xxmarsimxx Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 A co ta česká liga? myslíte že bude? já naašel tenhle článek http://www.fifa.cz/forum/viewtopic.php?f=74&t=4610 ale co je na tom pravdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Co by na tom mělo být pravdy? Několik modderů z český scény se sebralo a dělat patch s českejma ligama na pc. Btw EA Sports podepsalo smlouvu s českým nároďákem, na mám pocit 4 roky, a ve Fife 13 už by se měl znovu objevit. O GL se mám pocit nic neví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 takže ten patch na xboxu asi nepotkáme :D tak až příští rok no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Já napsal že o GL se nic neví, podepsaná smlouva je s týmem nároďáku, né s Gambrinus Ligou. Takže myslím že Gambrinus liga jistá není, nároďák jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 15, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Gambrinus Liga v FIFA 12 nijak nebude. Možná pokud budou mít naši lidi IQ větší, tak v 13ce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 V tom mém postu jsem mluvil o Fifa 13, jen aby se nemyslelo že o 12. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KLadivko1468626520 Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Jak je to s tím přetrenováním formací v FUT? Přetrenuje se jen jeden hráč nebo celý tým? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 21, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Kdyby chtěl někdo zahrát, add me - teenzme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Jak je to s tím přetrenováním formací v FUT? Přetrenuje se jen jeden hráč nebo celý tým? Jestli jsem to nedělal nějak "jinak" :D, tak musíš po jednotlivcích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Málo hráčů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KLadivko1468626520 Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Muj gamertag je Kladivko tak taky si mě přidejte.Chci hrát tu sezonu mezi kamarady (nevzpomínám si na jmeno), chci achivement :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anon Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 nevi nekdo kde stahnout offline roster update? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 nevi nekdo kde stahnout offline roster update? diky Taky by mě to zajímalo :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Včera (resp. dneska) skončilo přestupový období v Rusku, tak snad bude co nejdřív. Soupisky stáhněte zde: http://www.mediafire.com/?o5ocea8ndnw61zj nebo http://www.fileserve.com/file/p6tqrjp/45410967.rar Postupujte stejně jak píše návod u minulého ročníku, pochopitelně použijete nejnovější soupisky. Liší se jen jména adresářů identifikující hru (v usb xtaf). Návod zde: http://console-forum.net/tema/96350-fifa-11-obecna-diskuse/page41?p=1050124&viewfull=1#post1050124 Odzkoušeno, funguje! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tosha Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Ten odkaz na mediafire nefunguje, asi kvůli zkrácení odkazu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Chybu jsem napravil, přidal další server. Soupisky jsou k 23.2.2012, takže není zahrnuty poslední dny přestupového období v Rusku. Určitě vyjdou novější soupisky, protože je bug u hráčů v Liverpoolu, kde má např. Carrol, Agger atd five stars triky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss1893 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Potvrzuji funkčnost tohoto návodu, soupisky jsou aktualizovány :o))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vena1893 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Prosím Vás poraďte jak kopat přímáky... Vůbec, ale vůbec mi to nejde.. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetersonCFC Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 goo.gl/YD07T - Pekne udelany video, podle neho par golu z primaku davam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vena1893 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Ještě bych se zeptal české achievements nikde nejsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Prosím pro ty co si nahrávali poslední aktuální soupisky přes RGH ten starý soubor squad se má smazat nebo nechat ?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss1893 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Prosím pro ty co si nahrávali poslední aktuální soupisky přes RGH ten starý soubor squad se má smazat nebo nechat ?? Díky já myslim, že ten starý soubor squad se nahradí tím novým až to tam budeš dávat zpátky z flashky do xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 hraju fifu 12 a chtel bych se zeptat jaky je rozdil mezi fifou 12 a pes 12.. co ma lepsi ovladani atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 vyzkoušej si demo, ale když já zkoušel pes oproti fifě, tak mi to přišlo moc arcadový. svatá fifa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 No ja podlouhe době dneska nainstaloval pes kvuly narodaku nevim každa hra ma sve pro a proti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.