romik Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Je přece každého věc, zda-li mu vyhovuje kvákání a poslouchání nesmyslů v headsetu, nebo zda-li mu vyhovuje hraní bez něj. :roll: Tady ani není co dodat, ať si každý udělá obrázek na tvé vyjadřování sám. Zde je evidentní důkaz, že rozum zůstal stát stranou a inteligence se šla projít. P.S. Neumíš-li své názory vyjadřovat slušně, nevyjadřuj je vůbec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 přesně tak, taky upřednostňuji hru bez HS (ačkoli HS mám) Nevidím důvod ten headset použít...každý hráč, kdy je zkušenější, vidí komu nahrát. Jen ***** někoho nazve sociálním případem. Promiň ale přijdeš mi k smíchu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetee1468626549 Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 No já jsem se včera vrhl na FUT a mám dresy se sponzorem FIFA12(venkovní z bronzového balíčku), je to myslím nějaký japonský klub nebo tak něco. Máte nějaký tip pro mě jako začátečníka s FUT jak vydělávat coinsy rychle :D. Za zápas toho dostanu málo maximlně tak na jeden bronzový balíček a k stříbrnemu bych musel jen šetřit :). Dik za pomoc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 No já jsem se včera vrhl na FUT a mám dresy se sponzorem FIFA12(venkovní z bronzového balíčku), je to myslím nějaký japonský klub nebo tak něco. Máte nějaký tip pro mě jako začátečníka s FUT jak vydělávat coinsy rychle :D. Za zápas toho dostanu málo maximlně tak na jeden bronzový balíček a k stříbrnemu bych musel jen šetřit :). Dik za pomoc ;) no nejrychleji jdou conis prostě handlováním s hráči tzn. v akci koupím hráče levně, za chvíli ho dráž prodám :D ale chce to trpělivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja75 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 No já jsem se včera vrhl na FUT a mám dresy se sponzorem FIFA12(venkovní z bronzového balíčku), je to myslím nějaký japonský klub nebo tak něco. Máte nějaký tip pro mě jako začátečníka s FUT jak vydělávat coinsy rychle :D. Za zápas toho dostanu málo maximlně tak na jeden bronzový balíček a k stříbrnemu bych musel jen šetřit :). Dik za pomoc ;) Já jsem našel jenom korejskou ligu Sonata K-league, ale žádný bronzový dresy s FIFA jsem nenašel. Prosím, jaká je to liga a klub? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetee1468626549 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Já jsem našel jenom korejskou ligu Sonata K-league, ale žádný bronzový dresy s FIFA jsem nenašel. Prosím, jaká je to liga a klub? je to tým Swindon Town FC z Npowera League one. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piero9 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Zdravim,jak si mam do hry vlozit vlastni hudbu nebo skandovani?Jde to nejak?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss1893 Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Zdravim,jak si mam do hry vlozit vlastni hudbu nebo skandovani?Jde to nejak?:roll: musíš mít v xboxu uloženou vlastní hudbu nebo chorály a skandování, pak v menu ve Fifa 12, najdeš vlastní hudba a skandování, přes to tam vložíš tu hudbu, nabídne ti to co máš uložený v xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piero9 Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 musíš mít v xboxu uloženou vlastní hudbu nebo chorály a skandování, pak v menu ve Fifa 12, najdeš vlastní hudba a skandování, přes to tam vložíš tu hudbu, nabídne ti to co máš uložený v xboxu Ok diky:)jeste by me zajimalo jestli jde nejak upravit mlady hrac ktereho mi najde skaut...myslim tim treba zmenit kopacky styl dresu apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 mam takovou prosbu, až bude aktualizace soupisek s lednovými přestupy, tak to prosím někdo sem napište. Rozbil se mi router, tak nemám xbox připojenej k netu a nechci ho každej den přenášet abych se podíval jestli už jsou. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Dobrá, dáme vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 píšu si to do diáře, hned jak vyjde, určitě napíšeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Jenom tak pro informaci, EA uz KONECNE zacalo banovat lidi s nahackovanymi profesionaly. To to trvalo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piero9 Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Nahral jsem si vlastni hudbu do xboxe a ve hre se mi nic neobjevilo porad je tam polozka vychozi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss1893 Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Nahral jsem si vlastni hudbu do xboxe a ve hre se mi nic neobjevilo porad je tam polozka vychozi.... to je divný, když dáš vlastní hudba a skandování v menu, mělo by ti to nabídnout hudbu co máš uloženou v xboxu, mě to takhle u Fifa 11 šlo, u Fifa 12 jsem to nezkoušel, ale mělo by to být stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss1893 Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Ok diky:)jeste by me zajimalo jestli jde nejak upravit mlady hrac ktereho mi najde skaut...myslim tim treba zmenit kopacky styl dresu apod. pokud vim, tak skaut ti najde hráče, když hraješ sezonu a tam upravovat hráč nejde, jde pouze v základním menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piero9 Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 to je divný, když dáš vlastní hudba a skandování v menu, mělo by ti to nabídnout hudbu co máš uloženou v xboxu, mě to takhle u Fifa 11 šlo, u Fifa 12 jsem to nezkoušel, ale mělo by to být stejný to je divny teda nevim no nejde to:roll:...proste vlastni hudbu ve hre nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 to je divny teda nevim no nejde to:roll:...proste vlastni hudbu ve hre nemamjá to teda letos taky nezkoušel ale v loni mi to šlo. Letos jsem to dělal akorát v NHL, a tam musím vytvořit playlist aby se mi hudba ukázala v NHL, tak možná to tady bude stejné. (Playlist jde akorát vytvořit z hudby, co je na hudebním cd, takže si s tím musíš aspoň hodinu pohrát než to dáš dohromady). Snad jsem pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 V MLS má tým Seattle Sounders skutečně zelené dresy s nápisem XBOX na hrudi. - Sponzor. ///Aha už to bylo zodpovězeno, měl jsem to tu rozkliklé nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KLadivko1468626520 Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Mohli byste mi někdo napsat ty 2 secret achivements? Thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Nevíte, kdy vycházej nový soupisky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 We have a confirmed date for the FIFA 12 database udpate, which will reflect the January transfer window. It lands on 23 Feb. (twitter) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Vloni vyšli 25. února a 20. února končí přestupový termín v Rusku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 http://www.fifa.cz/fifa12/info/aktualizace-soupisek-fifa-12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Dotaz na chrály: vždicky at do NHL nebo FIFY je vypaluju, ale dneska sem si stáhl balíček chorálů 500 mega největších týmů v Evropě a nechce se mi to zase vypalovat, navíc, bych musel u každého týmu zvlášť, aby se mi to nepomíchalo. Jde to nějak hromadně? Chtěl jsem to nahrát na flashku přes program Horizon, ale nešlo mi to překopírovat, domyslel sem si, že to nevezme asi mp3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.