Rooney10 Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Pojďte se pokusit přemluvit autory CSEP12, který vychází na PC aby ho importovali pomocí creation centera do našich konzolí ? :lol: ................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 paráda...hlavně že si ho vystavuješ v podpisu :wohow:Klidně....zajímavé je že si mi nikdy nepřijal pozvánku.../neodpověděl... Kdy dáme zápas? Kolem 6,7? Kdy můžeš mistře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Si vtipnej...večer jdu do práce,až bude čas a nemusíš sem psát ty blitky že se bojím nebo tak...protože já sám sem ti dřív poslal několik pozvánek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Si vtipnej...večer jdu do práce,až bude čas a nemusíš sem psát ty blitky že se bojím nebo tak...protože já sám sem ti dřív poslal několik pozvánek. aha, že mi nic nedošlo.. :O Můžeš teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 jistě :roll:...neumíš číst?...jdu za chvíli do práce a nemíním ztrácet zbylej čas s nějakým puberťákem co si chce dokázat že je ''frajer''... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 jistě :roll:...neumíš číst?...jdu za chvíli do práce a nemíním ztrácet zbylej čas s nějakým puberťákem co si chce dokázat že je ''frajer''... píšeš že deš večer do práce, jak mám vědět že je u tebe večer 5 hodin... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 ? :lol: ................. Můžeš mi říct čemu se směješ? Člověk dá slušný námět a hned nějaký anonymní puberťáček se začne vysmívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Můžeš mi říct čemu se směješ? Člověk dá slušný námět a hned nějaký anonymní puberťáček se začne vysmívat Promiň:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Můžeš mi říct čemu se směješ? Člověk dá slušný námět a hned nějaký anonymní puberťáček se začne vysmívat Jeho neřeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Já nevím, ale dle mého když už ten patch mají hotový tak by nemusel být takový problém to importnout do creation centera a uživatelé konzolí by tak mohli také hrát českou ligu a české soutěže až po kraje. Já osobně singl vůbec nehraji, ale být tam kraj a mít možnost zahrát si sám za sebe a náš klub tak bych se vůbec nezlobil (Nepište že si mohu udělat virtual pro to mám :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 sakra běžte se dohadovat jinam, řešme tady jenom FIFU 12 !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 sakra běžte se dohadovat jinam, řešme tady jenom FIFU 12 !!! kromě tvýho příspěvku tu každý příspěvek řeší fifu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 kromě tvýho příspěvku tu každý příspěvek řeší fifu. vy neřešíte fifu, vy se tu dohadujete kdo je "větší borec" takové tahání za šulánky si řešte jinde kluci :lol: a ty už si dej s tím FUT pauzu, leze ti to na mozek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Souhlasím s romíkem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 už si dej s tím FUT pauzu, leze ti to na mozek ! toto si vychytal... 8) // dáme někdy zápas romi(zítra večer/odpoledne/středa :D )? S těma cheatama si to přehnal :D čekni můj rekord :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 jasný :), ale nebudeme to zase tolik prožívat, že ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Co mi leze na mozek?... Jinak romiku ty si nějakej moc chytrej...my se tu s rooneym bavíme o zápase a je to spam ale když ty to tu píšeš tak není...prober se a používej stejný metr ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 .................... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 STOP ! :roll:8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 vypicena hra, celej zapas strilim jak ♥♥♥♥♥ zasranej asi tak 100000000000000000000000000000000 strel a nic samy tycky brevna a frajirek si da gola z dalky a jednu strelu za zapas ( co si myslite ze nasledovalo? Ano rozbiti hry ;)) jo jeste nejakej typ na obranu, me se brani uplne na♥♥♥♥♥ jak je to tam ted nove udelany ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 me se to taktické bránení vubec nelíbí :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 vypicena hra, celej zapas strilim jak ♥♥♥♥♥ zasranej asi tak 100000000000000000000000000000000 strel a nic samy tycky brevna a frajirek si da gola z dalky a jednu strelu za zapas ( co si myslite ze nasledovalo? Ano rozbiti hry ;))jo jeste nejakej typ na obranu, me se brani uplne na♥♥♥♥♥ jak je to tam ted nove udelany ;) :D......nene:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 ne fakt nevite nekdo jak to zrusit to takticke braneni? prezeme prejde typke jen tak ze zaboci do leva a pak da lehce gol tohle se mi v 11 nestavalo nikdy, je trapny drzet L2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 ne fakt nevite nekdo jak to zrusit to takticke braneni? prezeme prejde typke jen tak ze zaboci do leva a pak da lehce gol tohle se mi v 11 nestavalo nikdy, je trapny drzet L2. trapný bylo hochu držet 2 tlačítka... zvykej si, tohle je simulace... :8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 trapný bylo hochu držet 2 tlačítka... zvykej si, tohle je simulace... :8 ale pekne na picu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.