nejvetsiborec Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 jak ovládá půlku mého týmu? :shock: to nechápu :D Naprosto normalne ma od sebe prohlaseneho guesta a hraje u tebe v tymu, cely zapas behal a zaval si za me hrace vlastnaky. :( Stejne jako od Fify 10, ale EA jsou tak tupy, ze to nedokazi opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Mám dotaz. Můžu si v české verzi hry změnit jen dabing na anglický ???? No zajímá mě jestli můžu mít vše česky krom dabingu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Myslím, že to jde jen změnit dabing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetee1468626549 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Mám dotaz. Můžu si v české verzi hry změnit jen dabing na anglický ???? No zajímá mě jestli můžu mít vše česky krom dabingu. Díky Na anglický ne, jen na polský a ruský. Ale změnit to jde v nastavení párkrát zmáčkni RT a dostaneš se k tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Všechny nové hráče, kteří se přihlásily do našeho klubu Czech Team žádám, aby se vyjádřily, kdy mají čas hrát, protože ležáky v týmu nechceme, jen aktivní hráči, takže kdo nechce hrát, ať to oznámí a dáme prostor jiným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuki1984 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 porad niekto prosim som novacik na fife a chcem hrat online ked som chcel zadat kod vstupenky pisalo mi zky region to som zmenil a teraz ked idem zadat kod tak mi pise ze je zly alebo zle zadany nekorektny ci co ma uz nervy na to PORAD dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetersonCFC Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Tak odvcera hraju FIFU 12 a oproti demu se mi ta hra zda malinko jina a to hlavne v rychlosti te hry. Demo se mi zdalo vice pomalejsi a realistictejsi, kdezto plna verza je takova rychlejsi a vice se podoba FIFE 11. Co si myslite vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Ach tahle hra je fakt na nic. Dnes jsem hral FUT asi 12 zapasu, z toho jsem 6 vedl o gol a pokazde jsem dostal gol v posledni minute. :) Navic jak jsem zjistil, tak 10+4=13 podle EA. Nedivim se, ze ta hra je jaka je. O handicapu ani nemluvim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 hráči czech teamu, dnes můžeme dát :) sraz cca od 17:30 - 18:00h na live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Je pravda, že nepoužíváš headset ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Jo je to pravda, jednou jsem s nim hrál, ale říkal, že ho to vyrušuje :) a dneska bych dal viď :) budu na to myslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 dneska už jsme hráli, nesmíte být pozadu hoši :) ... ještě dáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 já byl včera kalit a v praze v centru akce 20,- za panáka, tak jsem tam byl za 600 a zhovňajsoval jsem se, vztával jsem až před půl hodinkou :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Jaký tam máš gamertag ? Doufám, že to nejsi ty, co mi včera psal, že neví jak se má dostat na hřiště, že to ještě nehrál, to jsem málem nedal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 né, xxMarsimCze. hráli jsme spolu asi před týdnem 1v1. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Vždy když se jde, napíšu jen každému kdo je online z týmu zprávu: Klub? To znamená, že jdem hrát a sraz je na hřišti. (Střídačka a čeká se na kapitána) - taková je rutina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Jak můžeš hrát fifu bez headsetu. Jak si řekneš o nahrávku nebo cokoliv :D tak promin ale to nechápu. S tebou musí být radost hrát:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Stop přibírání nováčků do týmu. Nějak se to neřešilo, ale dostávali se mezi nás až moc velcí noobové, kteří ani neuměli hrát bez headsetu, nebo kteří ani nevěděli, jak se dostat na hřiště :lol: a začalo se to množit stupidními dotazy a spamováním. Takže, po dohodě je aktuální minimální overall pro přijetí nového hráče do klubu Czech Team - 77 a více. Máte-li méně, pozvánku do klubu ani nezasílejte. Děkujeme za pochopení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asad Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 čau nevíte kde se dají sehnat nejnovější aktualizace soupisek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 na xlive :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asad Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 teď se bohužel nedostanu na live,takže proto se ptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 http://forum.ea.com/uk/posts/list/17191.page Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja75 Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Ahoj, ve FUT jsem hrál proti hráčům, kteří měli dresy XBOX, nevíte kde je sehnat? Nabízí se mi pouze možnosti koupě u fotbalových klubů, a pochybuji, že je má nějaké skutečné mužstvo jako oficiální dresy. Mám sice znak Barcelony, ale má moc tmavé dresy, takže jsou občas k nepoužití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tosha Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Dresy s reklamou na XBOX má tým z MLS - Seattle Sounders FC.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 hrát fifu v týmu bez headsetu může jen sociální případ, nebo s prominutím ♥♥♥♥♥♥í člověk, od čeho je to týmová hra aby se lidi domlouvali, to jako kdyby v reálu hráli fotbalisti zápas s kuklama na hlavě nebo klapky na oči jako pro koně aby neviděli nic do boční strany:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.