kubago Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Jedna se o pokracovani uspesne serie hudebnich her, ktere jiz vysli na GBA (rhythm heaven) a Nintendu DS (rhythm heaven gold). Jedna se o smes nejruznejsich "miniher", kde vasim ukolem je mackat tlacitko A, pripadne kombinaci tlacitek A+B do rytmu zvuku/hudby. Kazda minihra se vam pri jejim spusteni vysvetli (jakysi tutorial, lze preskocit tlacitkem minus). A uz jdete na vec. Jednotliva minihra je hodnocena 3 druhy uspesnosti zvladnuti (perfect, good, fail). Pri perfect dostavate medaile, a diky nim se odemykaji bonusove bocni minihry. Vzdy po zvladnuti 5 miniher nasleduje "remix", kde se poslednich pet miniher zkombinuje a vy musite predvest ze mate rytmicky talent :) Hra take podporuje spolecne hrani az 2 hracu a uspesnost zvladnuti minihry zalezi na spolecne uspesnosti obou hracu. Hra vysla pred tydnem v Japonsku. Nicmene jazykova bariera u teto hry neni zadny problem (hraval jsem takhle i puvodni hry na GBA a DS, jelikoz se mi nechtelo cekat na anglickou verzi). Kdo ma chip prip. softmod tak mu to pojede. U softmodu staci nastavit jazyk hry na Japanese, jinak se ve hre neukaze text. V USA ma Rhythm Heaven Wii vyjit ke konci roku a v EU az zacatkem roku 2012. Pokud by jste chteli stahovat, pomuzu Vam, zkuste googlit Minna_no_Rhythm_Tengoku_JPN_Wii-JPMORGAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Tak, ja musim rict ze se povedla. Nekdy opravdu silena ale skvela a opravdu nadherna hra. Obaval jsem se, anglickeho dabingu, americane to vzdy pokazi, ale musim rict, ze se to povedlo i s US verzi. Ve hre jde videt hodne prvku z DS a GBA verze, ehle hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.