kubago Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2011 Jedna se o pokracovani uspesne serie hudebnich her, ktere jiz vysli na GBA (rhythm heaven) a Nintendu DS (rhythm heaven gold). Jedna se o smes nejruznejsich "miniher", kde vasim ukolem je mackat tlacitko A, pripadne kombinaci tlacitek A+B do rytmu zvuku/hudby. Kazda minihra se vam pri jejim spusteni vysvetli (jakysi tutorial, lze preskocit tlacitkem minus). A uz jdete na vec. Jednotliva minihra je hodnocena 3 druhy uspesnosti zvladnuti (perfect, good, fail). Pri perfect dostavate medaile, a diky nim se odemykaji bonusove bocni minihry. Vzdy po zvladnuti 5 miniher nasleduje "remix", kde se poslednich pet miniher zkombinuje a vy musite predvest ze mate rytmicky talent :) Hra take podporuje spolecne hrani az 2 hracu a uspesnost zvladnuti minihry zalezi na spolecne uspesnosti obou hracu. Hra vysla pred tydnem v Japonsku. Nicmene jazykova bariera u teto hry neni zadny problem (hraval jsem takhle i puvodni hry na GBA a DS, jelikoz se mi nechtelo cekat na anglickou verzi). Kdo ma chip prip. softmod tak mu to pojede. U softmodu staci nastavit jazyk hry na Japanese, jinak se ve hre neukaze text. V USA ma Rhythm Heaven Wii vyjit ke konci roku a v EU az zacatkem roku 2012. Pokud by jste chteli stahovat, pomuzu Vam, zkuste googlit Minna_no_Rhythm_Tengoku_JPN_Wii-JPMORGAN Citovat
Lazyt Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2012 Tak, ja musim rict ze se povedla. Nekdy opravdu silena ale skvela a opravdu nadherna hra. Obaval jsem se, anglickeho dabingu, americane to vzdy pokazi, ale musim rict, ze se to povedlo i s US verzi. Ve hre jde videt hodne prvku z DS a GBA verze, ehle hry. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.