju mod kariera TRENÉR/HRÁČ a nikde to nevidim. Je to v jiném médu kariery nebo kde? Díkes:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Někdo tady psal, že jde koupit kondičního trenéra. Hraju mod kariera TRENÉR/HRÁČ a nikde to nevidim. Je to v jiném médu kariery nebo kde? Díkes:-) řekl bych že v Ultimate team :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 místo toho http://www.easports.com/player-hub/360/perrys90 perrys90 dej svůj gamertag ale ja mam PSna kdyz zmenim 360 na ps3 a dam svoje PSn tak to nejde. uz to mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 ale ja mam PSna kdyz zmenim 360 na ps3 a dam svoje PSn tak to nejde. Ale jde, zeptej se pechyka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 už to taky přestávám zvládat psychicky, třikrát sem se dostal do finále a všechno sem prohrál, naposled ve 118.min sem dostal rozhodující gol. Ale konečně jsem dostal hratelnýho soupeře. Přetím sem hrál proti celé barceloně apod. Příště už to snad vyjde, těch 5000 se hodí za vítězství :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 už to taky přestávám zvládat psychicky, třikrát sem se dostal do finále a všechno sem prohrál, naposled ve 118.min sem dostal rozhodující gol. Ale konečně jsem dostal hratelnýho soupeře. Přetím sem hrál proti celé barceloně apod. Příště už to snad vyjde, těch 5000 se hodí za vítězství :) Jsem na tom stejne, ze 6 turnaju jsem se dostal 5x do finale a pokazde prohral, z toho navic 4x 0-1. Ja nedal 10 sanci, souper z jedine gol vzdy dal. Kvuli tomu jsem skoncil s UT. :D Radsi jsem se zacal soustredit na Head2Head Season a s velkym stestim jsem presne se 16 body postoupil do 7. divize, tam se mi povedlo nadhernych 6 vitezstvi a bez ztraty bodu jsem postoupil. Jak jsem pochopil, tahle hra opravdu neni o skillu, ale o tom, jak svinacky dokazes hrat. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 To je v prdeli borec kteryho mam ve friendu jede achievmenty . A hned otevrel druhej balicek ve FUT a mel tam hrace z team of weak to neni mozny :D Vazne, z tohohle achievementu je mi na bliti. Dneska jsem otevrel 47 zlatejch balicku, vytahl jsem z toho uplne ♥♥♥♥♥ (az na Clichyho a Gotzeho). Ale kdyby nekdo mel zajem o dresy, napiste, mam jich 117 na prodej. Zasrany zkurvenci od EA. A 290 tisic coinsu v pici. Fakt bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Jaký dresy máš?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Kde si nabral 290 000? ja sem rád když našetřím 10 000 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 henry kup levně prodej za víc...prostě obchodování...já bych měl ta 200 000 ale kupoval jsem balíčky dokolo a dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Je lepší kupovat zlaté balíčky, nebo prémiové zlaté? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 prémiový...a nejlepší je nekupovat žádný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 prémiový...a nejlepší je nekupovat žádný Pokud chces achievement, je leppsi kupovat jen zlate. Pokud ho nechces, tak, jak rika jakub, nekupovat zadny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 mam pravě ještě 600 pointů tak je chci na to využít, v těch prémiových je větší šance j? ja na achievementy nehraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Tak jsem konečně dostal ÏF hráče bohužel jen mexickýho golmana...cca 5000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buchtic26 Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 slot na fifu 12 :) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Tak ted jsem si zahral luxusni zapas, udelal turnaj a hral sem ve ctvrt finale za nemecko proti nizozemsku. 1:0 pro me, 1:1,2:1 pro me, 2:2, 3:2 pro nizozemce, 3:3, 4:3 pro me, a ten posledni gol, byl dar z nebes, 38metru, Schweinsteiger mel dobrej den :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Nechápu jak můžete hrát UT :lol: je to úplně jiná hra než FIFA 12 :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.