Flack Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2011 Čau, je možnost jailbreaknout iPhone 4g s iOS 4.3.5? Díky moc za odpověď, popřípadě návody (nejlíp česky). A taky, zda jsou nějaké rizika, iPhone mám z Vodafone prodejny, ale pro jistotu se ptám. Díky moc za zodpovězení mých otázek :) Citovat
0 jura555 Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Odesláno Září 11, 2011 Starší soft nahraješ, jen pokud máš SHSH zálohu. Jailbreak je pouze tethered, tzn. že když iP vypneš, musíš ho nastartovat jen přes počítač, jinak nejde. Citovat
0 Jeff_Junior Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Odesláno Září 11, 2011 A dokázal by jsi mi to vysvětlit jak pro blbce? Jak to mám vše udělat? Jinak koupil jsem ho už s tímto sof... tak že zálohu nemám... jak dál? Citovat
0 suchac500 Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Odesláno Září 11, 2011 už je [h=6]Jailbreak 4.3.5 + All Other Versions The 4.3.5 untether works on all devices that actually support 4.3.5 Supported OS Firmware: 3.1.2, 3.1.3, 4.0.0, 4.01, 4.0.2, 4.2.1, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5 Baseband: 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04, 06.15.00, 01. 59.00 [/h] je to na facebooku http://www.facebook.com/pages/iPhone-Software-IPhone-IPod-gamesmusic/143854378971565 Proč myslíš že je to podfuk, ty jsi už někdy kupoval něco takového? Nebo z jakého důvodu soudíš že to není pravda. No podle toho co nabízí, tak si myslím, že to zas tak špatné nemusí být, aspoň ten který si to zakoupí, tak nemusí už vživotě hledat a čekat kde a kdy se objeví nový unlock. Proc tady v česku hned za vším většina vidí podvod když už nic, tak by se to dalo využít i komerčně,ne? Šikovný člověk by toho využil a vydělal by na nabídce že Vám mobil odblokuje, třeba za 2 kila staci se podivat ciste nahodou na tvuj podpis, a je tam stejny odkaz jako zminuji vyse.. ciste nahodou, staci pouzivat trochu logiky a kdyby to uz davno existovalo.. (jako ze chapu, ze kdyz si to od tebe /nebo od koho, to je jedno/ lidi koupi... tak to vlastne bude fungovat) tech X stovek hackru na jejich "ofiko" forech tam ten navod este nedali protoze se jim proste nechtelo... takovydle chytraky jako ty bych banoval.. (nebo snad nekomu delas reklamu?) nejen ze sem davas odkazy na pic***, pak tomu jeste nasadis korunku vetou ze lidi v CR za vsim hned vidi podvod, a reknu ti to takle.. ano vidi protoze diky takovejm ojebav*** jako jste vy... to takle je... Citovat
0 monthy Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2011 V podpisu není v žádnem případě stejný odkaz jako v příspěvku (čistě náhodou) Citovat
Otázka
Flack
Čau, je možnost jailbreaknout iPhone 4g s iOS 4.3.5? Díky moc za odpověď, popřípadě návody (nejlíp česky). A taky, zda jsou nějaké rizika, iPhone mám z Vodafone prodejny, ale pro jistotu se ptám. Díky moc za zodpovězení mých otázek :)
29 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.